"Pripreme" za bebu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

renata6

Broj poruka: 2713

Prijavi adminu

Cure, što se tiče autosjedalica, beba uvijek ali uvijek se treba u njoj voziti. Ne postoji nikakvu učvrščivanje košare jer kad bebu stavite unutra, nju apsolutno ništa ne zadržava i prilikom kočenja ona leti. Novorođenčad se vozi u sjedalicama jaje jer je to njihov najprirodniji položaj koji je najsličniji onom položaju u maternici,pa su zato i tako kreirane bez obzira što možda mislite da je beba skvrčena u njoj. Koliko god bile udaljene od kuće uvijek autosjedalica, nemojte se voditi ono pričom ništa joj neće biti odnosno to je samo par minuta, tih par minuta u autosjedalici život znače.Da, ne pričam koju kaznu morate platiti ako vas policija zaustavi a beba vam nije u autosjedalici. Razmislite...

Nena29

Broj poruka: 37

Prijavi adminu

e molim vas upišite u google "izlasci iz rodilišta" i kliknite na slike, na svakoj slici ekipa izvodi dijete u košari...dobro nije bas neka reprezentativna ekipa - kerum, kravić, filipović hihihihi jedino dragovic izvodi u jajetu.nisam uopće pametna... svatko mi govori i savjetuje drugacije. mama jedno, sestra drugo, muz kao ni ja ne zna i ceka da ja odlučim :/

• Loreen

Broj poruka: 1090

Prijavi adminu

Mislim da po zakonu ne smije nego u sjedalici. Ja smatram da je najsigurnija u mojim rukama jer ne vjerujem nikom i nicem koliko sebi hehe ali valjda su testirane te sjedalice i s razlogom postoje.Mislim da ni i psa vise nije legalno vozit bez da je pas u kavezu..... Iako to nitko ne kažnjava što ja znam...

Lollypop

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

Ja se slazem sa svime, i mislim da forum tu nece pomoc jer je toliko razlicitih misljenja da ce na kraju svako odlucit za sebe...citala sam da je jaje neprirodno, sad da je dobro, pa onda za nulti polozaj da nije dobar, pa da je...brate nemam pojma. Dovest cu dite doma kako tako, makar u zubima. A onda ce dalje u kosari pjehe.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

ribica11

Broj poruka: 247

Prijavi adminu

Nena29

e molim vas upišite u google "izlasci iz rodilišta" i kliknite na slike, na svakoj slici ekipa izvodi dijete u košari…dobro nije bas neka reprezentativna ekipa - kerum, kravić, filipović hihihihi jedino dragovic izvodi u jajetu.nisam uopće pametna… svatko mi govori i savjetuje drugacije. mama jedno, sestra drugo, muz kao ni ja ne zna i ceka da ja odlučim :/

ehehheheh da svi su u košarama, neki čak i u onim krpenim, to sam vidjela i baš mi izgleda bzvz.. ja za svoju maxi cosi muru nisam kupila košaru, tako da će moj ići u autosjedalicu

ribica11

Prijavi adminu

naručila sam platnene pelene da vidim kakve su, danas su mi stigle, premedeno i premekano  a bila sam u mulleru u velikom shoppingu između ostalog koristila one kupone i kupila sam i jednokratne pampers. otvorila sam te jednokratne bas da usporedim, pa nebo i zemlja.. čak je i mm rekao da su mu bolje te platnene, ove jednokratne imaju neki čudan miris..

leptirica3

Broj poruka: 211

Prijavi adminu

ribica

naručila sam platnene pelene da vidim kakve su, danas su mi stigle, premedeno i premekano  a bila sam u mulleru u velikom shoppingu između ostalog koristila one kupone i kupila sam i jednokratne pampers. otvorila sam te jednokratne bas da usporedim, pa nebo i zemlja.. čak je i mm rekao da su mu bolje te platnene, ove jednokratne imaju neki čudan miris..

S koje srtanice,trgovine si narucila platnene pelene. 

ribica11

Prijavi adminu

leptirica

ribica

S koje srtanice,trgovine si narucila platnene pelene. 

od jedne tete šivalice, sa fejsa, kreativni kutak, vidjela sam da ju svi hvale i stvarno je odlično  sad ćemo čekat da isprobamo kako funkcionira hiihii

Nixie

Broj poruka: 1015

Prijavi adminu

ribica

čije si uzela? ja sam se isto opskrbila. Ispočetka ćemo samo tetrati dok je mali, al imamo lijepe zaštitne gaćice, a za kasnije imamo i nešto modernih platnenih pelena. Imate na facebook-u grupu MODERNE PLATNENE PELENE ako razmišljate o platnenopelenaštvu 

Nixie

Broj poruka: 1015

Prijavi adminu

A sad vidim. I ja čekam njezinu jednu za probu pa ako nam budu odgovarale, uzet ćemo još jer su baš krasne 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.