"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cipelica
    17. Veljača 2015. 10:07

da, da, kupila sam i deterđent i omekšivač baby sensitive, pa čekam 30.tjedan da lagano počnem peruckat....a za nipcom sam im se javila ali čekam 4D uzv za 2 tjedna  da sa 100% sigurnošću vidimo spol, a onda ću si dat oduška s bojama , dezenima, rukavima i sl.

Sara9
    17. Veljača 2015. 10:16

Ja sam 32+2, jedva sam dočekala :D Sad mi tek sve postaje nekako stvarno!

Nixie
    17. Veljača 2015. 10:45

Ja sam sve skoro za njega spremila prije par tjedana, al sam zato torbu za bolnicu spremila tek jučer 
    I onda sam sjela i rekla - pa to je stvarno to 

ribica11
    17. Veljača 2015. 12:24

Koji ste deterđent i omekšivač kupile?

Sara9
    17. Veljača 2015. 14:51

Curke koje još niste kupile tetrice, evo ja sam danas svoje prvi put oprala i popeglala. Ove lola iz DM-a su odlične! Žao mi je šta sam štedila pa uzela drugi pak jeftinije... druge sam uzela u baby centru i baš su loše, pola su se izvukle u pranju, a svaku triba 10 min peglat da bi na išta sličila.. Tako da preporučujem Loline :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.