"Pripreme" za bebu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen

Broj poruka: 1090

Prijavi adminu

Ja danas dobila dva paketa plahti za bebu, jastucnica i dvije plahte u paketicu. I bas sam happy 

• tea024

Broj poruka: 185

Prijavi adminu

Za njegu pupka vam treba octenisept i male sterilne gazice i to je to. Barem smo ga mi tako njegovali.Tj ni u bolnici nemaju nista na pupku niti je patronazna rekla bilo sto osim gore navedenog.Nicim drugim.. evo  rodeni na svetom Duhu... a svoju i ne tako preljepu pricu cu uskoro napisati.
    .

Nixie

Broj poruka: 1015

Prijavi adminu

Sara

Nixie

A nemam ja taj kupon. Na mom je 11 kuna popusta  Više ništ ne kužim 
    hmm dm nam muti 

Sram ih bilo 

Nixie

Broj poruka: 1015

Prijavi adminu

tea024

Za njegu pupka vam treba octenisept i male sterilne gazice i to je to. Barem smo ga mi tako njegovali.Tj ni u bolnici nemaju nista na pupku niti je patronazna rekla bilo sto osim gore navedenog.Nicim drugim.. evo  rodeni na svetom Duhu… a svoju i ne tako preljepu pricu cu uskoro napisati.
    .

Svaka bolnica ima druge preporuke. Naša preporučuje 70%-tni alkohol i sterilne gazice 

ribica11

Broj poruka: 247

Prijavi adminu

sterilne gaze trebaju svakako, pa mislim da ce bit dobro iskoristit taj popust od 30% nego kupit sterilne gaze u ljekarni, ovako su vec upakirane dimenzije koje trebaju, al jekarna je mozda i skuplja..

Lollypop

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

Byvacin prasak sma ja vidila da se najcesce spominje. Joooj na pomisao na pupak i otpadanje i kraste mi dode slabo i strah i odma mi se povraca od muke 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

ribica11

Prijavi adminu

Loreen

Ja danas dobila dva paketa plahti za bebu, jastucnica i dvije plahte u paketicu. I bas sam happy 

meni treba sljedeći tjedan stići posteljina iz Malog anđela, ne mogu dočekat i onda još krevetić sastavit  

ribica11

Prijavi adminu

Lollypop

Byvacin prasak sma ja vidila da se najcesce spominje. Joooj na pomisao na pupak i otpadanje i kraste mi dode slabo i strah i odma mi se povraca od muke 

svaka bolnica drugačije, kod nas je recimo Octenisept spray i tyrosur prašak, a što se tiče previjanja kod nas dolazi patronažna sestra sve dok pupak ne otpadne i ako neće mama previjat previje pagtronažna sestra, za to se svakako raspitajte u svom mjestu 

Lollypop

Prijavi adminu

ribica

sterilne gaze trebaju svakako, pa mislim da ce bit dobro iskoristit taj popust od 30% nego kupit sterilne gaze u ljekarni, ovako su vec upakirane dimenzije koje trebaju, al jekarna je mozda i skuplja..

Da, moguce da je jeftinije. Imaju i u ljekarnama te setove i neki sadrze i pincetu i sl stvarcice jos.
    Smijesno mi je ovo iz konzuma nazvati "setom" kad je unutra samo gaza, tribas jos kupit bar 5 stvari. To je u biti paket gaza, ahh taj marketing 

Lollypop

Prijavi adminu

ribica

Lollypop

svaka bolnica drugačije, kod nas je recimo Octenisept spray i tyrosur prašak, a što se tiče previjanja kod nas dolazi patronažna sestra sve dok pupak ne otpadne i ako neće mama previjat previje pagtronažna sestra, za to se svakako raspitajte u svom mjestu 

Kod nas ne dolazi, samo jednom i to je to  bas mi je sogorica pricala kako je i njima to bilo gadno, prvo dijete, uhhh slabo mi odma dolazi...iako znam okvirno da to nije bas toliko strasno, svejedno mi se gadi i strah me uzasno jer je to na taaaako malom njeznom drobiću kojeg prekriva glupa gruba pelena i bljak bljak bljak

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.