naručila sam platnene pelene da vidim kakve su, danas su mi stigle, premedeno i premekano a bila sam u mulleru u velikom shoppingu između ostalog koristila one kupone i kupila sam i jednokratne pampers. otvorila sam te jednokratne bas da usporedim, pa nebo i zemlja.. čak je i mm rekao da su mu bolje te platnene, ove jednokratne imaju neki čudan miris..čije si uzela? ja sam se isto opskrbila. Ispočetka ćemo samo tetrati dok je mali, al imamo lijepe zaštitne gaćice, a za kasnije imamo i nešto modernih platnenih pelena. Imate na facebook-u grupu MODERNE PLATNENE PELENE ako razmišljate o platnenopelenaštvu
ja sam tek dvije naručila od njih i jedne zaštitne, dobro mi je jer su zaštitne kod nje isto univerzalne, mislila sam malo od svake naručit, gledala sam jos Rodine, Naturine i Flafi ali za početak ćemo i mi tetrati koliko mpp si uzela i koliko tetri?
Cure, što se tiče autosjedalica, beba uvijek ali uvijek se treba u njoj voziti. Ne postoji nikakvu učvrščivanje košare jer kad bebu stavite unutra, nju apsolutno ništa ne zadržava i prilikom kočenja ona leti. Novorođenčad se vozi u sjedalicama jaje jer je to njihov najprirodniji položaj koji je najsličniji onom položaju u maternici,pa su zato i tako kreirane bez obzira što možda mislite da je beba skvrčena u njoj. Koliko god bile udaljene od kuće uvijek autosjedalica, nemojte se voditi ono pričom ništa joj neće biti odnosno to je samo par minuta, tih par minuta u autosjedalici život znače.Da, ne pričam koju kaznu morate platiti ako vas policija zaustavi a beba vam nije u autosjedalici. Razmislite…
Tako i ja razmišljam, prvo do bolnice imam 40min vožnje autom, nije to baš tako malo... Planiramo bebu iznijeti u autosjedalici svakako jer istina je ovo što kaže renata, beba u košari nije ničime pričvršćena, a na autosjedalici ima one remenčiće koji se mogu prilagoditi/stegnuti da pašu bebi-pa valjda zato i služi autosjedalica da se beba u njoj vozi u autu! Moja autosjedalica (a vjerujem i vaše) ima kao mali mekani, spužvasti podmetač da beba nije baš jako svijena. Jedino sam čula da nije dobro malu bebu baš predugo držati u toj autosjedalici, mislim da sam negdje pročitala 2h najduže...
naručila sam platnene pelene da vidim kakve su, danas su mi stigle, premedeno i premekano a bila sam u mulleru u velikom shoppingu između ostalog koristila one kupone i kupila sam i jednokratne pampers. otvorila sam te jednokratne bas da usporedim, pa nebo i zemlja.. čak je i mm rekao da su mu bolje te platnene, ove jednokratne imaju neki čudan miris..čije si uzela? ja sam se isto opskrbila. Ispočetka ćemo samo tetrati dok je mali, al imamo lijepe zaštitne gaćice, a za kasnije imamo i nešto modernih platnenih pelena. Imate na facebook-u grupu MODERNE PLATNENE PELENE ako razmišljate o platnenopelenaštvuja sam tek dvije naručila od njih i jedne zaštitne, dobro mi je jer su zaštitne kod nje isto univerzalne, mislila sam malo od svake naručit, gledala sam jos Rodine, Naturine i Flafi ali za početak ćemo i mi tetrati koliko mpp si uzela i koliko tetri?
Cure, molim vas odgovor-ja sam smotana i ne kužim...a koja je razlika između tetra i kaliko pelena?
Cure, što se tiče autosjedalica, beba uvijek ali uvijek se treba u njoj voziti. Ne postoji nikakvu učvrščivanje košare jer kad bebu stavite unutra, nju apsolutno ništa ne zadržava i prilikom kočenja ona leti. Novorođenčad se vozi u sjedalicama jaje jer je to njihov najprirodniji položaj koji je najsličniji onom položaju u maternici,pa su zato i tako kreirane bez obzira što možda mislite da je beba skvrčena u njoj. Koliko god bile udaljene od kuće uvijek autosjedalica, nemojte se voditi ono pričom ništa joj neće biti odnosno to je samo par minuta, tih par minuta u autosjedalici život znače.Da, ne pričam koju kaznu morate platiti ako vas policija zaustavi a beba vam nije u autosjedalici. Razmislite…Tako i ja razmišljam, prvo do bolnice imam 40min vožnje autom, nije to baš tako malo… Planiramo bebu iznijeti u autosjedalici svakako jer istina je ovo što kaže renata, beba u košari nije ničime pričvršćena, a na autosjedalici ima one remenčiće koji se mogu prilagoditi/stegnuti da pašu bebi-pa valjda zato i služi autosjedalica da se beba u njoj vozi u autu! Moja autosjedalica (a vjerujem i vaše) ima kao mali mekani, spužvasti podmetač da beba nije baš jako svijena. Jedino sam čula da nije dobro malu bebu baš predugo držati u toj autosjedalici, mislim da sam negdje pročitala 2h najduže…
Definitivno, 40 min voznje je puno! I meni to nije bilo jasno, cemo AS ako ti ne koristi?! Onda sam zakljucila da se ne misli na voznju do Austrije nego na krace voznje, i da nije namijenjena setnji kroz grad jer za to postoje kosara i sportska kolica.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
naručila sam platnene pelene da vidim kakve su, danas su mi stigle, premedeno i premekano a bila sam u mulleru u velikom shoppingu između ostalog koristila one kupone i kupila sam i jednokratne pampers. otvorila sam te jednokratne bas da usporedim, pa nebo i zemlja.. čak je i mm rekao da su mu bolje te platnene, ove jednokratne imaju neki čudan miris..čije si uzela? ja sam se isto opskrbila. Ispočetka ćemo samo tetrati dok je mali, al imamo lijepe zaštitne gaćice, a za kasnije imamo i nešto modernih platnenih pelena. Imate na facebook-u grupu MODERNE PLATNENE PELENE ako razmišljate o platnenopelenaštvuja sam tek dvije naručila od njih i jedne zaštitne, dobro mi je jer su zaštitne kod nje isto univerzalne, mislila sam malo od svake naručit, gledala sam jos Rodine, Naturine i Flafi ali za početak ćemo i mi tetrati koliko mpp si uzela i koliko tetri?Cure, molim vas odgovor-ja sam smotana i ne kužim…a koja je razlika između tetra i kaliko pelena?
to sam i ja baš gledala, loline pelene jedne su tetra a druge kaliko, koliko sam skužila te kaliko su onako mekane popunjene, nisu kao tetre kao mrežaste, nadam se da kužite na šta mislim. imam iz mullera tetre i jedne su klasične a druge su takve neke skroz u taknini, nema onih sitnih rupica
Sorry cure, malo sam padobranac… Vidjela sam prije par stranica da ste pisale o jastucima. Preporuka? Koji kupiti, gdje?? Malo sam gledala i ima ih različitih…
ja sam svoj naručila preko Malog anđela (imaš na fejsu njihovu stranicu) i super sam zadovoljna i kvalitetom i cijenom, bilo je povoljnih u Kik-u i mislim da su cure i njima zadovoljne, ja kad sam gledala kik-u više nije bilo
Sortiraj odgovore
Najstariji