"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nixie
    20. Siječanj 2015. 13:10

Ni meni baš ne izgleda ta pampersova nekako. Ova je boja puno ljepša :-)
    Čini mi se da je i niveina lijepa. Ima isto u dm-u pa pogledaj odmah i nju.

Leda2
    20. Siječanj 2015. 17:58

Curke, ja sam si danas bas dala oduška, do sad sam bila rezervirana ali danas sam kupila, dekicu, ručnik, tetra pelene, tri bodija, odjelce, partikle, jučer majicu i dva bodija. Sad mi je srce na mjestu jer do sada stvarno ništa nisam kupila, odmah mi je lakše. 

Baby1
    20. Siječanj 2015. 20:06

Leda

Curke, ja sam si danas bas dala oduška, do sad sam bila rezervirana ali danas sam kupila, dekicu, ručnik, tetra pelene, tri bodija, odjelce, partikle, jučer majicu i dva bodija. Sad mi je srce na mjestu jer do sada stvarno ništa nisam kupila, odmah mi je lakše. 

Juuhuuu, super Leda!  

Sara9
    21. Siječanj 2015. 08:44

Leda

To je to, meni se čini da je veći gušt kad kupiš sve odjednom 

=http://lilypie.com]

• LanaOs
    21. Siječanj 2015. 12:01

Pozdrav svima, nova sam ovdje i imam pitanje :) 11.01. mi je bio prvi dan menstruacije, 18. sam imala odnos sa dečkom bez zaštite, zanima me da li je trudnoća moguća? Jučer i danas sam primjetila rastezljivu sluz pa prema tome imam ovulaciju. Hvala!

Nixie
    21. Siječanj 2015. 12:13

LanaOs

Pozdrav svima, nova sam ovdje i imam pitanje :) 11.01. mi je bio prvi dan menstruacije, 18. sam imala odnos sa dečkom bez zaštite, zanima me da li je trudnoća moguća? Jučer i danas sam primjetila rastezljivu sluz pa prema tome imam ovulaciju. Hvala!

Sorry draga, al nijedna od nas nije gatara. Svašta je moguće u životu. U svakom slučaju prerano je išta znati. Sačekaj do oko dana očekivane menstruacije. Ne znam šta si želiš, ako si želiš trudnoću, želim ti ju i ja 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI