"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lollypop
    18. Veljača 2015. 09:30

Bojim se da cu se onesvjestit kad ga vidim  ili povratit. ali dobro, ima jos vremena pa cu se skulirati, kako svi tako i ja.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Sara9
    18. Veljača 2015. 11:35

Meni su preporučili octenisept u spreju jer je najzgodniji za korištenje, prašak je van mode već neko vrime  koliku širinu mrežice treba uzet? ili to oni u ljekarni znaju

Nixie
    18. Veljača 2015. 12:48

www.tosama.hr/internet-trgovina/165_Dojencek-in-mamica/i_19_to-to-komplet-za-njegu-pupka

ovo ima u intersparu.

Znaju oni u ljekarnama, samo kažeš da ti treba za bebin pupak. Baš je bila neka žena kupovala kad sam bila u ljekarni.

Nixie
    18. Veljača 2015. 12:50

Ja imam octenisept jer to i inače uvijek imam kod kuće za ne daj Bože, a imam i alkohol jer mi to uvijek treba za dezinfekciju naušnica  al mislim da ću poslušati savjet iz bolnice i koristiti alkohol.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.