A što se tiče grudnjaka, planiram uzeti iz Mullera na popust samo jedan i to isto kao Nixie, za bolnicu.
Ima netko te iz Mullera, kakvi su?kupila sam taj iz mullera bijeli, platila neki 60 kuna s popustom. evo ga susi se na susilu i ceka :) cini mi se ok materijal po rukom i velicina (uzela sam dva broja veca nego sto sam nosila prije trudnoce)Pa to je stvarno super cijena. Ja ću još malo pričekat da vidim kako će mi se sise ponašat, vjerojatno ću ga uzeti u zadnji čas.
To je stvarno Ok cijena, ali i mene najviše pati veličina, a onda ću ga i ja uzeti u zadnji čas !
=http://lilypie.com]
meni je nakon prve trudnoce i nazalost kiretaze bilo bas obilno krvarenje, nosila sam tad one nocne always i to bi se sve napunilo za cas. sve me je strah koliko ce tek sad biti na ovim jadnim pamucnim... ma da kazu da se mogu na te jednokratne gacice stavit tak neki always a na njega te pamucne zbog savova. Nixie koliko si paketa vira kupila za bolnicu?
A uzela sam 5 paketa, navodno više od toga ne može trebati, a sad…
Nosim tri odmah sa sobom, a dva sam ostavila mužu pa će mi donijeti ako bude trebalo.
Ponijet ću i pakiranje noćnih pa stvarno stavit ispod tih. Nek se nađe
ja isto gledam i ispitujem oko toga sto vise samo da se s tim tamo sto manje opterecujem jer ce bit bitnijih stvari od toga... bebac, dojenje i to... znaci 5 pakiranja i ja pripremam :) znam sa skačem s tema, u cemu ces iznijet dijete iz rodilišta autosjedalici, kosari od kolica...?
Sortiraj odgovore
Najstariji