Sto se tice kozmetike za bebu kada sam svoju prvu curu rodila u bolnici su mi savjetovali da u vodu stavim par kapi domaceg maslinovog ulja i malo svog izdojenog mlijeka i tako sa radila i mogu vam reci da mala se nikad nije osula niti kakve alergije ni tjemenice ni pelenskog osipa apsolutno nista,niti ima osjetljivu kozu tako da to planiram ponovo sa ovom curom.
Ja sam u bolnici imala tajice (mozes uzeti i 3/4 tajice). Prezadovoljna. Sve se drzalo na mjestu i bilo mi je super ugodno.
Imala sam 2 gornja dijela pidjama s gumbicima i to nosila u bolnici i po doma.
dalla03, koje uloške i jednokratne gačice bi preporučila? Malo sam se pogubila u svemu tome...
Iz mog iskustva, spavaćice bačen novac. Kupila dvije. Obukla prvu prvi dan nakon poroda i zvala muža da mi donese tajice i majce na bretele jer sam umirala od vrućine u rodilištu, a bio je početak ožujka. Spavaćice ionako mrzim.
Jednokratne gaćice sam imala tosamine i bile su mi super. Potrošila sam 7 komada, dakle paket i pol. Ulošci VIR80 za prve dane najbolji. Paket sam potrošila prije poroda jer mi je curila plodna voda, tako da računajte i na to. Ne znam ni sama koliko sam ukupno tih uložaka potrošila. Ja sam ih jako često mijenjala jer me bilo strah infekcije
Grudnjaci za dojenje su super u Mulleru. Jedan je 70 kuna, a u onoj knjižici s popustima ima 3 kupona sa 15 kn popusta.
Ja ću umjesto papuča nositi kroksice. Nekako mi se to čini praktičnije.
Sortiraj odgovore
Najstariji