"Pripreme" za bebu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Vmnina

Broj poruka: 257

Prijavi adminu

Kolike su cijene tih tetrica

Nixie

Broj poruka: 1015

Prijavi adminu

Lolinih 6 komada je 90 kuna, a deset komada negdje oko 130 kuna.
    Ove od 6 komada su bile na akciji u kozmu nedavno 63 kune, možda bude opet, a ove od 10 komada su bile 109 kn na akciji u konzumu. Ako za njih pitaš 

Leda2

Broj poruka: 536

Prijavi adminu

www.bubamara.in/njega-djeteta/tetra-program---pelene-krpice/jollein-tetra-pelene-61/3105828717329310582Ja sam mislila naručiti ove, izgledaju mi super! Imam 10 kom ali su mi nekako tanke!

=http://lilypie.com]

Sara9

Broj poruka: 790

Prijavi adminu

Leda

www.bubamara.in/njega-djeteta/tetra-program---pelene-krpice/jollein-tetra-pelene-61/3105828717329310582Ja sam mislila naručiti ove, izgledaju mi super! Imam 10 kom ali su mi nekako tanke!

si ih već prala?

Nixie

Prijavi adminu

Leda

Ako ti nisu za previjanje, nema veze da su i tanje.

Leda2

Broj poruka: 536

Prijavi adminu

Sara

Leda

si ih već prala?

Ne nisam te ni kupila, imam neke druge proizvođač je Rossa Varaždin, ok su ali mi djelulu tanko, nisam još ništa oprala!

=http://lilypie.com]

ribica11

Broj poruka: 247

Prijavi adminu

dječji klub iz konzuma daje 10% na loline tetrice 

Nixie

Prijavi adminu

ribica

ajd bolje išta nego ništa, al opet onda, onome tko ima, bolje zamijeniti dm bodove za 25% popusta pa uzeti tamo, a ima i kupon iz dm-a za 11 kuna popusta na loline tetre u onoj knjižici za trudnice.

• Aslan

Broj poruka: 59

Prijavi adminu

Imate cure tetra pelene u lesnini xxl na djecjem odjelu, 90kn 10kom ja mislim...cine mi se skroz ok nisu pretanke 

Sara9

Broj poruka: 790

Prijavi adminu

Nixie

ribica

ajd bolje išta nego ništa, al opet onda, onome tko ima, bolje zamijeniti dm bodove za 25% popusta pa uzeti tamo, a ima i kupon iz dm-a za 11 kuna popusta na loline tetre u onoj knjižici za trudnice.

misliš za nakon rođenja? u ovoj za trudnice nema koliko ja vidim :D

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.