"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    23. Siječanj 2015. 01:19

Jel znate di ima za kupiti onak malenih gazica za brisanje sline i tak? al da su zgodne nekakve, ne bi obične bijele.

Neni5
    23. Siječanj 2015. 07:48

Malamuca ja sam vesele i sarene uzimala u Malog andjela kad je bio sajam, a u ducanima sam vidjala samo obicne (dm, kik, baby center..)

Neni5
    23. Siječanj 2015. 07:51

Ja sam lidl zaobilazila u sirokom luku, znam da bi uzela nesto, a vec imam toga dosta  inace sam prestala ic u kupovinu jer se vratim s necim za bebu, a nije mi potriba od toga 
    inace sam u zadnjoj turi u lidla isto uzela hlacice i bodije i cini mi se da su ok i kvalitetne 

kleaiva
    23. Siječanj 2015. 09:46

Ja sam tek oko 18 sati išla u Lidl s ciljem ako je nešto ostalo super, a ako ne nema veze. I uspjela sam naći zadnje paketiće majica 62/68 jer mi je bas to trebalo, bodija je bilo pa sam uzela isto, a hlačice su mi nekako bile bezvezne, ko pidžama. 
    Ne znam jesam li samo ja takva al vise volim tamnije hlače za klince, ove svijetlo plave i bijele mi idu na živce 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Leda2
    23. Siječanj 2015. 09:55

sam isto popodne išla isto uzela 62-68, jer kažu da 56 nekako brzo prerastu. Meni su hlačice super jer su tanke i lagane taman će ih curka nositi po ljetu, ako ništa drugo za stavanje! Dosta sam robice uzela ovaj tjedan, nešta ću dobiti tako da ne mislim više ništa kupovati, jedino dopunim pred kraj ako šta zatreba. Robica koju sam uzela je prekrasna jedino me malo živcira što je sva robica u trgovinama uglavnom roza!

=http://lilypie.com]

Neni5
    23. Siječanj 2015. 20:57

Ja sam na početku trudnoće sanjala da mi je sestra donosila vreće i vreće roze robice i da smo se svađale zbog toga  tada još nisam znala što nosim  a nneeee volim rozu boju 
    i sad kad sam kupovala ima svih boja osim roze, eto samo čarapice su roze 

Danas mi je svekriva u lidla uzela onu dekicu za ušuškat bebu - rozu, fora je, ima i nekakav prorez da se može staviti i u autosjedalicu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.