"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nixie
    25. Siječanj 2015. 15:06

puno su veći ti bodiji u Lidlu od bodija u drugim dućanima. Uzela sam 50/56 i veći je od 62 iz c&a i h&m.
    dekice su preslatke baš, jedva sam se suzdržala da ne uzmem jer imam već.

donkobonbonko
    26. Siječanj 2015. 08:12

cure pomagajte! 
    počinjem kupovati jer ne mogu više izdržati hihihi. nemam pojma šta nosim pa kupujem uglavnom sve boje osim roze jer se nekako vodim mišlju da dečki ne nose roza a curama je ionako sve dozvoljeno 😁... uz to ne uzimam ništa što ima simbole izričito muške ili ženske (tipa kamione, autiće, bagere, srceta, cvihetiće). za sada smo bazirani samo na bodyće i ja i muž, tako da sam opelješila lidl i ja.... no imam glavni problem:uopće se ne mogu orijentirati koliko toga i u kojim veličinama meni zapravo treba. konkretno bodyća.za sada sam kupila većinu od3-6mj......nemam pojma za prva 3mj koliko čega da pripremim...   beban bi trebao stići oko 20og 7og....

Neni5
    26. Siječanj 2015. 08:58

Moj prvorodjenac je rodjen krajem 7. Ja sam pripremila bas bodije na preklop da ne navlacim preko glave, imala sam fobiju od obalcenja...
    Nisam uzimala broj 50, sve sam nabavljala od 56 pa dalje, i kratke i duge rukavice, pamucne hlacice, carapice. Nisam sigurna nakon koliko dana sam ga oblacila samo u bodi kratkih rukava i carapice... Ljeto je, ako je nama vruce i njima je  
    Nemojte uzimat male brojeve, na uzv cete vidjeti kolika ce biti bebica pa ako je manja lako mozete uzet 2-3 kom manjih brojeva

Leda2
    27. Siječanj 2015. 21:17

Curke od pon opet u Lidlu akcija, bodići i piđamice. 

=http://lilypie.com]

Sara9
    28. Siječanj 2015. 09:25

i Meni je doktorica rekla da mi je bebica dugačka i mršava, nije ni čudo s obzirom na moju i tatinu visinu (178 i 193)  Pa sam većinu robice koju sam dosad kupovala uzela 62, sad ću uzet još koji komad 56 za izlaz iz rodilišta i prve dane, a da vam iskreno kažem, nekidan sam uzela bebicu od 2 mj u ruke i bila je tako sitna i krhka da bi radije da je robica malo veća, pa brate nek i pliva u njoj, da mi je lakše za obuć.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.