crnamala, definitivno ću onda naknadno ako mi bude trebalo.
jel zna netko gdje se mogu kupiti nipcom kombinezoni? Danas sam ih vidjela u plodinama, nisam ni znala da ima. Predivno su mekani, ali najmanja veličina je 74 pa nisam kupila. Nisam nigdje drugdje vidjela da ima.
i da, ima opet povoljnih čarapica od mtč-a u kauflandu ako nekome treba.
I meni su to rekli, da ni nama nije nista falilo a nismo imali ni upola ko ovi danas. Skupit ce se valjda
Stvarno se ne treba sekirati ja imam jos 3 mjeseca a nisam ništa kupila! Doduše sve sam nasla ali nismo jos ništa kupili jer i mi smo u stisci s lovom! Najbitnije je da se bebica rodi zdrava a sve ostalo ce doći pomalo! 😄
=http://lilypie.com]
Evo da vam se pohvalim danas svratim brzinski u c&a i slucajno naletim na snizenja i kupim pidzame/ kombinezone po 34kn i skafander disney snizen na 149 a kako sam u dm knjizici babybonus imala popust 50% na jedan artikal platila sam gs 75 kn!!! Bas sam bila sretna kao da su mi besplatno dali.
Boze ja vise sebi ni ne gledam nis, je se covik promini?!
Ima svašta na snizenju bodica po#25kn, majica, kompletica...
Nisan imala vrimena ali mi se cini da bi se dalo potrošit koju kunicu.
crna mala dobro kažeš još od trudnoće ništa za sebe nit gledam niti kupujem, samo bebici
Ajme ja sam nedavno bila sebi u shopping I vratila se s punom vrećom dječje robice :D sad idem za dva tjedna u dansku, a nemam bundu!
Sortiraj odgovore
Najstariji