"Pripreme" za bebu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

cipelica

Broj poruka: 183

Prijavi adminu

ulošci Lola lady, 100% pamuk, sad su na akciji u konzuma 6,99kn, a inače su 9,99kn paket, kupila sam za probu i te Vir al nisu pamučni pa neću njih.....

Nixie

Broj poruka: 1015

Prijavi adminu

Nena29

a sto je sa onim uloscima poslije poroda? koje mislite uzeti?

ja sam uzela vir 80, na preporuku prijateljica koje su rodile.

Leda2

Broj poruka: 536

Prijavi adminu

Nixie

Nena29

Uzela sam jedan paket Chicco poslje poroda, a za dalje Vir 80!

=http://lilypie.com]

• Loreen

Broj poruka: 1090

Prijavi adminu

Meni su sve žene rekle Vir 80 a iskreno nisam ih jos ni probala. Ja sad moram nosit dnevne uloške i nosim one ,,ONA,, :D jer od onih ,,modernih,, mi stalno izbijaju gljivice. Pa mi ,,ona dolje,, izgleda bucmasto kad obucem neke tajice 

Leda2

Broj poruka: 536

Prijavi adminu

Baby1

Nena29

Baby1

A što se tiče grudnjaka, planiram uzeti iz Mullera na popust samo jedan i to isto kao Nixie, za bolnicu. 
    Ima netko te iz Mullera, kakvi su?
    kupila sam taj iz mullera bijeli, platila neki 60 kuna s popustom. evo ga susi se na susilu i ceka :) cini mi se ok materijal po rukom i velicina (uzela sam dva broja veca nego sto sam nosila prije trudnoce)
    Pa to je stvarno super cijena. Ja ću još malo pričekat da vidim kako će mi se sise ponašat, vjerojatno ću ga uzeti u zadnji čas.

To je stvarno Ok cijena, ali i mene najviše pati veličina, a onda ću ga i ja uzeti u zadnji čas !

=http://lilypie.com]

Nena29

Broj poruka: 37

Prijavi adminu

meni je nakon prve trudnoce i nazalost kiretaze bilo bas obilno krvarenje, nosila sam tad one nocne always i to bi se sve napunilo za cas. sve me je strah koliko ce tek sad biti na ovim jadnim pamucnim... ma da kazu da se mogu na te jednokratne gacice stavit tak neki always a na njega te pamucne zbog savova. Nixie koliko si paketa vira kupila za bolnicu?

Nixie

Prijavi adminu

A uzela sam 5 paketa, navodno više od toga ne može trebati, a sad...
    Nosim tri odmah sa sobom, a dva sam ostavila mužu pa će mi donijeti ako bude trebalo.
    Ponijet ću i pakiranje noćnih pa stvarno stavit ispod tih. Nek se nađe 

Nixie

Prijavi adminu

A uzela sam 5 paketa, navodno više od toga ne može trebati, a sad...
    Nosim tri odmah sa sobom, a dva sam ostavila mužu pa će mi donijeti ako bude trebalo.

Nena29

Prijavi adminu

Leda

Nixie

Nena29

Uzela sam jedan paket Chicco poslje poroda, a za dalje Vir 80!

leda, di si nasla te chicco, dosta ih hvale po forumima?

Nena29

Prijavi adminu

Nixie

A uzela sam 5 paketa, navodno više od toga ne može trebati, a sad…

ja isto gledam i ispitujem oko toga sto vise samo da se s tim tamo sto manje opterecujem jer ce bit bitnijih stvari od toga... bebac, dojenje i to... znaci 5 pakiranja i ja pripremam :) znam sa skačem s tema, u cemu ces iznijet dijete iz rodilišta autosjedalici, kosari od kolica...?

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.