"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nixie
    11. Siječanj 2015. 18:56

crnamala, definitivno ću onda naknadno ako mi bude trebalo.

jel zna netko gdje se mogu kupiti nipcom kombinezoni? Danas sam ih vidjela u plodinama, nisam ni znala da ima. Predivno su mekani, ali najmanja veličina je 74 pa nisam kupila. Nisam nigdje drugdje vidjela da ima.

i da, ima opet povoljnih čarapica od mtč-a u kauflandu ako nekome treba.

• Loreen
    11. Siječanj 2015. 22:08

I meni su to rekli, da ni nama nije nista falilo a nismo imali ni upola ko ovi danas. Skupit ce se valjda 

Sara9
    11. Siječanj 2015. 22:13

Loreen

I meni su to rekli, da ni nama nije nista falilo a nismo imali ni upola ko ovi danas. Skupit ce se valjda 

oće, oće, meni se već pomalo kupi

Leda2
    11. Siječanj 2015. 23:18

Stvarno se ne treba sekirati ja imam jos 3 mjeseca a nisam ništa kupila! Doduše sve sam nasla ali nismo jos ništa kupili jer i mi smo u stisci s lovom! Najbitnije je da se bebica rodi zdrava a sve ostalo ce doći pomalo! 😄

=http://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI