"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leda2
    29. Siječanj 2015. 13:37

Ja ću isto robicu dobiti već korištenu, neke stvari će nam kumovi posuditi. kolica ćemo uzeti nova jer ćemo dobiti na poklon, konderbet bi isto uzela ali nemam od koga dobiti, tako da ćemo ga kupiti, gledala sam na njuskalu i čine mi se dosta skupi oko 600-700 kn, a za 1000 se može naći lijepi novi.

=http://lilypie.com]

Ljubav2
    29. Siječanj 2015. 14:29

Pa da.. imate pravo :) Još "samo" moram uvjerit dragog i naše doma da je to sve ok :D

• kala3
    29. Siječanj 2015. 15:26

Da li neka od vas zna gdje ima za kupit male šarene gazice (maramice)..
    Vidjela sam na fb da šarene tetra pelena ima butik Mali anđeo ali ne mogu nigdje naći šarene gazice???
    Itko???

• kala3
    29. Siječanj 2015. 15:33

Zanemarite prijašnji post, našla sam na istoj stranici samo sam malo bolje morala čitat ;-)

• kala3
    29. Siječanj 2015. 15:33

Zanemarite prijašnji post, našla sam na istoj stranici samo sam malo bolje morala čitat ;-)

Sara9
    29. Siječanj 2015. 15:36

Zaboravila sam vam reći da sam jučer vidila one lipe tvrde loline tetrice, sve bijele, 10 kom 109 kuna :)

Leda2
    29. Siječanj 2015. 16:43

Curke, ovaj vikend vam je akcija u Metrou 40% na sve pelene i vlažne maramice. Pa ako je nekome blizu ili usput! 

=http://lilypie.com]

Sara9
    30. Siječanj 2015. 08:54

Joo jučer mi je zaova dala hrpicu robice za novorođenče (muško) jer sad čeka curicu, i to 2 dana poslije mog joj je termin 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.