a sto je sa onim uloscima poslije poroda? koje mislite uzeti?ja sam uzela vir 80, na preporuku prijateljica koje su rodile.Uzela sam jedan paket Chicco poslje poroda, a za dalje Vir 80!leda, di si nasla te chicco, dosta ih hvale po forumima?
Našla sam u Super Konzumu, mislim da ih svi veliki Konzumi imaju, mislim da su 49,00 kn, 30kom, odmah sam ih otvorila i stvarno su dugački i mekani, ja sam isto sa foruma čula o njima.
=http://lilypie.com]
Ja si mislim uzeti i Vir80 i Lola lady jer sam malo čitala po webu i kažu da su i ti Lolini dosta dobri nakon poroda pa nek se nađe. Bože moj, iskoristit ću ih sve...
A rođakinja mi je isto rekla da je ona podmetala ispod Always (te neke duže/noćne, ne znam jer ih inače ne koristim, ali sve ću ja to detaljno pregledat) pa mislim da ne škodi ako podmetnem ispod.
A uzela sam 5 paketa, navodno više od toga ne može trebati, a sad…
Nosim tri odmah sa sobom, a dva sam ostavila mužu pa će mi donijeti ako bude trebalo.
Ponijet ću i pakiranje noćnih pa stvarno stavit ispod tih. Nek se nađeja isto gledam i ispitujem oko toga sto vise samo da se s tim tamo sto manje opterecujem jer ce bit bitnijih stvari od toga… bebac, dojenje i to… znaci 5 pakiranja i ja pripremam :) znam sa skačem s tema, u cemu ces iznijet dijete iz rodilišta autosjedalici, kosari od kolica…?
hej, po zakonu bebu treba u autosjedalicu, s tim da većinu košara možeš zakačit kao autosjedalicu pa ću ja u košari, čini mi se puno bolja za skroz malu bebu od one "jaje"
A ja imam neku sidalicu di pise od 0-13 kila ili mjeseci haha ne sjecam se... U svakom slucaju izgleda da bi neka mala beba mogla normalno stat kad gledam ove na youtube-u ali nisam ni sama pametna je li to dobra sidalica... A pise od 0-13 pa cemo vidit.. Ali nije ni moje ravno.. Kako to mislis ravno? Nisam vidila nikad ,,ravnu,, autosidalicu?
A ja imam neku sidalicu di pise od 0-13 kila ili mjeseci haha ne sjecam se… U svakom slucaju izgleda da bi neka mala beba mogla normalno stat kad gledam ove na youtube-u ali nisam ni sama pametna je li to dobra sidalica… A pise od 0-13 pa cemo vidit.. Ali nije ni moje ravno.. Kako to mislis ravno? Nisam vidila nikad ,,ravnu,, autosidalicu?
nee, košara je skroz ravna, ali ona služi i kao autosjedalica na početki
Sve te autosjedalice za bebe kad se rode su 0-13 kg mislim. Ali kao zbog djetetove kicme prvih misec-dva da je bolja kosara...e sad, forumi su dosta oprecni po tom pitanju, koliko sam skuzila puno mama drze bebu u autosjedalici, eventualno "podstave" sa dekom. I za kosare kazu da su bezveze i da bebe dok su tako male voze u kolicima na nultom polozaju.
Meni je bolnica blizu kuce, treba mi 2 min autom tako da cu ja u kosari drzat bebu, neznam kako se kosara moze osigurati/zakaciti kao autosjedalica, nisam to nikad vidjela.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Sortiraj odgovore
Najstariji