a mogla bi onda i ja uzet pa nek se nađe. Ne znam koliko su sterilne u ljekarnama, al kontam ako je ovo 30%, nije to tak puno
Loline tetre u konzuma 129,90kn, u dm-a 119kn. Dakle i sa 10% konzumovih vise se isplati u dm-u, barem dobijem bodove.
Onaj set za pupak je oko 40kn u konzuma. Dakle sa 30% nesto manje od 30kn, to je ok.
Loline tetre u konzuma 129,90kn, u dm-a 119kn. Dakle i sa 10% konzumovih vise se isplati u dm-u, barem dobijem bodove.
Onaj set za pupak je oko 40kn u konzuma. Dakle sa 30% nesto manje od 30kn, to je ok.
Ja sam u dm-u vidjela samo pakiranje od 6 tetri-tri u boji, tri bijele-89kn. Ali valjda sam previdjela paket od 10kom.!? A baš sam htjela uzeti te Loline. A imaju i krpice za pranje-6kom, mislim da je oko 40kn.
Isto planiram uzeti taj set za pupak u Konzumu.
Danas sam uzela Aventovu izdajalicu u dm-u, za 25% popusta.
E da, moram vam reći da sam prije tjedan dana uzela si jastuk za dojenje, i toliko sam oduševljena njime, to mi je valjda najbolja investicija vezano za trudnoću (a i kasnije!) Spavam s njim, podmetnem si pod leđa, po cijeli dan se družim s njim-toliko ga obožavam da mi je muž malo ljubomoran. Reko je da samo fali da ima "onu stvar" pa da bude savršen hahaha

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji