i Meni je doktorica rekla da mi je bebica dugačka i mršava, nije ni čudo s obzirom na moju i tatinu visinu (178 i 193) Pa sam većinu robice koju sam dosad kupovala uzela 62, sad ću uzet još koji komad 56 za izlaz iz rodilišta i prve dane, a da vam iskreno kažem, nekidan sam uzela bebicu od 2 mj u ruke i bila je tako sitna i krhka da bi radije da je robica malo veća, pa brate nek i pliva u njoj, da mi je lakše za obuć.
i Meni je doktorica rekla da mi je bebica dugačka i mršava, nije ni čudo s obzirom na moju i tatinu visinu (178 i 193)Pa sam većinu robice koju sam dosad kupovala uzela 62, sad ću uzet još koji komad 56 za izlaz iz rodilišta i prve dane, a da vam iskreno kažem, nekidan sam uzela bebicu od 2 mj u ruke i bila je tako sitna i krhka da bi radije da je robica malo veća, pa brate nek i pliva u njoj, da mi je lakše za obuć.
Moja bebolina je veća tri tjedna nego što sam trudna (ja sam visoka 172, mm 194) tako da sam i ja kupila sve 62, imam čak 62-68, uzela sam samo jedan bodi 56, 56 robicu ću dobiti, i ovako to nose samo 3 tjedna, brzo prerastu!

=http://lilypie.com]
Sve to ovisi o bebici, al eto da meni bude jednostavnije "rukovati" s bebom :)
Sve to ovisi o bebici, al eto da meni bude jednostavnije "rukovati" s bebom :)
hahahaa onda je najbolje da je bar u 2-3 sloja obučeš i široko povijanje
e neće onda biti problema sa "rukovanjem" hihihiiii
sićam se kad sam svom trebala skinuti narukvicu iz rodilišta, a muke oko toga hahahahaaa
ma brzo ćeš se naviknuti na bebicu bez obzira kolika će biti, eh kako ih samo one sestre u bolnici prevrću preko ruku bebe su žilave
a čini mi se da su ti bodiji iz lidla malo komodniji, ustvari ovo što sam ja uzimala je br. 62/68 i izgleda komodnije
Ma nekako mi se čini da će mi je bit strah pogledat Važno da mi imamo šta obuć, pa sad jel malo veće, nemam brige oko brojeva
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji