Ja sam kupila skafander meni je termin 11.2. Ali iz zg sam. I racunam da je to ipak beba pa kad god negdje idem orakticnije je to nego jakna i jos sto stvari a i tko zna do kad ce biti hladnih dana. Tetra pelene meni su dobre u baby centru. A i cure su pisale da su lola kaliko pelene dosta cvrste i deblje. Ali ja sam ih uzela da imam ovako kad lezi negdje itd i eventualno za siroko povijanje ako bude trebalo.
Frka me uhvatila jučer malo. Kupila sam bebi kolica, kadicu i krevetic i dobila nesto robice ali nemam ni carapice, samo par bodijića, nemam ni dekicu ni ručnike, nista. A nemamo love više.. I sad kalkuliramo da uzmemo neki mini kredit da to kupimo bebi. Kažu mi ; ma dobit ces ali ja zbilja ne znam od koga bi dobila ista jer imam samo dvije prijateljice s djecom ostalo su poznanice i bilo bi mi i neugodno uzet njihovu robicu makar im ne treba... Nisam ni sigurna koliko stvari trebam imati kad to beba preraste brzo. valjda ne puno... Prije par tjedana sam u nekoj trgovini za djecu gledala ; dva para carapa za novorodjence 80 kuna. Pala sam skoro u nesvjest. Mozda u nekim trgovinama ima jeftinije.. moram razgledat malo. Nisu normalni s tim cijenama.
Frka me uhvatila jučer malo. Kupila sam bebi kolica, kadicu i krevetic i dobila nesto robice ali nemam ni carapice, samo par bodijića, nemam ni dekicu ni ručnike, nista. A nemamo love više.. I sad kalkuliramo da uzmemo neki mini kredit da to kupimo bebi. Kažu mi ; ma dobit ces ali ja zbilja ne znam od koga bi dobila ista jer imam samo dvije prijateljice s djecom ostalo su poznanice i bilo bi mi i neugodno uzet njihovu robicu makar im ne treba… Nisam ni sigurna koliko stvari trebam imati kad to beba preraste brzo. valjda ne puno… Prije par tjedana sam u nekoj trgovini za djecu gledala ; dva para carapa za novorodjence 80 kuna. Pala sam skoro u nesvjest. Mozda u nekim trgovinama ima jeftinije.. moram razgledat malo. Nisu normalni s tim cijenama.
Nemoj se opterecivati s time toliko, sve ces na kraju prikupiti! Carapice definitivno mozes naci za manje love, ne bih ni u ludilu daka za dvoje carape 80 kn.!!! Pogledaj u kika kakvr su cijene, sam tamo dosta robice nasla po 8 kn ili nesto malo vise. A tamo sam i dekice 2 kupila, debela je bila oko 60 kn, a tanjoj se ne sijecam cijene, al manje uglavnom. Bude u kauflanda isto jeftinije robice, u ludla takodjer. U c&a ima bodica rekativno jeftino u vecim pakiranjima. A ko kaze da se beba ne moze brisati obicnim rucnikom, zar mora bit bas onaj za bebe?!
Frka me uhvatila jučer malo. Kupila sam bebi kolica, kadicu i krevetic i dobila nesto robice ali nemam ni carapice, samo par bodijića, nemam ni dekicu ni ručnike, nista. A nemamo love više.. I sad kalkuliramo da uzmemo neki mini kredit da to kupimo bebi. Kažu mi ; ma dobit ces ali ja zbilja ne znam od koga bi dobila ista jer imam samo dvije prijateljice s djecom ostalo su poznanice i bilo bi mi i neugodno uzet njihovu robicu makar im ne treba… Nisam ni sigurna koliko stvari trebam imati kad to beba preraste brzo. valjda ne puno… Prije par tjedana sam u nekoj trgovini za djecu gledala ; dva para carapa za novorodjence 80 kuna. Pala sam skoro u nesvjest. Mozda u nekim trgovinama ima jeftinije.. moram razgledat malo. Nisu normalni s tim cijenama.
Ja sam bebi carapice termo kupila u lidla za 20-ak kn 2 para. Obicne sam kupila u jednom ducanu u st po 8 kn par. Taj ducan ima i u zg.
Meni se najbitnijr pokazalo bodici nekih 5 mi je minimum s obzirom da se moj malis cesto zapiski pa puno perem robicu i nekih 3 kombinezona/tutice. Vanjska roba nije mi zasad bila nuzna. Mizda 1 kimbinacija. Dekicu za po doma uzela od flisa u konzuma za 20 kn. Skuplje mozes i naknadno kupit. I da vec sam pocela dobivat dosta robice na poklon. Nemoj pretjerivat s kolicinom jer stvarno brzo rastu.
