Ni meni baš ne izgleda ta pampersova nekako. Ova je boja puno ljepša :-)
Čini mi se da je i niveina lijepa. Ima isto u dm-u pa pogledaj odmah i nju.
Curke, ja sam si danas bas dala oduška, do sad sam bila rezervirana ali danas sam kupila, dekicu, ručnik, tetra pelene, tri bodija, odjelce, partikle, jučer majicu i dva bodija. Sad mi je srce na mjestu jer do sada stvarno ništa nisam kupila, odmah mi je lakše.
Curke, ja sam si danas bas dala oduška, do sad sam bila rezervirana ali danas sam kupila, dekicu, ručnik, tetra pelene, tri bodija, odjelce, partikle, jučer majicu i dva bodija. Sad mi je srce na mjestu jer do sada stvarno ništa nisam kupila, odmah mi je lakše.
Juuhuuu, super Leda!

To je to, meni se čini da je veći gušt kad kupiš sve odjednom

=http://lilypie.com]
Pozdrav svima, nova sam ovdje i imam pitanje :) 11.01. mi je bio prvi dan menstruacije, 18. sam imala odnos sa dečkom bez zaštite, zanima me da li je trudnoća moguća? Jučer i danas sam primjetila rastezljivu sluz pa prema tome imam ovulaciju. Hvala!
Pozdrav svima, nova sam ovdje i imam pitanje :) 11.01. mi je bio prvi dan menstruacije, 18. sam imala odnos sa dečkom bez zaštite, zanima me da li je trudnoća moguća? Jučer i danas sam primjetila rastezljivu sluz pa prema tome imam ovulaciju. Hvala!
Sorry draga, al nijedna od nas nije gatara. Svašta je moguće u životu. U svakom slučaju prerano je išta znati. Sačekaj do oko dana očekivane menstruacije. Ne znam šta si želiš, ako si želiš trudnoću, želim ti ju i ja
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji