"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    09. Siječanj 2015. 23:11

Joj ja ti imam čarapice iz kauflanda, mtč-ove, koštaju par kuna, a odlične su, bolje od svih ovih koje imam. I čarapice iz konzuma su super, čini mi se 5 kuna da koštaju. Ja sam ručnik jedan kupila u c&a, jedan u kiku i jedan u dječjem dućanu. Ne treba ti tolko, dva su i više nego dovoljno. 
    Preporučam ti da kupiš u c&a imaš bodiće po 5 komada zapakiranih za manje od 100 kuna, odlični su, broj 56, kupi koju gegicu koja je onak na tregerice, super je za obući i to je to. Ne treba ti ništ više. 
    Ja imam milijun odjeće, a bezveze, na kraju koristim tih par bodića i gegica jer mi je s njima najlakše. 
    e i kaj se dekica tiče, ja ih imam 4, znaš kolko ih koristim. Jednu. I to mi je najbolja dekica koju sam kupila u konzumu za 15 kuna od flisa za bebu, a za bezveze sam ju kupila jer je bila jeftina, kao bude mi poslužila za nekaj. Imam i debelih deka i skupih, a ova je najbolja. 
    tak da nemoj se niš sekirati, našla budeš jefitno i dekicu i sve. Ko da beba zna kolko je deka koštala :D

• tea024
    10. Siječanj 2015. 10:50

Da istina, ima ssd i ca drugi krug snizenja i ima stvari po 25 kuna stvarno se nade. Kik je isto super. A ovo za carapice je glupost pa kupos 5 komada za 53 kune a isto npr kvalitetne.. tako da...svaki mjesec pp nesto ne znam kad ti je termin?

Leda2
    10. Siječanj 2015. 12:11

Ma nemoj se sekirati, najbitnije stvari si kupila a za ovih par sitnica ne brini. Bitno da ste ti i beba dobro, kao sto cure kazu ima sniženja svugdje i da se naci super stvari za malo novaca.

=http://lilypie.com]

kleaiva
    10. Siječanj 2015. 12:29

Curke ne opterećujte se robicom...sve se može naknadno kupiti a i dobro vam dođe izgovor da se malo maknete od kuće dok bebica zaspe 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Loreen
    10. Siječanj 2015. 17:44

Ja sam mislila da moram kupiti masu stvari ( kao beba je prljava  ) i da ne smiju biti te jeftine jer ce beba dobit nekakvu alergiju ili nesto .... Ako ne treba toliko onda se necu vise muciti s tim.. Kik imamo tu pa cu tamo pogledati. VIdila sam da imaju neke smiješne cijene... Idući mjesec kad budem jos deblja i luđa jer sad više nemamo love. Plaća došla i ošla haha. Ovaj siječanj je najgori mjesec u godini :o

Termin mi je u ožujku... Valjda ću dotad sve pripremiti. 

Još nešto, mora li se bebici roba prati na 90 stupnjeva i onda još peglati? Perete li bebi odjeću s omekšivačem tipa Cocolino ili samo praškom? Je li glupo da to obavim sad jer mislim da ce mi se skupiti prašina za dva mjeseca još ako to sad napravim a opet ako budem debela i nepokretna tad...

mum_to_be
    10. Siječanj 2015. 17:54

Nama su na tecaju rekli da se ne mora nuzno nit prai na 90 niti peglati. Ja sam svoju svu proprala, al ne na 90 i popeglala ipak, vise da lipse izgleda. Isto tako su nam rekli da se ne preporuca nikakav omeksivac, samo blagi deterdzent, jer moze izazvati alergije. Ja ipak ubacila malo cocolina da mirise, mada je do sada i izvjetrio vec. Ne bih rekla da je prerano, mozda te kasnije budu bolila ledja pa ti bude tesko peglati, bolje to obaviti ranije.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.