"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara9
    28. Siječanj 2015. 21:02

Ma ništa mi ne govori, moja beba već sad ima više robe od mene! 

Leda2
    [UREĐENO] 29. Siječanj 2015. 10:35

Sara

Ma ništa mi ne govori, moja beba već sad ima više robe od mene! 

www.lidl.hr/hr/2635.htm?id=356

Evo ako nisi već vidjela! 

=http://lilypie.com]

Sara9
    [UREĐENO] 30. Siječanj 2015. 12:08

Hvala draga! Evo u C&A ima također neka akcija! www.citycenterone.hr/hr/split/popusti/50-na-vec-snizeno-u-c/

Leda2
    [UREĐENO] 30. Siječanj 2015. 12:07

Sara

Hvala draga! Evo u C&A ima također neka akcija! www.citycenterone.hr/hr/split/popusti/50-na-vec-snizeno-u-c/

Super hvala ti! 

=http://lilypie.com]

Neni5
    29. Siječanj 2015. 10:39

Vidila sam jutros kataloge, meni je zanimljiv i onaj drugi, ustvari ona ogradica za krevet. Moj decko spava u svom krevetu i kad mu je dan aktivan onda je i takva noc pa jadnicak trusne s kreveta

Ljubav2
    29. Siječanj 2015. 10:41

Nisam baš čitala sve starije postove, al evo da vas pitam dok ste aktivne.. šta mislite o kupovini polovnih stvari za bebe?

Neni5
    29. Siječanj 2015. 10:55

Ljubav

Nisam baš čitala sve starije postove, al evo da vas pitam dok ste aktivne.. šta mislite o kupovini polovnih stvari za bebe?

Ja sam koristila i koristit  cu od sestrine dice, tako da ce moja cura biti cetvrta sto ce nosit tu robicu. Robica se ne moze iznosat pogotovo manji brojevi, ako je sve ocuvano zasto ne... sve to ovisi o tebi... 
    A i autosjedalice, kolica... 
    Odakle mislis nabavljat i sta?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI