da, imaš pravo.. ionako sve prerastu brzo..
Mislila sam konkretno na stol za presvlačenje (ormarić), krevetić, kolica, autosjedalicu.. znači na te neke skuplje stvari.. a malo sam gledala po njuškalu i tako tim stranicama s rabljenom dječjom opremom...
Stvarno nije problem u novcu nego čisto zato što mogu naletit na relativno nove stvari koje su povoljnije i kratko korištene.
Ljubav, ma to je skroz super! Recimo robicu ću i ja dobit neku "polovnu" tj, već korištenu. A za kolica, krevetić i te skuplje stvari bih se i ja definitivno odlučila za polovno da nam se roditelji nisu ponudili pomoć, njegovi će nam kupit kolica, a moj tata će nam napravit krevetić Postoji mnogo ljudi po njuškalu koji prodaju skoro pa nekorištenu opremu za bebe, a sve povoljno. Mislim da je to skroz dobro, pogotovo zato što bebe taaako brzo prerastu svu tu pustu opremu
i meni se rabljeno čini ok, dobit ću rabljenu robicu od prijateljice (kao i neku drugu opremu) i ne vidim u tome ništa loše. Iako smo se za kolica odlučili uzeti nova, ali to će biti poklon od mojih pa zato hehe :) kinderbet isto imam svoj stari. Zašto ne? Sve je skupo, a i djeca prebrzo rastu...

Ja ću isto robicu dobiti već korištenu, neke stvari će nam kumovi posuditi. kolica ćemo uzeti nova jer ćemo dobiti na poklon, konderbet bi isto uzela ali nemam od koga dobiti, tako da ćemo ga kupiti, gledala sam na njuskalu i čine mi se dosta skupi oko 600-700 kn, a za 1000 se može naći lijepi novi.

=http://lilypie.com]
Pa da.. imate pravo :) Još "samo" moram uvjerit dragog i naše doma da je to sve ok :D
Da li neka od vas zna gdje ima za kupit male šarene gazice (maramice)..
Vidjela sam na fb da šarene tetra pelena ima butik Mali anđeo ali ne mogu nigdje naći šarene gazice???
Itko???
Zanemarite prijašnji post, našla sam na istoj stranici samo sam malo bolje morala čitat ;-)
Zanemarite prijašnji post, našla sam na istoj stranici samo sam malo bolje morala čitat ;-)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji