www.tosama.hr/internet-trgovina/165_Dojencek-in-mamica/i_19_to-to-komplet-za-njegu-pupkaovo ima u intersparu.Znaju oni u ljekarnama, samo kažeš da ti treba za bebin pupak. Baš je bila neka žena kupovala kad sam bila u ljekarni.
evo taj set za pupak je u konzumu s kuponom 30% jeftiniji, znači to uzimam
Loline tetre u konzuma 129,90kn, u dm-a 119kn. Dakle i sa 10% konzumovih vise se isplati u dm-u, barem dobijem bodove.Onaj set za pupak je oko 40kn u konzuma. Dakle sa 30% nesto manje od 30kn, to je ok.
Ja sam u dm-u vidjela samo pakiranje od 6 tetri-tri u boji, tri bijele-89kn. Ali valjda sam previdjela paket od 10kom.!? A baš sam htjela uzeti te Loline. A imaju i krpice za pranje-6kom, mislim da je oko 40kn.
Isto planiram uzeti taj set za pupak u Konzumu.
Danas sam uzela Aventovu izdajalicu u dm-u, za 25% popusta.
E da, moram vam reći da sam prije tjedan dana uzela si jastuk za dojenje, i toliko sam oduševljena njime, to mi je valjda najbolja investicija vezano za trudnoću (a i kasnije!) Spavam s njim, podmetnem si pod leđa, po cijeli dan se družim s njim-toliko ga obožavam da mi je muž malo ljubomoran. Reko je da samo fali da ima "onu stvar" pa da bude savršen hahaha
Loline tetre u konzuma 129,90kn, u dm-a 119kn. Dakle i sa 10% konzumovih vise se isplati u dm-u, barem dobijem bodove.Onaj set za pupak je oko 40kn u konzuma. Dakle sa 30% nesto manje od 30kn, to je ok.Ja sam u dm-u vidjela samo pakiranje od 6 tetri-tri u boji, tri bijele-89kn. Ali valjda sam previdjela paket od 10kom.!? A baš sam htjela uzeti te Loline. A imaju i krpice za pranje-6kom, mislim da je oko 40kn.
Isto planiram uzeti taj set za pupak u Konzumu.
Danas sam uzela Aventovu izdajalicu u dm-u, za 25% popusta.
E da, moram vam reći da sam prije tjedan dana uzela si jastuk za dojenje, i toliko sam oduševljena njime, to mi je valjda najbolja investicija vezano za trudnoću (a i kasnije!) Spavam s njim, podmetnem si pod leđa, po cijeli dan se družim s njim-toliko ga obožavam da mi je muž malo ljubomoran. Reko je da samo fali da ima "onu stvar" pa da bude savršen hahaha
joj bananu sam odmah s 12 tjedana kupila i savrsena je, no moram priznat da mi je od negdje 30-tog tjedna postalo vruce kad spavam s njom, vjerojatno tome doprinose nakupljeni kilogrami
Da, malo je nezgodno…kad se okrećem moram i njega okretati. Ali kad mi je preudoban! Žene koje su rodile-jeste nosile steznike? je li to potrebno i da li djeluje? Vidjela sam ih sad u novom Lidlovom katalogu pa mi je palo na pamet…
ja sam kupila steznik u lidlu onaj za 40 kn, samo neznam kako cu ga navuc, od gore ili od dolje ahahahaha mislim da ce biti malo problem, mozda je bolji onaj na cicak ili sta li je vec, a jeste kupovale grudnjak za dojenje?
Da, malo je nezgodno…kad se okrećem moram i njega okretati. Ali kad mi je preudoban! Žene koje su rodile-jeste nosile steznike? je li to potrebno i da li djeluje? Vidjela sam ih sad u novom Lidlovom katalogu pa mi je palo na pamet…
hahahaha, kako sve isto razmišljamo ja isto gledala maloprije katalog i mislim se hoću li ili ne. Neki kažu da je bolje ne nositi te steznike, al nekako si kontam da neće bit od viška bar za povremeno. Ono kad ideš u šetnju pa želiš bar malo lijepo izgledat nakon što si sijeli dan pobljuckana i popišana
Sortiraj odgovore
Najstariji