Za njegu pupka vam treba octenisept i male sterilne gazice i to je to. Barem smo ga mi tako njegovali.Tj ni u bolnici nemaju nista na pupku niti je patronazna rekla bilo sto osim gore navedenog.Nicim drugim.. evo rodeni na svetom Duhu… a svoju i ne tako preljepu pricu cu uskoro napisati.
.
Svaka bolnica ima druge preporuke. Naša preporučuje 70%-tni alkohol i sterilne gazice
Byvacin prasak sma ja vidila da se najcesce spominje. Joooj na pomisao na pupak i otpadanje i kraste mi dode slabo i strah i odma mi se povraca od muke
svaka bolnica drugačije, kod nas je recimo Octenisept spray i tyrosur prašak, a što se tiče previjanja kod nas dolazi patronažna sestra sve dok pupak ne otpadne i ako neće mama previjat previje pagtronažna sestra, za to se svakako raspitajte u svom mjestu
sterilne gaze trebaju svakako, pa mislim da ce bit dobro iskoristit taj popust od 30% nego kupit sterilne gaze u ljekarni, ovako su vec upakirane dimenzije koje trebaju, al jekarna je mozda i skuplja..
Da, moguce da je jeftinije. Imaju i u ljekarnama te setove i neki sadrze i pincetu i sl stvarcice jos.
Smijesno mi je ovo iz konzuma nazvati "setom" kad je unutra samo gaza, tribas jos kupit bar 5 stvari. To je u biti paket gaza, ahh taj marketing
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Byvacin prasak sma ja vidila da se najcesce spominje. Joooj na pomisao na pupak i otpadanje i kraste mi dode slabo i strah i odma mi se povraca od mukesvaka bolnica drugačije, kod nas je recimo Octenisept spray i tyrosur prašak, a što se tiče previjanja kod nas dolazi patronažna sestra sve dok pupak ne otpadne i ako neće mama previjat previje pagtronažna sestra, za to se svakako raspitajte u svom mjestu
Kod nas ne dolazi, samo jednom i to je to bas mi je sogorica pricala kako je i njima to bilo gadno, prvo dijete, uhhh slabo mi odma dolazi...iako znam okvirno da to nije bas toliko strasno, svejedno mi se gadi i strah me uzasno jer je to na taaaako malom njeznom drobiću kojeg prekriva glupa gruba pelena i bljak bljak bljak
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Sortiraj odgovore
Najstariji