"Pripreme" za bebu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

ribica11

Broj poruka: 247

Prijavi adminu

Lollypop

ribica

sterilne gaze trebaju svakako, pa mislim da ce bit dobro iskoristit taj popust od 30% nego kupit sterilne gaze u ljekarni, ovako su vec upakirane dimenzije koje trebaju, al jekarna je mozda i skuplja..
    Da, moguce da je jeftinije. Imaju i u ljekarnama te setove i neki sadrze i pincetu i sl stvarcice jos.
    Smijesno mi je ovo iz konzuma nazvati "setom" kad je unutra samo gaza, tribas jos kupit bar 5 stvari. To je u biti paket gaza, ahh taj marketing 

ovo mi se čini baš zgodno, ali nisam nigdje vidjela u trgovinama  www.lolaribar.hr/proizvodi_opsirno.asp?gID=3&pID=44

Lollypop

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

Bojim se da cu se onesvjestit kad ga vidim  ili povratit. ali dobro, ima jos vremena pa cu se skulirati, kako svi tako i ja.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Lollypop

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

ribica

Lollypop

ribica

sterilne gaze trebaju svakako, pa mislim da ce bit dobro iskoristit taj popust od 30% nego kupit sterilne gaze u ljekarni, ovako su vec upakirane dimenzije koje trebaju, al jekarna je mozda i skuplja..
    Da, moguce da je jeftinije. Imaju i u ljekarnama te setove i neki sadrze i pincetu i sl stvarcice jos.
    Smijesno mi je ovo iz konzuma nazvati "setom" kad je unutra samo gaza, tribas jos kupit bar 5 stvari. To je u biti paket gaza, ahh taj marketing 
    ovo mi se čini baš zgodno, ali nisam nigdje vidjela u trgovinama  www.lolaribar.hr/proizvodi_opsirno.asp?gID=3&pID=44

Da, na to sam mislila! Novo je pa mozda tek triba doc...

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Sara9

Broj poruka: 790

Prijavi adminu

ribica

Lollypop

Byvacin prasak sma ja vidila da se najcesce spominje. Joooj na pomisao na pupak i otpadanje i kraste mi dode slabo i strah i odma mi se povraca od muke 
    svaka bolnica drugačije, kod nas je recimo Octenisept spray i tyrosur prašak, a što se tiče previjanja kod nas dolazi patronažna sestra sve dok pupak ne otpadne i ako neće mama previjat previje pagtronažna sestra, za to se svakako raspitajte u svom mjestu 

Da, ali npr ako se gaza u međuvremenu iti malo smoči, odmah treba mijenjat da bude čisto i suho.

Sara9

Prijavi adminu

Meni su preporučili octenisept u spreju jer je najzgodniji za korištenje, prašak je van mode već neko vrime  koliku širinu mrežice treba uzet? ili to oni u ljekarni znaju

Nixie

Broj poruka: 1015

Prijavi adminu

www.tosama.hr/internet-trgovina/165_Dojencek-in-mamica/i_19_to-to-komplet-za-njegu-pupkaovo ima u intersparu.Znaju oni u ljekarnama, samo kažeš da ti treba za bebin pupak. Baš je bila neka žena kupovala kad sam bila u ljekarni.

Nixie

Broj poruka: 1015

Prijavi adminu

Ja imam octenisept jer to i inače uvijek imam kod kuće za ne daj Bože, a imam i alkohol jer mi to uvijek treba za dezinfekciju naušnica  al mislim da ću poslušati savjet iz bolnice i koristiti alkohol.

Sara9

Prijavi adminu

Nixie

Ja imam octenisept jer to i inače uvijek imam kod kuće za ne daj Bože, a imam i alkohol jer mi to uvijek treba za dezinfekciju naušnica  al mislim da ću poslušati savjet iz bolnice i koristiti alkohol.

Ma da, alkohol i ovo dođe više-manje na isto, ali ovo je u spreju pa mi se čini čisto zgodnije, da ne moram puno dirat pupak :)

Sara9

Prijavi adminu

Nixie

www.tosama.hr/internet-trgovina/165_Dojencek-in-mamica/i_19_to-to-komplet-za-njegu-pupkaovo ima u intersparu.Znaju oni u ljekarnama, samo kažeš da ti treba za bebin pupak. Baš je bila neka žena kupovala kad sam bila u ljekarni.

I u baby centru sam vidila, ako se ne varam, znam da tamo imaju sve od tosame na jednoj polici

Mum of four

Broj poruka: 848

Prijavi adminu

Sara

Nixie

Ma da, alkohol i ovo dođe više-manje na isto, ali ovo je u spreju pa mi se čini čisto zgodnije, da ne moram puno dirat pupak :)

Bilo cime da spricate pupak kasnije ga treba temeljito posusit tako da ce te pupak dosta dirati...netko je napisao da to radi patronazna al nije istina ona samo pokaze kako treba a kasnije to sami radite dva puta na dan,patronazna vam ionako nece dolazit svaki dan

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.