"Pripreme" za bebu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

cipelica

Broj poruka: 183

Prijavi adminu

Loreen

Ja danas dobila dva paketa plahti za bebu, jastucnica i dvije plahte u paketicu. I bas sam happy 

kako? di? šta? koliko?

cipelica

Broj poruka: 183

Prijavi adminu

Nixie

www.tosama.hr/internet-trgovina/165_Dojencek-in-mamica/i_19_to-to-komplet-za-njegu-pupkaovo ima u intersparu.Znaju oni u ljekarnama, samo kažeš da ti treba za bebin pupak. Baš je bila neka žena kupovala kad sam bila u ljekarni.

evo taj set za pupak je u konzumu s kuponom 30% jeftiniji, znači to uzimam

Nixie

Broj poruka: 1015

Prijavi adminu

a mogla bi onda i ja uzet pa nek se nađe. Ne znam koliko su sterilne u ljekarnama, al kontam ako je ovo 30%, nije to tak puno 

Lollypop

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

Loline tetre u konzuma 129,90kn, u dm-a 119kn. Dakle i sa 10% konzumovih vise se isplati u dm-u, barem dobijem bodove.Onaj set za pupak je oko 40kn u konzuma. Dakle sa 30% nesto manje od 30kn, to je ok.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Baby1

Broj poruka: 642

Prijavi adminu

Lollypop

Loline tetre u konzuma 129,90kn, u dm-a 119kn. Dakle i sa 10% konzumovih vise se isplati u dm-u, barem dobijem bodove.Onaj set za pupak je oko 40kn u konzuma. Dakle sa 30% nesto manje od 30kn, to je ok.

Ja sam u dm-u vidjela samo pakiranje od 6 tetri-tri u boji, tri bijele-89kn. Ali valjda sam previdjela paket od 10kom.!? A baš sam htjela uzeti te Loline. A imaju i krpice za pranje-6kom, mislim da je oko 40kn. 
    Isto planiram uzeti taj set za pupak u Konzumu. 
    Danas sam uzela Aventovu izdajalicu u dm-u, za 25% popusta. 
    E da, moram vam reći da sam prije tjedan dana uzela si jastuk za dojenje, i toliko sam oduševljena njime, to mi je valjda najbolja investicija vezano za trudnoću (a i kasnije!) Spavam s njim, podmetnem si pod leđa, po cijeli dan se družim s njim-toliko ga obožavam da mi je muž malo ljubomoran. Reko je da samo fali da ima "onu stvar" pa da bude savršen hahaha 

Nena29

Broj poruka: 37

Prijavi adminu

Baby1

Lollypop

Ja sam u dm-u vidjela samo pakiranje od 6 tetri-tri u boji, tri bijele-89kn. Ali valjda sam previdjela paket od 10kom.!? A baš sam htjela uzeti te Loline. A imaju i krpice za pranje-6kom, mislim da je oko 40kn. 
    Isto planiram uzeti taj set za pupak u Konzumu. 
    Danas sam uzela Aventovu izdajalicu u dm-u, za 25% popusta. 
    E da, moram vam reći da sam prije tjedan dana uzela si jastuk za dojenje, i toliko sam oduševljena njime, to mi je valjda najbolja investicija vezano za trudnoću (a i kasnije!) Spavam s njim, podmetnem si pod leđa, po cijeli dan se družim s njim-toliko ga obožavam da mi je muž malo ljubomoran. Reko je da samo fali da ima "onu stvar" pa da bude savršen hahaha 

joj bananu sam odmah s 12 tjedana kupila i savrsena je, no moram priznat da mi je od negdje 30-tog tjedna postalo vruce kad spavam s njom, vjerojatno tome doprinose nakupljeni kilogrami

Cardassia

Broj poruka: 61

Prijavi adminu

Ta banana, odnosno jastuk za dojenje je nešto predobro! Ja ga koristim za spavanje, gledanje TV-a... Prvi jastuk koji sam kupila je bio užasno tvrd i nakon tog sam kupila novi koji je savršen!  
    Spašava me, iako nam je gužva u krevetu...  Moj muž nije toliko oduševljen s tim jastukom...

Baby1

Broj poruka: 642

Prijavi adminu

Da, malo je nezgodno...kad se okrećem moram i njega okretati. Ali kad mi je preudoban! Žene koje su rodile-jeste nosile steznike? je li to potrebno i da li djeluje? Vidjela sam ih sad u novom Lidlovom katalogu pa mi je palo na pamet...

ribica11

Broj poruka: 247

Prijavi adminu

Baby1

Da, malo je nezgodno…kad se okrećem moram i njega okretati. Ali kad mi je preudoban! Žene koje su rodile-jeste nosile steznike? je li to potrebno i da li djeluje? Vidjela sam ih sad u novom Lidlovom katalogu pa mi je palo na pamet…

ja sam kupila steznik u lidlu onaj za 40 kn, samo neznam kako cu ga navuc, od gore ili od dolje ahahahaha mislim da ce biti malo problem, mozda je bolji onaj na cicak ili sta li je vec, a jeste kupovale grudnjak za dojenje?

Nixie

Broj poruka: 1015

Prijavi adminu

Baby1

Da, malo je nezgodno…kad se okrećem moram i njega okretati. Ali kad mi je preudoban! Žene koje su rodile-jeste nosile steznike? je li to potrebno i da li djeluje? Vidjela sam ih sad u novom Lidlovom katalogu pa mi je palo na pamet…

hahahaha, kako sve isto razmišljamo  ja isto gledala maloprije katalog i mislim se hoću li ili ne. Neki kažu da je bolje ne nositi te steznike, al nekako si kontam da neće bit od viška bar za povremeno. Ono kad ideš u šetnju pa želiš bar malo lijepo izgledat nakon što si sijeli dan pobljuckana i popišana 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.