"Pripreme" za bebu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Nixie

Broj poruka: 1015

Prijavi adminu

Sara

Nixie

ribica

dječji klub iz konzuma daje 10% na loline tetrice 
    ajd bolje išta nego ništa, al opet onda, onome tko ima, bolje zamijeniti dm bodove za 25% popusta pa uzeti tamo, a ima i kupon iz dm-a za 11 kuna popusta na loline tetre u onoj knjižici za trudnice.
    misliš za nakon rođenja? u ovoj za trudnice nema koliko ja vidim :D

Ja bome draga imam taj kupon u ovoj knjižici  il je meni dala teta u dm-u krivu knjižicu 

Lollypop

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

Nixie je li to nova knjizica koji vrijedi dulje od 30.3?
    Ja mislila iskoristit kupon za lola tetre u konzuma za 10%, ionako mogu samo 1 paket kupit, Pa onda jos u dm-a iskoristit bon od 25% ako je to najskuplje sto mi treba. Konzum daje i popust na to to set za njegu pupka 30%. Je li valja to sto?

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Lollypop

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

Bas sad gledam...taj set su samo sterilne gaze, nista posebno. Koji marketing, da "set"...

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Leda2

Broj poruka: 536

Prijavi adminu

Lollypop

Nixie je li to nova knjizica koji vrijedi dulje od 30.3?
    Ja mislila iskoristit kupon za lola tetre u konzuma za 10%, ionako mogu samo 1 paket kupit, Pa onda jos u dm-a iskoristit bon od 25% ako je to najskuplje sto mi treba. Konzum daje i popust na to to set za njegu pupka 30%. Je li valja to sto?

Da i mene taj set zanima, ja sam isto mislila kupiti!

=http://lilypie.com]

Sara9

Broj poruka: 790

Prijavi adminu

Nixie

Sara

Nixie

ribica

dječji klub iz konzuma daje 10% na loline tetrice 
    ajd bolje išta nego ništa, al opet onda, onome tko ima, bolje zamijeniti dm bodove za 25% popusta pa uzeti tamo, a ima i kupon iz dm-a za 11 kuna popusta na loline tetre u onoj knjižici za trudnice.
    misliš za nakon rođenja? u ovoj za trudnice nema koliko ja vidim :D
    Ja bome draga imam taj kupon u ovoj knjižici  il je meni dala teta u dm-u krivu knjižicu 

a daaaaaaj to je nova knjižica, ja sam uzela prošlogodišnju! Daj baš vidi kad ističu kuponi :D

Nixie

Prijavi adminu

A nije nova cure moje, Ističu 31.03. Ne znam stvarno sad otkud meni samo taj kupon 

Sara9

Prijavi adminu

Nixie

A nije nova cure moje, Ističu 31.03. Ne znam stvarno sad otkud meni samo taj kupon 

ja neznam ko ode koga zeza hahaha a ništa, sad sam ionako kupila ove šugave 

Sara9

Prijavi adminu

www.dm-drogeriemarkt.hr/linkableblob/hr_homepage/521204/data/0_6_babybonus_2015-data.pdf?v=1419857117000Evo našla ja tetre, al ovo je za kad se beba rodi?

Nixie

Prijavi adminu

A nemam ja taj kupon. Na mom je 11 kuna popusta  Više ništ ne kužim 

Sara9

Prijavi adminu

Nixie

A nemam ja taj kupon. Na mom je 11 kuna popusta  Više ništ ne kužim 

hmm dm nam muti 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.