sterilne gaze trebaju svakako, pa mislim da ce bit dobro iskoristit taj popust od 30% nego kupit sterilne gaze u ljekarni, ovako su vec upakirane dimenzije koje trebaju, al jekarna je mozda i skuplja..Da, moguce da je jeftinije. Imaju i u ljekarnama te setove i neki sadrze i pincetu i sl stvarcice jos.
Smijesno mi je ovo iz konzuma nazvati "setom" kad je unutra samo gaza, tribas jos kupit bar 5 stvari. To je u biti paket gaza, ahh taj marketing
ovo mi se čini baš zgodno, ali nisam nigdje vidjela u trgovinama www.lolaribar.hr/proizvodi_opsirno.asp?gID=3&pID=44
sterilne gaze trebaju svakako, pa mislim da ce bit dobro iskoristit taj popust od 30% nego kupit sterilne gaze u ljekarni, ovako su vec upakirane dimenzije koje trebaju, al jekarna je mozda i skuplja..Da, moguce da je jeftinije. Imaju i u ljekarnama te setove i neki sadrze i pincetu i sl stvarcice jos.
Smijesno mi je ovo iz konzuma nazvati "setom" kad je unutra samo gaza, tribas jos kupit bar 5 stvari. To je u biti paket gaza, ahh taj marketingovo mi se čini baš zgodno, ali nisam nigdje vidjela u trgovinama www.lolaribar.hr/proizvodi_opsirno.asp?gID=3&pID=44
Da, na to sam mislila! Novo je pa mozda tek triba doc...
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Byvacin prasak sma ja vidila da se najcesce spominje. Joooj na pomisao na pupak i otpadanje i kraste mi dode slabo i strah i odma mi se povraca od mukesvaka bolnica drugačije, kod nas je recimo Octenisept spray i tyrosur prašak, a što se tiče previjanja kod nas dolazi patronažna sestra sve dok pupak ne otpadne i ako neće mama previjat previje pagtronažna sestra, za to se svakako raspitajte u svom mjestu
Da, ali npr ako se gaza u međuvremenu iti malo smoči, odmah treba mijenjat da bude čisto i suho.
Ja imam octenisept jer to i inače uvijek imam kod kuće za ne daj Bože, a imam i alkohol jer mi to uvijek treba za dezinfekciju naušnica al mislim da ću poslušati savjet iz bolnice i koristiti alkohol.
Ma da, alkohol i ovo dođe više-manje na isto, ali ovo je u spreju pa mi se čini čisto zgodnije, da ne moram puno dirat pupak :)
www.tosama.hr/internet-trgovina/165_Dojencek-in-mamica/i_19_to-to-komplet-za-njegu-pupkaovo ima u intersparu.Znaju oni u ljekarnama, samo kažeš da ti treba za bebin pupak. Baš je bila neka žena kupovala kad sam bila u ljekarni.
I u baby centru sam vidila, ako se ne varam, znam da tamo imaju sve od tosame na jednoj polici
Ja imam octenisept jer to i inače uvijek imam kod kuće za ne daj Bože, a imam i alkohol jer mi to uvijek treba za dezinfekciju naušnica al mislim da ću poslušati savjet iz bolnice i koristiti alkohol.Ma da, alkohol i ovo dođe više-manje na isto, ali ovo je u spreju pa mi se čini čisto zgodnije, da ne moram puno dirat pupak :)
Bilo cime da spricate pupak kasnije ga treba temeljito posusit tako da ce te pupak dosta dirati...netko je napisao da to radi patronazna al nije istina ona samo pokaze kako treba a kasnije to sami radite dva puta na dan,patronazna vam ionako nece dolazit svaki dan
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji