"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leda2
    20. Veljača 2015. 13:40

Ja ti imam jastuk iz KIKa i super je, bio 80 kn!

=http://lilypie.com]

bobica9
    20. Veljača 2015. 13:47

Hmh, na internetu ga više nema. Budem pogledala, možda ga i nađem tamo. Hvala ti!

Nixie
    20. Veljača 2015. 14:36

Kaliko pelene su jednoslojne, a tetre dvoslojne. To je sva mudrost u razlikama koje sam ja uspjela pronaći.

Imam oko 50 tetri+10 kaliko+10 s uzorcima i u boji za pod glavicu.
    Što se tiče mpp, uzela sam tek 2 rodine, 3 od vile sunčice (s tim da je jedna AIO), 1 od Sanje iz KK Ai2 i još sam naručila s nekih inozemnih u kompi s curama sa grupe 2 Ai2 i jedne lijepe zaštitne za kasnije :-)
    Pošto ću tetrati dok je mali, mislim da je to dosta. Kasnije planiram uzeti još 2-3 flafice za noć i 2-3 Ai2 Baby Sare ili KK. Neću pretjerivati iako su sve predivne i mogla bi kupiti 1000. Osim što je cilj biti u zdravije i prirodnom, cilj je i potrošiti manje nego što bi potrošila za jendokratne :-)

mmama2
    20. Veljača 2015. 17:44

cure ako nekoga zanima nekaj detaljnije oko mpp može mi se javiti u pp!! prekrasne su, ja bi svima, svima preporučila.. nema koje nemam ili nisam bila u dodiru pa navalite 

url=https://lilypie.com]

Nixie
    20. Veljača 2015. 18:20

Ja imam i posebno samo covere, ali ću i neke AIO koristiti za noć kao covere jer ne planiram kombinirati sa jp. Baš sam nekako zagrizla za to da ne želim to na guzi svog bebača 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.