Da, malo je nezgodno…kad se okrećem moram i njega okretati. Ali kad mi je preudoban! Žene koje su rodile-jeste nosile steznike? je li to potrebno i da li djeluje? Vidjela sam ih sad u novom Lidlovom katalogu pa mi je palo na pamet…ja sam kupila steznik u lidlu onaj za 40 kn, samo neznam kako cu ga navuc, od gore ili od dolje ahahahaha mislim da ce biti malo problem, mozda je bolji onaj na cicak ili sta li je vec, a jeste kupovale grudnjak za dojenje?
Ja sam kupila samo jedan za sad. To mi je kao da imam u bolnici. Nekako nisam baš nagrađena u tom području pa kontam kod kuće nositi sportske grudnjake samo. Osim ako baš ne buknu poslije poroda, onda ću vjerojatno bit prisiljena kupiti još koji.
Da, malo je nezgodno…kad se okrećem moram i njega okretati. Ali kad mi je preudoban! Žene koje su rodile-jeste nosile steznike? je li to potrebno i da li djeluje? Vidjela sam ih sad u novom Lidlovom katalogu pa mi je palo na pamet…hahahaha, kako sve isto razmišljamo ja isto gledala maloprije katalog i mislim se hoću li ili ne. Neki kažu da je bolje ne nositi te steznike, al nekako si kontam da neće bit od viška bar za povremeno. Ono kad ideš u šetnju pa želiš bar malo lijepo izgledat nakon što si sijeli dan pobljuckana i popišana
Ma da... i ja si mislim, iako, ako bude užasno vruće mislim da ga neću ni nosit, tko će još po vrućini i to navlačit na sebe!? A ako bi ga i uzimala, nemam pojma koju veličinu
Da, malo je nezgodno…kad se okrećem moram i njega okretati. Ali kad mi je preudoban! Žene koje su rodile-jeste nosile steznike? je li to potrebno i da li djeluje? Vidjela sam ih sad u novom Lidlovom katalogu pa mi je palo na pamet…hahahaha, kako sve isto razmišljamo ja isto gledala maloprije katalog i mislim se hoću li ili ne. Neki kažu da je bolje ne nositi te steznike, al nekako si kontam da neće bit od viška bar za povremeno. Ono kad ideš u šetnju pa želiš bar malo lijepo izgledat nakon što si sijeli dan pobljuckana i popišana
Ja sam ih isto gledala, kuma mi rekla da je njoj dobro došao, a ako mi ne budu odgovarali 40 kn i nije puno.
=http://lilypie.com]
A što se tiče grudnjaka, planiram uzeti iz Mullera na popust samo jedan i to isto kao Nixie, za bolnicu.
Ima netko te iz Mullera, kakvi su?
kupila sam taj iz mullera bijeli, platila neki 60 kuna s popustom. evo ga susi se na susilu i ceka :) cini mi se ok materijal po rukom i velicina (uzela sam dva broja veca nego sto sam nosila prije trudnoce)
A što se tiče grudnjaka, planiram uzeti iz Mullera na popust samo jedan i to isto kao Nixie, za bolnicu.
Ima netko te iz Mullera, kakvi su?kupila sam taj iz mullera bijeli, platila neki 60 kuna s popustom. evo ga susi se na susilu i ceka :) cini mi se ok materijal po rukom i velicina (uzela sam dva broja veca nego sto sam nosila prije trudnoce)
Pa to je stvarno super cijena. Ja ću još malo pričekat da vidim kako će mi se sise ponašat, vjerojatno ću ga uzeti u zadnji čas.
Sortiraj odgovore
Najstariji