A uzela sam 5 paketa, navodno više od toga ne može trebati, a sad...
Nosim tri odmah sa sobom, a dva sam ostavila mužu pa će mi donijeti ako bude trebalo.
Ponijet ću i pakiranje noćnih pa stvarno stavit ispod tih. Nek se nađe
A uzela sam 5 paketa, navodno više od toga ne može trebati, a sad…
Nosim tri odmah sa sobom, a dva sam ostavila mužu pa će mi donijeti ako bude trebalo.
Ponijet ću i pakiranje noćnih pa stvarno stavit ispod tih. Nek se nađe
ja isto gledam i ispitujem oko toga sto vise samo da se s tim tamo sto manje opterecujem jer ce bit bitnijih stvari od toga... bebac, dojenje i to... znaci 5 pakiranja i ja pripremam :)
znam sa skačem s tema, u cemu ces iznijet dijete iz rodilišta autosjedalici, kosari od kolica...?
Ja si mislim uzeti i Vir80 i Lola lady jer sam malo čitala po webu i kažu da su i ti Lolini dosta dobri nakon poroda pa nek se nađe. Bože moj, iskoristit ću ih sve...
A rođakinja mi je isto rekla da je ona podmetala ispod Always (te neke duže/noćne, ne znam jer ih inače ne koristim, ali sve ću ja to detaljno pregledat) pa mislim da ne škodi ako podmetnem ispod.

U kosaru. "Jaje" nije preporucljivo jer nije skroz ravno. Tako barem kazu.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
A ja imam neku sidalicu di pise od 0-13 kila ili mjeseci haha ne sjecam se... U svakom slucaju izgleda da bi neka mala beba mogla normalno stat kad gledam ove na youtube-u ali nisam ni sama pametna je li to dobra sidalica... A pise od 0-13 pa cemo vidit.. Ali nije ni moje ravno.. Kako to mislis ravno? Nisam vidila nikad ,,ravnu,, autosidalicu?
A ja imam neku sidalicu di pise od 0-13 kila ili mjeseci haha ne sjecam se… U svakom slucaju izgleda da bi neka mala beba mogla normalno stat kad gledam ove na youtube-u ali nisam ni sama pametna je li to dobra sidalica… A pise od 0-13 pa cemo vidit.. Ali nije ni moje ravno.. Kako to mislis ravno? Nisam vidila nikad ,,ravnu,, autosidalicu?
nee, košara je skroz ravna, ali ona služi i kao autosjedalica na početki
a nemam pojma vise.. Evo utipkala sam u google autsjedalice za djecu i izbacuje mi ove tipa jaje sto imam i ja ali nije moja toliko obla... A kvragu, ne bi valjda pisalo od 0-13 da ne mogu tu bebicu stavit...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji