Curke koje još niste kupile tetrice, evo ja sam danas svoje prvi put oprala i popeglala. Ove lola iz DM-a su odlične! Žao mi je šta sam štedila pa uzela drugi pak jeftinije... druge sam uzela u baby centru i baš su loše, pola su se izvukle u pranju, a svaku triba 10 min peglat da bi na išta sličila.. Tako da preporučujem Loline :)
Curke koje još niste kupile tetrice, evo ja sam danas svoje prvi put oprala i popeglala. Ove lola iz DM-a su odlične! Žao mi je šta sam štedila pa uzela drugi pak jeftinije… druge sam uzela u baby centru i baš su loše, pola su se izvukle u pranju, a svaku triba 10 min peglat da bi na išta sličila.. Tako da preporučujem Loline :)
I meni su Loline baš super! Ali mi se još više sviđaju iz Mullera neke Liliput. Imam i tosamine i iz kika, a ovih dana ću dobiti i Ikeine
što se tiče sredstava za pranje, oduvijek koristim samo one od saponije pa tako i za bebača. sa nilom perem i imam ornel babysoft omekšivač. Stavila sam ga jako malo.
Za pranje pelena koristit ću faks naravno i ulje čajevca.
www.bubamara.in/njega-djeteta/tetra-program---pelene-krpice/jollein-tetra-pelene-61/3105828717329310582
Ja sam mislila naručiti ove, izgledaju mi super! Imam 10 kom ali su mi nekako tanke!

=http://lilypie.com]
Lolinih 6 komada je 90 kuna, a deset komada negdje oko 130 kuna.
Ove od 6 komada su bile na akciji u kozmu nedavno 63 kune, možda bude opet, a ove od 10 komada su bile 109 kn na akciji u konzumu. Ako za njih pitaš
dječji klub iz konzuma daje 10% na loline tetrice
dječji klub iz konzuma daje 10% na loline tetrice
ajd bolje išta nego ništa, al opet onda, onome tko ima, bolje zamijeniti dm bodove za 25% popusta pa uzeti tamo, a ima i kupon iz dm-a za 11 kuna popusta na loline tetre u onoj knjižici za trudnice.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji