Ja nemam što obući. Nedavno sam se sagnula i puko mi šlic na jakni i sad je ne mogu zakopčati jer mi je trbušina prešla sve granice... One trudničke hlače me počinju stiskati u trbuhu. A jedino imam par tunikica i hulahopke. Raduje me jedino što kad rodim će zatoplit pa neću morat uguravat viseće djelove tijela u tijesnu odjeću :D
Ja sam sebi cilu trudnoću kupila samo jednu trudnicku tutu i dvi suknje za lito a ostalo sam nosila svoje od prije. Super mi je u h&m sam kupila one trake za trbuh pa bi svoju robu samo spustila ispod trbuha. Sad nakon poroda mogu vecinu robe od prije pa mi nije nista neophodno, a i nadam se izgubit koji kil prije nabavke.
Jucer mi je cak dragi rekao da bi morala u shopping jer kao nisan sebi nista kupila sto godina. A nista morat cu se žrtvovati pa u kupnju!
Ajme ja danas opet isla u pokusaj trazenja jakete I na kraju kupila dekicu za bebu. Koja je savrsena, od naf naf-a, Al brate puno love! Nisam normalna više
A ja jucer kupila skafander u c&a a danas dobila na poklon skafander iz benetona. Vec vidim da ce moja mrva bit razmazen maksimalno.
Ma dok kartica prolazi neka mi nismo normalne. Pa kad cemo gustat ako ne sada.
Naf naf dekica gdje? I jel mozda ona s mjehuricima? Cijena? Ja sam ih nasla jesino na netu od 170 do 290 kn
Cure od četvrtka 22. vam je u Lidlu na akciji robica za bebe, dva bodija 33 kn, tri majice 50, dvoje hlačice 33, troje čarapice 15 kn, jednodjlena pidžamica 44 kn. Akcija je super, a i njihov pamuk je kvalitetan.
=http://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji