"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    gagulina
    08. Lipanj 2015. 13:56

Sto se tice kozmetike za bebu kada sam svoju prvu curu rodila u bolnici su mi savjetovali da u vodu stavim par kapi domaceg maslinovog ulja i malo svog izdojenog mlijeka i tako sa radila i mogu vam reci da mala se nikad nije osula niti kakve alergije ni tjemenice ni pelenskog osipa apsolutno nista,niti ima osjetljivu kozu tako da to planiram ponovo sa ovom curom.

Anci2225
    08. Lipanj 2015. 13:58

Ja sam u bolnici imala tajice (mozes uzeti i 3/4 tajice). Prezadovoljna. Sve se drzalo na mjestu i bilo mi je super ugodno.
    Imala sam 2 gornja dijela pidjama s gumbicima i to nosila u bolnici i po doma.

bobica9
    08. Lipanj 2015. 14:08

dalla03, koje uloške i jednokratne gačice bi preporučila? Malo sam se pogubila u svemu tome...

Nixie
    08. Lipanj 2015. 14:29

Iz mog iskustva, spavaćice bačen novac. Kupila dvije. Obukla prvu prvi dan nakon poroda i zvala muža da mi donese tajice i majce na bretele jer sam umirala od vrućine u rodilištu, a bio je početak ožujka. Spavaćice ionako mrzim.
    Jednokratne gaćice sam imala tosamine i bile su mi super. Potrošila sam 7 komada, dakle paket i pol. Ulošci VIR80 za prve dane najbolji. Paket sam potrošila prije poroda jer mi je curila plodna voda, tako da računajte i na to. Ne znam ni sama koliko sam ukupno tih uložaka potrošila. Ja sam ih jako često mijenjala jer me bilo strah infekcije 
    Grudnjaci za dojenje su super u Mulleru. Jedan je 70 kuna, a u onoj knjižici s popustima ima 3 kupona sa 15 kn popusta.

bobica9
    08. Lipanj 2015. 14:32

Hvala, cure!

bobica9
    08. Lipanj 2015. 14:34

Ja ću umjesto papuča nositi kroksice. Nekako mi se to čini praktičnije.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.