"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nixie
    11. Siječanj 2015. 18:56

crnamala, definitivno ću onda naknadno ako mi bude trebalo.

jel zna netko gdje se mogu kupiti nipcom kombinezoni? Danas sam ih vidjela u plodinama, nisam ni znala da ima. Predivno su mekani, ali najmanja veličina je 74 pa nisam kupila. Nisam nigdje drugdje vidjela da ima.

i da, ima opet povoljnih čarapica od mtč-a u kauflandu ako nekome treba.

• Loreen
    11. Siječanj 2015. 22:08

I meni su to rekli, da ni nama nije nista falilo a nismo imali ni upola ko ovi danas. Skupit ce se valjda 

Leda2
    11. Siječanj 2015. 23:18

Stvarno se ne treba sekirati ja imam jos 3 mjeseca a nisam ništa kupila! Doduše sve sam nasla ali nismo jos ništa kupili jer i mi smo u stisci s lovom! Najbitnije je da se bebica rodi zdrava a sve ostalo ce doći pomalo! 😄

=http://lilypie.com]

crnamala
    12. Siječanj 2015. 00:02

Evo da vam se pohvalim danas svratim brzinski u c&a i slucajno naletim na snizenja i kupim pidzame/ kombinezone po 34kn i skafander disney snizen na 149 a kako sam u dm knjizici babybonus imala popust 50% na jedan artikal platila sam gs 75 kn!!! Bas sam bila sretna kao da su mi besplatno dali.
    Boze ja vise sebi ni ne gledam nis, je se covik promini?!
    Ima svašta na snizenju bodica po#25kn, majica, kompletica...
    Nisan imala vrimena ali mi se cini da bi se dalo potrošit koju kunicu.

tena123
    12. Siječanj 2015. 01:23

crna mala dobro kažeš još od trudnoće ništa za sebe nit gledam niti kupujem, samo bebici

Sara9
    12. Siječanj 2015. 08:16

Ajme ja sam nedavno bila sebi u shopping I vratila se s punom vrećom dječje robice :D sad idem za dva tjedna u dansku, a nemam bundu!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.