naručila sam platnene pelene da vidim kakve su, danas su mi stigle, premedeno i premekano a bila sam u mulleru u velikom shoppingu između ostalog koristila one kupone i kupila sam i jednokratne pampers. otvorila sam te jednokratne bas da usporedim, pa nebo i zemlja.. čak je i mm rekao da su mu bolje te platnene, ove jednokratne imaju neki čudan miris..čije si uzela? ja sam se isto opskrbila. Ispočetka ćemo samo tetrati dok je mali, al imamo lijepe zaštitne gaćice, a za kasnije imamo i nešto modernih platnenih pelena. Imate na facebook-u grupu MODERNE PLATNENE PELENE ako razmišljate o platnenopelenaštvuja sam tek dvije naručila od njih i jedne zaštitne, dobro mi je jer su zaštitne kod nje isto univerzalne, mislila sam malo od svake naručit, gledala sam jos Rodine, Naturine i Flafi ali za početak ćemo i mi tetrati koliko mpp si uzela i koliko tetri?
I mi smo se odlucili odma za platnene pelene. Dobili smo jedno 30ak rabljenih. Planiram jos kupiti par novih. Ali ovo nam je za pocetak cisto doboljno. Jos sam planirala i tetrat tako da cemo kombinirati
Kaliko pelene su jednoslojne, a tetre dvoslojne. To je sva mudrost u razlikama koje sam ja uspjela pronaći.Imam oko 50 tetri+10 kaliko+10 s uzorcima i u boji za pod glavicu.
Što se tiče mpp, uzela sam tek 2 rodine, 3 od vile sunčice (s tim da je jedna AIO), 1 od Sanje iz KK Ai2 i još sam naručila s nekih inozemnih u kompi s curama sa grupe 2 Ai2 i jedne lijepe zaštitne za kasnije :-)
Pošto ću tetrati dok je mali, mislim da je to dosta. Kasnije planiram uzeti još 2-3 flafice za noć i 2-3 Ai2 Baby Sare ili KK. Neću pretjerivati iako su sve predivne i mogla bi kupiti 1000. Osim što je cilj biti u zdravije i prirodnom, cilj je i potrošiti manje nego što bi potrošila za jendokratne :-)
naručila sam platnene pelene da vidim kakve su, danas su mi stigle, premedeno i premekano a bila sam u mulleru u velikom shoppingu između ostalog koristila one kupone i kupila sam i jednokratne pampers. otvorila sam te jednokratne bas da usporedim, pa nebo i zemlja.. čak je i mm rekao da su mu bolje te platnene, ove jednokratne imaju neki čudan miris..čije si uzela? ja sam se isto opskrbila. Ispočetka ćemo samo tetrati dok je mali, al imamo lijepe zaštitne gaćice, a za kasnije imamo i nešto modernih platnenih pelena. Imate na facebook-u grupu MODERNE PLATNENE PELENE ako razmišljate o platnenopelenaštvuja sam tek dvije naručila od njih i jedne zaštitne, dobro mi je jer su zaštitne kod nje isto univerzalne, mislila sam malo od svake naručit, gledala sam jos Rodine, Naturine i Flafi ali za početak ćemo i mi tetrati koliko mpp si uzela i koliko tetri?Cure, molim vas odgovor-ja sam smotana i ne kužim…a koja je razlika između tetra i kaliko pelena?to sam i ja baš gledala, loline pelene jedne su tetra a druge kaliko, koliko sam skužila te kaliko su onako mekane popunjene, nisu kao tetre kao mrežaste, nadam se da kužite na šta mislim. imam iz mullera tetre i jedne su klasične a druge su takve neke skroz u taknini, nema onih sitnih rupica
I ja sam gledala u Konzumu tetra i kaliko loline i jedino sam zaključila da je razlika kao u materijalu, ali eto reko idem vas ipak pitati... tnx
Kaliko pelene su jednoslojne, a tetre dvoslojne. To je sva mudrost u razlikama koje sam ja uspjela pronaći.Imam oko 50 tetri+10 kaliko+10 s uzorcima i u boji za pod glavicu.
Što se tiče mpp, uzela sam tek 2 rodine, 3 od vile sunčice (s tim da je jedna AIO), 1 od Sanje iz KK Ai2 i još sam naručila s nekih inozemnih u kompi s curama sa grupe 2 Ai2 i jedne lijepe zaštitne za kasnije :-)
Pošto ću tetrati dok je mali, mislim da je to dosta. Kasnije planiram uzeti još 2-3 flafice za noć i 2-3 Ai2 Baby Sare ili KK. Neću pretjerivati iako su sve predivne i mogla bi kupiti 1000. Osim što je cilj biti u zdravije i prirodnom, cilj je i potrošiti manje nego što bi potrošila za jendokratne :-)
ja sam se oduševila s tim platnenim morat ću po još koji paket tetrica, ali na početku sam mislila kombinirat i jednokratne za noć, kupila sam i švedske pelene dok budem koristila tetre, ali koliko sam skužila te švedske pelene samo pridržavaju, pa sam mislila stavit na tetre cover od mpp, valjda će biti dobro
Ja imam i posebno samo covere, ali ću i neke AIO koristiti za noć kao covere jer ne planiram kombinirati sa jp. Baš sam nekako zagrizla za to da ne želim to na guzi svog bebača
ne bi ti AIO preporučila za noć.. one su ok i mogu držat sa dobrim uloškom 3,4 pa čak i 5 sati, ali ni jedna AIO ti neće držat noć od 10-12 sati..
url=https://lilypie.com]
Ja imam i posebno samo covere, ali ću i neke AIO koristiti za noć kao covere jer ne planiram kombinirati sa jp. Baš sam nekako zagrizla za to da ne želim to na guzi svog bebačane bi ti AIO preporučila za noć.. one su ok i mogu držat sa dobrim uloškom 3,4 pa čak i 5 sati, ali ni jedna AIO ti neće držat noć od 10-12 sati..
Tato kažem da ću kao cover koristiti. Stavim origami tetru i AIO s bambus uloškom. To bi trebalo funkcionirati kao i Ai2, bar se nadam Znam da ne može ona sama s jednim uloškom izdržati noć.
Sortiraj odgovore
Najstariji