"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby1
    15. Siječanj 2015. 15:43

U Tescu je paket od 10 kom (100kn) i od 6 kom (60kn), ali ja nisam uzela tamo nego smo otišli u Šikloš i tamo sam našla komadno bijele i u boji po 11kn, činile su mi se nekako kvalitetnije... neka mala trgovinica, imaju i posteljine (nisam pitala za cijenu jer sam već kupila), i navlake za jorgan i jastuk po 60kn (može se čak platiti u kn!), plahtu na gumicu bijelu sam kupila za 30kn isto tamo-sve 100%pamuk...
    Bila sam i na tržnici u Harkanyu kupila si spavaćicu za 50kn-jako lijepa, pamučna!

Nixie
    15. Siječanj 2015. 17:32

pa onda jefitinije tetre izađu u dm-u. Loline su 100 kn, 10 komada, meni izašle 75 jer sam zamijenila 50 bodova za 25% popusta.

Neni5
    15. Siječanj 2015. 18:09

I ja sam u dm-a uzela pelene loline obje vrste, jedne su koliko mislim, a druge obicne, lipe su, mekane i kvalitetne.
    Isto sam kombinirala popuste 25% i 15%.
    Zadovoljna sam 😊
    E a sto oblacite bebicama na nogice samo carapice ili ste nabavljale kao i cipelice?
    Ja sam mislila one kao pamucne 'cipelice' nabavit

Tena9
    16. Siječanj 2015. 14:39

kada je naboje krenuti prikupljati stavri za novorođenče? i koliko toga treba za "prvu ruku"?

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Tena9
    16. Siječanj 2015. 15:02

hvala ti ;)

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Leda2
    18. Siječanj 2015. 20:12

Curke na Mondu uz kupovinu jednog paketa Pampers pelena i vlažnih maramica dobivate torbu za kolica gratis!

=http://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.