"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara9
    28. Siječanj 2015. 09:25

i Meni je doktorica rekla da mi je bebica dugačka i mršava, nije ni čudo s obzirom na moju i tatinu visinu (178 i 193)  Pa sam većinu robice koju sam dosad kupovala uzela 62, sad ću uzet još koji komad 56 za izlaz iz rodilišta i prve dane, a da vam iskreno kažem, nekidan sam uzela bebicu od 2 mj u ruke i bila je tako sitna i krhka da bi radije da je robica malo veća, pa brate nek i pliva u njoj, da mi je lakše za obuć.

Leda2
    28. Siječanj 2015. 10:14

Sara

i Meni je doktorica rekla da mi je bebica dugačka i mršava, nije ni čudo s obzirom na moju i tatinu visinu (178 i 193)  Pa sam većinu robice koju sam dosad kupovala uzela 62, sad ću uzet još koji komad 56 za izlaz iz rodilišta i prve dane, a da vam iskreno kažem, nekidan sam uzela bebicu od 2 mj u ruke i bila je tako sitna i krhka da bi radije da je robica malo veća, pa brate nek i pliva u njoj, da mi je lakše za obuć.

Moja bebolina je veća tri tjedna nego što sam trudna (ja sam visoka 172, mm 194) tako da sam i ja kupila sve 62, imam čak 62-68, uzela sam samo jedan bodi 56, 56 robicu ću dobiti, i ovako to nose samo 3 tjedna, brzo prerastu!

=http://lilypie.com]

Sara9
    28. Siječanj 2015. 10:29

Sve to ovisi o bebici, al eto da meni bude jednostavnije "rukovati" s bebom :)

Neni5
    28. Siječanj 2015. 11:45

Sara

Sve to ovisi o bebici, al eto da meni bude jednostavnije "rukovati" s bebom :)

hahahaa onda je najbolje da je bar u 2-3 sloja obučeš i široko povijanje   e neće onda biti problema sa "rukovanjem" hihihiiii

sićam se kad sam svom trebala skinuti narukvicu iz rodilišta, a muke oko toga  hahahahaaa

ma brzo ćeš se naviknuti na bebicu bez obzira kolika će biti, eh kako ih samo one sestre u bolnici prevrću preko ruku  bebe su žilave

a čini mi se da su ti bodiji iz lidla malo komodniji, ustvari ovo što sam ja uzimala je br. 62/68 i izgleda komodnije

Sara9
    28. Siječanj 2015. 12:10

Ma nekako mi se čini da će mi je bit strah pogledat  Važno da mi imamo šta obuć, pa sad jel malo veće, nemam brige oko brojeva 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI