"Pripreme" za bebu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Leda2

Broj poruka: 536

Prijavi adminu

Nena29

Leda

Nixie

Nena29

a sto je sa onim uloscima poslije poroda? koje mislite uzeti?
    ja sam uzela vir 80, na preporuku prijateljica koje su rodile.
    Uzela sam jedan paket Chicco poslje poroda, a za dalje Vir 80!
    leda, di si nasla te chicco, dosta ih hvale po forumima?

Našla sam u Super Konzumu, mislim da ih svi veliki Konzumi imaju, mislim da su 49,00 kn, 30kom, odmah sam ih otvorila i stvarno su dugački i mekani, ja sam isto sa foruma čula o njima.

=http://lilypie.com]

Baby1

Broj poruka: 642

Prijavi adminu

Ja si mislim uzeti i Vir80 i Lola lady jer sam malo čitala po webu i kažu da su i ti Lolini dosta dobri nakon poroda pa nek se nađe. Bože moj, iskoristit ću ih sve... 
    A rođakinja mi je isto rekla da je ona podmetala ispod Always (te neke duže/noćne, ne znam jer ih inače ne koristim, ali sve ću ja to detaljno pregledat) pa mislim da ne škodi ako podmetnem ispod.

Sara9

Broj poruka: 790

Prijavi adminu

Nena29

Nixie

A uzela sam 5 paketa, navodno više od toga ne može trebati, a sad…
    Nosim tri odmah sa sobom, a dva sam ostavila mužu pa će mi donijeti ako bude trebalo.
    Ponijet ću i pakiranje noćnih pa stvarno stavit ispod tih. Nek se nađe 
     ja isto gledam i ispitujem oko toga sto vise samo da se s tim tamo sto manje opterecujem jer ce bit bitnijih stvari od toga… bebac, dojenje i to… znaci 5 pakiranja i ja pripremam :) znam sa skačem s tema, u cemu ces iznijet dijete iz rodilišta autosjedalici, kosari od kolica…?

hej, po zakonu bebu treba u autosjedalicu, s tim da većinu košara možeš zakačit kao autosjedalicu pa ću ja u košari, čini mi se puno bolja za skroz malu bebu od one "jaje"

Lollypop

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

U kosaru. "Jaje" nije preporucljivo jer nije skroz ravno. Tako barem kazu.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Loreen

Broj poruka: 1090

Prijavi adminu

A ja imam neku sidalicu di pise od 0-13 kila ili mjeseci haha ne sjecam se... U svakom slucaju izgleda da bi neka mala beba mogla normalno stat kad gledam ove na youtube-u ali nisam ni sama pametna je li to dobra sidalica... A pise od 0-13 pa cemo vidit.. Ali nije ni moje ravno.. Kako to mislis ravno? Nisam vidila nikad ,,ravnu,, autosidalicu?

Sara9

Broj poruka: 790

Prijavi adminu

Loreen

A ja imam neku sidalicu di pise od 0-13 kila ili mjeseci haha ne sjecam se… U svakom slucaju izgleda da bi neka mala beba mogla normalno stat kad gledam ove na youtube-u ali nisam ni sama pametna je li to dobra sidalica… A pise od 0-13 pa cemo vidit.. Ali nije ni moje ravno.. Kako to mislis ravno? Nisam vidila nikad ,,ravnu,, autosidalicu?

nee, košara je skroz ravna, ali ona služi i kao autosjedalica na početki

• Loreen

Prijavi adminu

a nemam pojma vise.. Evo utipkala sam u google autsjedalice za djecu i izbacuje mi ove tipa jaje sto imam i ja ali nije moja toliko obla... A kvragu, ne bi valjda pisalo od 0-13 da ne mogu tu bebicu stavit...

• Loreen

Prijavi adminu

pardon, autosjedalice za novorođenčad*

Lollypop

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

Sve te autosjedalice za bebe kad se rode su 0-13 kg mislim. Ali kao zbog djetetove kicme prvih misec-dva da je bolja kosara...e sad, forumi su dosta oprecni po tom pitanju, koliko sam skuzila puno mama drze bebu u autosjedalici, eventualno "podstave" sa dekom. I za kosare kazu da su bezveze i da bebe dok su tako male voze u kolicima na nultom polozaju. 
    Meni je bolnica blizu kuce, treba mi 2 min autom tako da cu ja u kosari drzat bebu, neznam kako se kosara moze osigurati/zakaciti kao autosjedalica, nisam to nikad vidjela.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Loreen

Prijavi adminu

Ma meni samo treba za bebu prenijet od bolnice do doma... I onda vise ko zna kad cu je koristit jer di ja zivim svugdje ides pjeske.... 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.