"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    09. Siječanj 2015. 11:59

Ja sam bila jučer u kiku i kupila sam skafander za 114 kn jer nije bilo jeftinijeg, ali eto barem to mogu djetetu kupiti jer sam doslovno svu robu dobila, a ostale potrebštine imam od svoje curke.
    Onako je baš kao jakna debeli podstavljen s pamukom, kupila veličinu 62 jer je mala razlika u 50/56 i 62, malo mu je veliko, al ionako ga mislim u to oblačiti sve dok pošteno ne zatopli. 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Nixie
    09. Siječanj 2015. 12:06

Ja ne znam trebam li uopće kupiti skafander za ovu zimu. Termin mi je 25.2. Živimo u Dalmaciji i neće sigurno biti hladno, al opet beba je beba :-/ Šta vi kažete?

kleaiva
    09. Siječanj 2015. 12:11

Nixie

Ja ne znam trebam li uopće kupiti skafander za ovu zimu. Termin mi je 25.2. Živimo u Dalmaciji i neće sigurno biti hladno, al opet beba je beba :-/ Šta vi kažete?

Ja ne bih kupovala unaprijed....ako bude potrebno lako kupiš kasnije, a sigurno će biti na sniženju...iako mislim da dolje kod vas će biti lijepo već u 2 . mjesecu 

Bljubica
    09. Siječanj 2015. 12:22

Nixie

sigurno nećeš prvih misec dana šetat vani s bebom, a u 3. misecu će već bit dosta toplije. tako da bolje da ne kupuješ bezveze.. ja znam da ja neću.

crnamala
    11. Siječanj 2015. 00:24

Nixie

Ja sam u st i nisan ga dosad kupila jer kod nas stvarno ne znas hoce li ti zatrebat. S obzirom na hladnocu ja planiram ovih dana ga uzet jer cemo ubrzo imat misec dana pa cemo mozda pocet sa setnjama. Za treci mj mislim da ti ne treba ali mozes i naknadno kupit kao i ja.

Lady_Dy
    09. Siječanj 2015. 14:57

ženice iz Zg, dajte mi recite di mogu kupiti odijelo za bolnicu za muža?
    bili smo već valjda u 5 ljekarni i ni u jednoj ih ne drže

Bublica123
    09. Siječanj 2015. 15:02

Lady_Dy

možda hospitalija u Ilici

Boška2
    09. Siječanj 2015. 15:10

Lady_Dy

Na okretistu remiza,ima ljekarna za ortopedska pomagala i tako.... ja kad sam kupovala nisu imali trenutno pa mi narucili i stiglo za dva dana i kosta ti 16 kn.

<3<3<3 Karl <3<3<3

Boška2
    09. Siječanj 2015. 15:10

Lady_Dy

Na okretistu remiza,ima ljekarna za ortopedska pomagala i tako.... ja kad sam kupovala nisu imali trenutno pa mi narucili i stiglo za dva dana i kosta ti 16 kn.

<3<3<3 Karl <3<3<3

kleaiva
    11. Siječanj 2015. 10:12

Lady_Dy

ne znam gdje ćeš roditi, ali imaš u KB Merkur u njihovoj kantini za kupiti.

Nixie
    09. Siječanj 2015. 15:03

hvala dame na savjetu 

Lady_Dy
    09. Siječanj 2015. 16:11

super, hvala vam. ja ne smijem nikud hodat pa šaljem muža navečer kad dođe s posla da još obilazi dućane i ljekarne da kupi kaj treba. pa da ga ne šetam previše
    još imam pitanjce, ako je tko od vas kupovao ove tosamine tetra pelene, jesu one baš onak lijepo debele i čvrste? ja bi ih naručila prek neta,al ne volim uzimat na neviđeno.. a ove loline mi nisu baš nekak sjele.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI