"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kala3
    21. Siječanj 2015. 12:19

Uhh malo sam zbunjena oko te kupovine stvari za bebe..
    Naravno da još nisam niš kupila al ni da hoću više ne znam šta (koje veličine i dužine)

Znači beba bi se trebala roditi u 5 mjesecu.
    Za prvih mjesec dana bi uzela stvari dugih rukava, e sad ne znam šta za kasnije..
    Da li da kupujem samo dugo ili i dugo i kratko? Šta dugo, šta kratko?
    Čini mi se ako bude jako toplo ljeto da će bebici bit toplo ako je stalno u dugom ili griješim...
    Help tko ima iskustva, mamice proljetnih beba savjetujte ;-)

Neni5
    22. Siječanj 2015. 10:26

Kala za prvu ruku, prvi mjesec (vel. otprilike 50, 56, 62) uzmi duge rukaviće, pamucne bodije i odjelca, tanje jaketice.... 
    Vidit ces kakvo ce vrijeme biti...
    Evo ja se pripremam za zimsku bebu a temperature proljetne, stan preko dana uopce ne grijem, kad stigne bebica prokuhat cu 

Leda2
    22. Siječanj 2015. 22:51

Hej curke, jel bila koja danas u Lidlu, ja sam moju bebicu pošastila majicama, hlačicama i čarapicama. Nisam htjela kupiti, jer sam već dio robice kupila ovaj tjedan, ali kada sam vidjela nisam mogla odolit. Za sada je stvarno dosta s robicom. Treba kupiti i ostalu opremu. 

=http://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.