Ja sam bila jučer u kiku i kupila sam skafander za 114 kn jer nije bilo jeftinijeg, ali eto barem to mogu djetetu kupiti jer sam doslovno svu robu dobila, a ostale potrebštine imam od svoje curke.
Onako je baš kao jakna debeli podstavljen s pamukom, kupila veličinu 62 jer je mala razlika u 50/56 i 62, malo mu je veliko, al ionako ga mislim u to oblačiti sve dok pošteno ne zatopli.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Ja ne znam trebam li uopće kupiti skafander za ovu zimu. Termin mi je 25.2. Živimo u Dalmaciji i neće sigurno biti hladno, al opet beba je beba :-/ Šta vi kažete?
Ja ne znam trebam li uopće kupiti skafander za ovu zimu. Termin mi je 25.2. Živimo u Dalmaciji i neće sigurno biti hladno, al opet beba je beba :-/ Šta vi kažete?
Ja ne bih kupovala unaprijed....ako bude potrebno lako kupiš kasnije, a sigurno će biti na sniženju...iako mislim da dolje kod vas će biti lijepo već u 2 . mjesecu
sigurno nećeš prvih misec dana šetat vani s bebom, a u 3. misecu će već bit dosta toplije. tako da bolje da ne kupuješ bezveze.. ja znam da ja neću.

Ja sam u st i nisan ga dosad kupila jer kod nas stvarno ne znas hoce li ti zatrebat. S obzirom na hladnocu ja planiram ovih dana ga uzet jer cemo ubrzo imat misec dana pa cemo mozda pocet sa setnjama. Za treci mj mislim da ti ne treba ali mozes i naknadno kupit kao i ja.

ženice iz Zg, dajte mi recite di mogu kupiti odijelo za bolnicu za muža?
bili smo već valjda u 5 ljekarni i ni u jednoj ih ne drže
možda hospitalija u Ilici

Na okretistu remiza,ima ljekarna za ortopedska pomagala i tako.... ja kad sam kupovala nisu imali trenutno pa mi narucili i stiglo za dva dana i kosta ti 16 kn.
<3<3<3 Karl <3<3<3
Na okretistu remiza,ima ljekarna za ortopedska pomagala i tako.... ja kad sam kupovala nisu imali trenutno pa mi narucili i stiglo za dva dana i kosta ti 16 kn.
<3<3<3 Karl <3<3<3
ne znam gdje ćeš roditi, ali imaš u KB Merkur u njihovoj kantini za kupiti.
super, hvala vam. ja ne smijem nikud hodat pa šaljem muža navečer kad dođe s posla da još obilazi dućane i ljekarne da kupi kaj treba. pa da ga ne šetam previše
još imam pitanjce, ako je tko od vas kupovao ove tosamine tetra pelene, jesu one baš onak lijepo debele i čvrste? ja bi ih naručila prek neta,al ne volim uzimat na neviđeno.. a ove loline mi nisu baš nekak sjele.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji