"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    08. Siječanj 2015. 18:44

Sara, e da, taj jastuk, ja sam pre zadovoljna s njim. Na čičak je pa se lako odmota, a super je dok sisa jer mi je čvršća u njemu, pa dok počne papati ja samo odvojim taj čičak da ju otkrijem ako je vruće. Ili dok ide spavati, stalo je u/na njemu. 
    Koje tetre ste vi gledale u Kiku? jer ne kužim kak vam se čine da su tanke, kad su guste O.o

Leda2
    08. Siječanj 2015. 23:10

Pa ja sam gledala jedne jedine koje sam nasla, mislim da je bilo dva ili tri komada u paketu! Na prvu mi nisu sjele, ali probat cu uzet jedan paket za probu!

=http://lilypie.com]

Nalah
    09. Siječanj 2015. 09:29

Preporučam dječju mast JGL,malena mi ima suhu kožu,perutala se po rukicama i nožicama i ova mast nam je sve riješila,dosta se grebala u bolnici po ličeku i s tom kremicom joj je sve prošlo,jučer sam našla ogromnu kutiju u Sparu,a ove i manje imaju u dm-u

kleaiva
    09. Siječanj 2015. 11:59

Ja sam bila jučer u kiku i kupila sam skafander za 114 kn jer nije bilo jeftinijeg, ali eto barem to mogu djetetu kupiti jer sam doslovno svu robu dobila, a ostale potrebštine imam od svoje curke.
    Onako je baš kao jakna debeli podstavljen s pamukom, kupila veličinu 62 jer je mala razlika u 50/56 i 62, malo mu je veliko, al ionako ga mislim u to oblačiti sve dok pošteno ne zatopli. 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Nixie
    09. Siječanj 2015. 12:06

Ja ne znam trebam li uopće kupiti skafander za ovu zimu. Termin mi je 25.2. Živimo u Dalmaciji i neće sigurno biti hladno, al opet beba je beba :-/ Šta vi kažete?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.