Da, malo je nezgodno...kad se okrećem moram i njega okretati. Ali kad mi je preudoban!
Žene koje su rodile-jeste nosile steznike? je li to potrebno i da li djeluje? Vidjela sam ih sad u novom Lidlovom katalogu pa mi je palo na pamet...
Da, malo je nezgodno…kad se okrećem moram i njega okretati. Ali kad mi je preudoban!
Žene koje su rodile-jeste nosile steznike? je li to potrebno i da li djeluje? Vidjela sam ih sad u novom Lidlovom katalogu pa mi je palo na pamet…
ja sam kupila steznik u lidlu onaj za 40 kn, samo neznam kako cu ga navuc, od gore ili od dolje ahahahaha mislim da ce biti malo problem, mozda je bolji onaj na cicak ili sta li je vec, a jeste kupovale grudnjak za dojenje?

Da, malo je nezgodno…kad se okrećem moram i njega okretati. Ali kad mi je preudoban!
Žene koje su rodile-jeste nosile steznike? je li to potrebno i da li djeluje? Vidjela sam ih sad u novom Lidlovom katalogu pa mi je palo na pamet…
hahahaha, kako sve isto razmišljamo ja isto gledala maloprije katalog i mislim se hoću li ili ne. Neki kažu da je bolje ne nositi te steznike, al nekako si kontam da neće bit od viška bar za povremeno. Ono kad ideš u šetnju pa želiš bar malo lijepo izgledat nakon što si sijeli dan pobljuckana i popišana

A što se tiče grudnjaka, planiram uzeti iz Mullera na popust samo jedan i to isto kao Nixie, za bolnicu.
Ima netko te iz Mullera, kakvi su?
A što se tiče grudnjaka, planiram uzeti iz Mullera na popust samo jedan i to isto kao Nixie, za bolnicu.
Ima netko te iz Mullera, kakvi su?
kupila sam taj iz mullera bijeli, platila neki 60 kuna s popustom. evo ga susi se na susilu i ceka :) cini mi se ok materijal po rukom i velicina (uzela sam dva broja veca nego sto sam nosila prije trudnoce)

a sto je sa onim uloscima poslije poroda? koje mislite uzeti?
Koja je razlika iznedu vir80 i vir90?
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
ja sam uzela vir 80, na preporuku prijateljica koje su rodile.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji