"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine3
    01. Veljača 2015. 18:20

Tko ima iskustva s robicom iz Kik-a? Koliko je kvalitetna?

• Loreen
    01. Veljača 2015. 20:03

a ja gledam te bodijiće za od 8 - 60 kn i nisam kupila jer sam dobila ali s obzirom da djeca sve brzo prerastu je isplativo.... iako se mozda ne bi usudila kupit za skroz malu bebu tamo prvu robicu....

Nixie
    01. Veljača 2015. 20:10

u kiku je robica odlična. meni među najboljom što sam kupila. Ne može se mjeriti s carters, ali je super i cijenom i kvalitetom. Koliko piše na etiketama, proizvedena je u Njemačkoj, za razliku od H&M čija je iz Kine. Tak da ne vidim razlog zašto ne bi bila dobra za male bebe, ako je dobra i ova kinseka iz H&M 

Leda2
    01. Veljača 2015. 21:34

Nixie, slažem se s tobom, robica iz Kika je odlična!

=http://lilypie.com]

Tinka8
    01. Veljača 2015. 22:01

Meni Hm ima najljepšu robicu i finu pamučnu.uzela sam i iz carter'sa sad na sniženju, tek sam saznala spol i ne mogu odoliti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.