Na netu mozes nac i polovno. Ja sam kupila tako 3 tutice za bagatelu i super su.

Nikakva frka draga, mi smo isto kratki s novcima trenutno, došli su nam neki nenadani dugovi baš u krivom trenutku, ali imaš još 2 miseca za lagane pripreme! Ručnik treba bit fino mekan, a sad jel bejbi ili je onaj za nas "velike", koga briga :D Sasvim fine dekice sam viđala po ovim velikim shopping centrima, ali i u kika (di je ostalo masu stvari non-stop sniženo). A šta se ostalog tiče, pričala sam baš s mamom, mi smo sestre ratna djeca, tad kad smo se rađale nije baš bilo ovih pustih gluposti koje se danas "moraju" kupit za bebe, pa smo sve i narasle i odrasle sasvim normalno!
Joj ja ti imam čarapice iz kauflanda, mtč-ove, koštaju par kuna, a odlične su, bolje od svih ovih koje imam. I čarapice iz konzuma su super, čini mi se 5 kuna da koštaju. Ja sam ručnik jedan kupila u c&a, jedan u kiku i jedan u dječjem dućanu. Ne treba ti tolko, dva su i više nego dovoljno.
Preporučam ti da kupiš u c&a imaš bodiće po 5 komada zapakiranih za manje od 100 kuna, odlični su, broj 56, kupi koju gegicu koja je onak na tregerice, super je za obući i to je to. Ne treba ti ništ više.
Ja imam milijun odjeće, a bezveze, na kraju koristim tih par bodića i gegica jer mi je s njima najlakše.
e i kaj se dekica tiče, ja ih imam 4, znaš kolko ih koristim. Jednu. I to mi je najbolja dekica koju sam kupila u konzumu za 15 kuna od flisa za bebu, a za bezveze sam ju kupila jer je bila jeftina, kao bude mi poslužila za nekaj. Imam i debelih deka i skupih, a ova je najbolja.
tak da nemoj se niš sekirati, našla budeš jefitno i dekicu i sve. Ko da beba zna kolko je deka koštala :D
Da istina, ima ssd i ca drugi krug snizenja i ima stvari po 25 kuna stvarno se nade. Kik je isto super. A ovo za carapice je glupost pa kupos 5 komada za 53 kune a isto npr kvalitetne.. tako da...svaki mjesec pp nesto ne znam kad ti je termin?
Ma nemoj se sekirati, najbitnije stvari si kupila a za ovih par sitnica ne brini. Bitno da ste ti i beba dobro, kao sto cure kazu ima sniženja svugdje i da se naci super stvari za malo novaca.

=http://lilypie.com]
Curke ne opterećujte se robicom...sve se može naknadno kupiti a i dobro vam dođe izgovor da se malo maknete od kuće dok bebica zaspe
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Ja sam mislila da moram kupiti masu stvari ( kao beba je prljava ) i da ne smiju biti te jeftine jer ce beba dobit nekakvu alergiju ili nesto .... Ako ne treba toliko onda se necu vise muciti s tim.. Kik imamo tu pa cu tamo pogledati. VIdila sam da imaju neke smiješne cijene... Idući mjesec kad budem jos deblja i luđa jer sad više nemamo love. Plaća došla i ošla haha. Ovaj siječanj je najgori mjesec u godini :o
Termin mi je u ožujku... Valjda ću dotad sve pripremiti.
Još nešto, mora li se bebici roba prati na 90 stupnjeva i onda još peglati? Perete li bebi odjeću s omekšivačem tipa Cocolino ili samo praškom? Je li glupo da to obavim sad jer mislim da ce mi se skupiti prašina za dva mjeseca još ako to sad napravim a opet ako budem debela i nepokretna tad...
Nama su na tecaju rekli da se ne mora nuzno nit prai na 90 niti peglati. Ja sam svoju svu proprala, al ne na 90 i popeglala ipak, vise da lipse izgleda. Isto tako su nam rekli da se ne preporuca nikakav omeksivac, samo blagi deterdzent, jer moze izazvati alergije. Ja ipak ubacila malo cocolina da mirise, mada je do sada i izvjetrio vec. Ne bih rekla da je prerano, mozda te kasnije budu bolila ledja pa ti bude tesko peglati, bolje to obaviti ranije.
Ja sam oprala persil sensitivom i chicco omeksivacem ali se moze staviti bilo koji sensitive omeksivac gdje je beba nacrtana. Tako rade manje vise svi. I ne na 90 mislim nece se oprat crvena majica npr na 90 stupnjeva. Ja sam samo bijele tetre oprala na 90. Operite si slobodno mjesec dana prije jer je vec tesko stajati dugo i peglati... evo meni termin za 3 tjedna i prije dva tj sam sve napravila
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji