"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara9
    02. Veljača 2015. 10:57

Curke moje, meni se para isto jel to proizvedeno u kini ili njemačkog ili di drugo, najvažnije robicu dobro iskuvat i popeglat pa onda nema veze jel iz kika ili h&ma :D

ninina22
    02. Veljača 2015. 10:58

Mi smo za naseg bebaca poceli kupovati u 6 mjesecu trudnoce. Kupili smo kindac, komodu za presvlacenje, posteljinu i robicu za izlazak iz bonice. Vecinom smo dobili robice i jos dobivamo . Ne isplati se kupovati jer to sve brzo preraste. Kupim tu i tamo koju majcicu i sl.

Najljepši dani u životu svake žene - http://trudnoca22.blogspot.com/

• lelox
    02. Veljača 2015. 15:09

Evo cure htjela bi javiti da sam i ja upravo naručila nešto robice. Inače sam uključena u internet stranicu vivre.hr. U rubrici Bebin svijet ima prekrasne robice za bebice. Uglavnom su stvari koje su snižene i to za novorođenče. Ja sam se oduševila. Imam već djecu pa znam što mi otprilike treba. Ako netko želi može pogledati. Meni su recimo super hlačice, jer mi je zgodnije za presvlačenje, a benkice isto, one su jako praktične jer ne ide bebi preko glavice.

ribica11
    02. Veljača 2015. 20:46

Bok mame, nova sam na forumu. malo sam vas čitala ali nisam uspjela baš sve  kako stojite sa pripremama za bebu vi koje trebate roditi u 4. mj?

• Loreen
    02. Veljača 2015. 21:21

Ja trebam 15.3. i mislim da imam skoro sve. Pitala sam jednu frisku mamu sto joj je sve trebalo u rodilistu i kad je dosla kuci za bebu i po popisu kupovala. Ako nesto zafali sitnica koja lako se kupi. Prijedlog mama je da sve obavis prije nego postanes polupokretno kitovo mladunče :)

• Loreen
    02. Veljača 2015. 22:57

e a sto je s onim nekim ,,leptiricima,, sto se stavi na dojku kada ides dojiti nesto sto je moja frendica koristila jer joj je mala bila po njenom sisu masakrirala dok nije saznala da to postoji. kao onda beba moze hvatati samo bradavicu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.