U Tescu je paket od 10 kom (100kn) i od 6 kom (60kn), ali ja nisam uzela tamo nego smo otišli u Šikloš i tamo sam našla komadno bijele i u boji po 11kn, činile su mi se nekako kvalitetnije... neka mala trgovinica, imaju i posteljine (nisam pitala za cijenu jer sam već kupila), i navlake za jorgan i jastuk po 60kn (može se čak platiti u kn!), plahtu na gumicu bijelu sam kupila za 30kn isto tamo-sve 100%pamuk...
Bila sam i na tržnici u Harkanyu kupila si spavaćicu za 50kn-jako lijepa, pamučna!
pa onda jefitinije tetre izađu u dm-u. Loline su 100 kn, 10 komada, meni izašle 75 jer sam zamijenila 50 bodova za 25% popusta.
I ja sam u dm-a uzela pelene loline obje vrste, jedne su koliko mislim, a druge obicne, lipe su, mekane i kvalitetne.
Isto sam kombinirala popuste 25% i 15%.
Zadovoljna sam 😊
E a sto oblacite bebicama na nogice samo carapice ili ste nabavljale kao i cipelice?
Ja sam mislila one kao pamucne 'cipelice' nabavit
kada je naboje krenuti prikupljati stavri za novorođenče? i koliko toga treba za "prvu ruku"?
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
hvala ti ;)
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Curke na Mondu uz kupovinu jednog paketa Pampers pelena i vlažnih maramica dobivate torbu za kolica gratis!
=http://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji