"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leda2
    01. Veljača 2015. 21:34

Nixie, slažem se s tobom, robica iz Kika je odlična!

=http://lilypie.com]

Tinka8
    01. Veljača 2015. 22:01

Meni Hm ima najljepšu robicu i finu pamučnu.uzela sam i iz carter'sa sad na sniženju, tek sam saznala spol i ne mogu odoliti!

Sara9
    02. Veljača 2015. 10:57

Curke moje, meni se para isto jel to proizvedeno u kini ili njemačkog ili di drugo, najvažnije robicu dobro iskuvat i popeglat pa onda nema veze jel iz kika ili h&ma :D

ninina22
    02. Veljača 2015. 10:58

Mi smo za naseg bebaca poceli kupovati u 6 mjesecu trudnoce. Kupili smo kindac, komodu za presvlacenje, posteljinu i robicu za izlazak iz bonice. Vecinom smo dobili robice i jos dobivamo . Ne isplati se kupovati jer to sve brzo preraste. Kupim tu i tamo koju majcicu i sl.

Najljepši dani u životu svake žene - http://trudnoca22.blogspot.com/

• lelox
    02. Veljača 2015. 15:09

Evo cure htjela bi javiti da sam i ja upravo naručila nešto robice. Inače sam uključena u internet stranicu vivre.hr. U rubrici Bebin svijet ima prekrasne robice za bebice. Uglavnom su stvari koje su snižene i to za novorođenče. Ja sam se oduševila. Imam već djecu pa znam što mi otprilike treba. Ako netko želi može pogledati. Meni su recimo super hlačice, jer mi je zgodnije za presvlačenje, a benkice isto, one su jako praktične jer ne ide bebi preko glavice.

ribica11
    02. Veljača 2015. 20:46

Bok mame, nova sam na forumu. malo sam vas čitala ali nisam uspjela baš sve  kako stojite sa pripremama za bebu vi koje trebate roditi u 4. mj?

Leda2
    02. Veljača 2015. 21:58

ribica

Bok mame, nova sam na forumu. malo sam vas čitala ali nisam uspjela baš sve  kako stojite sa pripremama za bebu vi koje trebate roditi u 4. mj?

Hej evo ja sam isto kao i ti na redu u 4mj ! Kolica stižu krajem 2 mjeseca, krevetić i posteljinu sam našla, krajem meseca idemo i to kupiti, čekamo još možda neko sniženje. Tetrice, par odjelaca i bodiće sam kupila, dekicu, slinčeke gazice. Kadicu, baby phone, izdajalicu i još neke stvari sam posudila. Ostatak robice ću dobiti od dvije frendice.   Sljedeći mjesec kupim spavačice i meni za rodilište šta mi još treba i malo kozmetike i to je to! Najbitnije stvari sam riješila a sve ostalo stignem i kad se bebica rodi! A ti kako napreduješ?

=http://lilypie.com]

• Loreen
    02. Veljača 2015. 21:21

Ja trebam 15.3. i mislim da imam skoro sve. Pitala sam jednu frisku mamu sto joj je sve trebalo u rodilistu i kad je dosla kuci za bebu i po popisu kupovala. Ako nesto zafali sitnica koja lako se kupi. Prijedlog mama je da sve obavis prije nego postanes polupokretno kitovo mladunče :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI