Hmh, na internetu ga više nema. Budem pogledala, možda ga i nađem tamo. Hvala ti!

Kaliko pelene su jednoslojne, a tetre dvoslojne. To je sva mudrost u razlikama koje sam ja uspjela pronaći.
Imam oko 50 tetri+10 kaliko+10 s uzorcima i u boji za pod glavicu.
Što se tiče mpp, uzela sam tek 2 rodine, 3 od vile sunčice (s tim da je jedna AIO), 1 od Sanje iz KK Ai2 i još sam naručila s nekih inozemnih u kompi s curama sa grupe 2 Ai2 i jedne lijepe zaštitne za kasnije :-)
Pošto ću tetrati dok je mali, mislim da je to dosta. Kasnije planiram uzeti još 2-3 flafice za noć i 2-3 Ai2 Baby Sare ili KK. Neću pretjerivati iako su sve predivne i mogla bi kupiti 1000. Osim što je cilj biti u zdravije i prirodnom, cilj je i potrošiti manje nego što bi potrošila za jendokratne :-)
Kaliko pelene su jednoslojne, a tetre dvoslojne. To je sva mudrost u razlikama koje sam ja uspjela pronaći.
Imam oko 50 tetri+10 kaliko+10 s uzorcima i u boji za pod glavicu.
Što se tiče mpp, uzela sam tek 2 rodine, 3 od vile sunčice (s tim da je jedna AIO), 1 od Sanje iz KK Ai2 i još sam naručila s nekih inozemnih u kompi s curama sa grupe 2 Ai2 i jedne lijepe zaštitne za kasnije :-)
Pošto ću tetrati dok je mali, mislim da je to dosta. Kasnije planiram uzeti još 2-3 flafice za noć i 2-3 Ai2 Baby Sare ili KK. Neću pretjerivati iako su sve predivne i mogla bi kupiti 1000. Osim što je cilj biti u zdravije i prirodnom, cilj je i potrošiti manje nego što bi potrošila za jendokratne :-)
ja sam se oduševila s tim platnenim morat ću po još koji paket tetrica, ali na početku sam mislila kombinirat i jednokratne za noć, kupila sam i švedske pelene dok budem koristila tetre, ali koliko sam skužila te švedske pelene samo pridržavaju, pa sam mislila stavit na tetre cover od mpp, valjda će biti dobro

cure ako nekoga zanima nekaj detaljnije oko mpp može mi se javiti u pp!! prekrasne su, ja bi svima, svima preporučila.. nema koje nemam ili nisam bila u dodiru pa navalite

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji