Ja sam 32+2, jedva sam dočekala :D Sad mi tek sve postaje nekako stvarno!
Meni još nije stvarno Svaki put kad prođem ispred ogledala, nekako se iznenadim I gledam u krevetić za bebača koji je 20 cm od moje strane kreveta i ne vjerujem da će još malo tu biti ovo malo biće koje se migolji stalno u meni
Ja sam 32+2, jedva sam dočekala :D Sad mi tek sve postaje nekako stvarno!Meni još nije stvarno Svaki put kad prođem ispred ogledala, nekako se iznenadim I gledam u krevetić za bebača koji je 20 cm od moje strane kreveta i ne vjerujem da će još malo tu biti ovo malo biće koje se migolji stalno u meni
ajme ajme, ja jučer pelene stavila u komodu, srce me strefilo :D
ja prala na 60Stavila sam i ja na 60, ali duplo ispiranje :)To svakako jer sma čula da bebice znaju biti osjetljive na deterđente!da, ofc, i kupila sam neki baš sensitive i detrđent i omekšivač, za ljude sklone alergijama i to, mislim da će bit ok, pogotovo kad se još sve popegla :)
Za tek rođene bebe se ne preporuča nikakav omekšivač. Ali ako ga ipak koristiš na dodatnom ispiranju ti ne bi smio biti.
Koji ste deterđent i omekšivač kupile?
Frosch detrđent, omekšivač obični silan, samo sensitive :)
Za tek rođene bebe se ne preporuča nikakav omekšivač. Ali ako ga ipak koristiš na dodatnom ispiranju ti ne bi smio biti.
Stavila sam samo kap, a sad kad je gotova mašina baš sam mirisala i ne čuje se uopće
Curke koje još niste kupile tetrice, evo ja sam danas svoje prvi put oprala i popeglala. Ove lola iz DM-a su odlične! Žao mi je šta sam štedila pa uzela drugi pak jeftinije... druge sam uzela u baby centru i baš su loše, pola su se izvukle u pranju, a svaku triba 10 min peglat da bi na išta sličila.. Tako da preporučujem Loline :)
Curke koje još niste kupile tetrice, evo ja sam danas svoje prvi put oprala i popeglala. Ove lola iz DM-a su odlične! Žao mi je šta sam štedila pa uzela drugi pak jeftinije… druge sam uzela u baby centru i baš su loše, pola su se izvukle u pranju, a svaku triba 10 min peglat da bi na išta sličila.. Tako da preporučujem Loline :)
I meni su Loline baš super! Ali mi se još više sviđaju iz Mullera neke Liliput. Imam i tosamine i iz kika, a ovih dana ću dobiti i Ikeine što se tiče sredstava za pranje, oduvijek koristim samo one od saponije pa tako i za bebača. sa nilom perem i imam ornel babysoft omekšivač. Stavila sam ga jako malo.
Za pranje pelena koristit ću faks naravno i ulje čajevca.
Sortiraj odgovore
Najstariji