ženice iz Zg, dajte mi recite di mogu kupiti odijelo za bolnicu za muža?
bili smo već valjda u 5 ljekarni i ni u jednoj ih ne drže
super, hvala vam. ja ne smijem nikud hodat pa šaljem muža navečer kad dođe s posla da još obilazi dućane i ljekarne da kupi kaj treba. pa da ga ne šetam previše
još imam pitanjce, ako je tko od vas kupovao ove tosamine tetra pelene, jesu one baš onak lijepo debele i čvrste? ja bi ih naručila prek neta,al ne volim uzimat na neviđeno.. a ove loline mi nisu baš nekak sjele.
Ja sam kupila skafander meni je termin 11.2. Ali iz zg sam. I racunam da je to ipak beba pa kad god negdje idem orakticnije je to nego jakna i jos sto stvari a i tko zna do kad ce biti hladnih dana. Tetra pelene meni su dobre u baby centru. A i cure su pisale da su lola kaliko pelene dosta cvrste i deblje. Ali ja sam ih uzela da imam ovako kad lezi negdje itd i eventualno za siroko povijanje ako bude trebalo.
Frka me uhvatila jučer malo. Kupila sam bebi kolica, kadicu i krevetic i dobila nesto robice ali nemam ni carapice, samo par bodijića, nemam ni dekicu ni ručnike, nista. A nemamo love više.. I sad kalkuliramo da uzmemo neki mini kredit da to kupimo bebi. Kažu mi ; ma dobit ces ali ja zbilja ne znam od koga bi dobila ista jer imam samo dvije prijateljice s djecom ostalo su poznanice i bilo bi mi i neugodno uzet njihovu robicu makar im ne treba... Nisam ni sigurna koliko stvari trebam imati kad to beba preraste brzo. valjda ne puno... Prije par tjedana sam u nekoj trgovini za djecu gledala ; dva para carapa za novorodjence 80 kuna. Pala sam skoro u nesvjest. Mozda u nekim trgovinama ima jeftinije.. moram razgledat malo. Nisu normalni s tim cijenama.
Sortiraj odgovore
Najstariji