Hvala draga! Evo u C&A ima također neka akcija! www.citycenterone.hr/hr/split/popusti/50-na-vec-snizeno-u-c/
Vidila sam jutros kataloge, meni je zanimljiv i onaj drugi, ustvari ona ogradica za krevet. Moj decko spava u svom krevetu i kad mu je dan aktivan onda je i takva noc pa jadnicak trusne s kreveta
Nisam baš čitala sve starije postove, al evo da vas pitam dok ste aktivne.. šta mislite o kupovini polovnih stvari za bebe?
da, imaš pravo.. ionako sve prerastu brzo..
Mislila sam konkretno na stol za presvlačenje (ormarić), krevetić, kolica, autosjedalicu.. znači na te neke skuplje stvari.. a malo sam gledala po njuškalu i tako tim stranicama s rabljenom dječjom opremom...
Stvarno nije problem u novcu nego čisto zato što mogu naletit na relativno nove stvari koje su povoljnije i kratko korištene.
i meni se rabljeno čini ok, dobit ću rabljenu robicu od prijateljice (kao i neku drugu opremu) i ne vidim u tome ništa loše. Iako smo se za kolica odlučili uzeti nova, ali to će biti poklon od mojih pa zato hehe :) kinderbet isto imam svoj stari. Zašto ne? Sve je skupo, a i djeca prebrzo rastu...
Sortiraj odgovore
Najstariji