"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nixie
    13. Siječanj 2015. 11:01

a ne opet sniženje u Lidlu 
    ja ću bankrotirat. Jučer sam pregledala sve šta sam pokupovala i zaključila sam da je to dosta i da više ne kupujem. Zaboga, imam 10 pari čarapica  Ja ću poslije dućan otvoriti 

Leda2
    13. Siječanj 2015. 13:42

i ja ću isto u 8 pred vrata , Sara molim te možemo na ti , ja još nisam za sada ništa kupila ali ozbilno se pripremam, sve živo sam obišla prosurfala i sad ću u tjedan dana napraviti dar mar.  Imam još vremena sve sam našla, samo sniženja čekam!

=http://lilypie.com]

Baby1
    13. Siječanj 2015. 16:04

Meni je termin u 6. mj., a već smo puno stvari nabavili-što posudili, dobili, kupili... Jednostavno ne mogu odoljeti kad nešto slatko vidim! Mislim da ću do termina imati hrpu stvari koje mi zapravo neće ni trebati! Ali prva nam je beba i tako smo uzbuđeni!

Nalah
    13. Siječanj 2015. 16:58

Jel netko zna gdje kupiti neki lijepi mobil zakrevetić,a da nije kineska plastika?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.