Evo da vam se pohvalim danas svratim brzinski u c&a i slucajno naletim na snizenja i kupim pidzame/ kombinezone po 34kn i skafander disney snizen na 149 a kako sam u dm knjizici babybonus imala popust 50% na jedan artikal platila sam gs 75 kn!!! Bas sam bila sretna kao da su mi besplatno dali.
Boze ja vise sebi ni ne gledam nis, je se covik promini?!
Ima svašta na snizenju bodica po#25kn, majica, kompletica...
Nisan imala vrimena ali mi se cini da bi se dalo potrošit koju kunicu.

crna mala dobro kažeš još od trudnoće ništa za sebe nit gledam niti kupujem, samo bebici
Ajme ja sam nedavno bila sebi u shopping I vratila se s punom vrećom dječje robice :D sad idem za dva tjedna u dansku, a nemam bundu!
Ajme ja sam nedavno bila sebi u shopping I vratila se s punom vrećom dječje robice :D sad idem za dva tjedna u dansku, a nemam bundu!
Ja sam skužila danas da uopće nemam majice s dugim rukavima....stalno sam nosila kratke rukave i gore veste na kopčanje...al iskreno to mi je već dosadilo i tražim po ormaru a tamo nikaj doslovno...neke dvije majice u koje mi cice ne stanu sad
Morati ću obići dućane sad kad je sniženje jer ujesen dok se vratim na posao nebum imala kaj obući
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Ja nemam što obući. Nedavno sam se sagnula i puko mi šlic na jakni i sad je ne mogu zakopčati jer mi je trbušina prešla sve granice... One trudničke hlače me počinju stiskati u trbuhu. A jedino imam par tunikica i hulahopke. Raduje me jedino što kad rodim će zatoplit pa neću morat uguravat viseće djelove tijela u tijesnu odjeću :D
Ja sam sebi cilu trudnoću kupila samo jednu trudnicku tutu i dvi suknje za lito a ostalo sam nosila svoje od prije. Super mi je u h&m sam kupila one trake za trbuh pa bi svoju robu samo spustila ispod trbuha. Sad nakon poroda mogu vecinu robe od prije pa mi nije nista neophodno, a i nadam se izgubit koji kil prije nabavke.
Jucer mi je cak dragi rekao da bi morala u shopping jer kao nisan sebi nista kupila sto godina. A nista morat cu se žrtvovati pa u kupnju!
Ja sam sebi cilu trudnoću kupila samo jednu trudnicku tutu i dvi suknje za lito a ostalo sam nosila svoje od prije. Super mi je u h&m sam kupila one trake za trbuh pa bi svoju robu samo spustila ispod trbuha. Sad nakon poroda mogu vecinu robe od prije pa mi nije nista neophodno, a i nadam se izgubit koji kil prije nabavke.
Jucer mi je cak dragi rekao da bi morala u shopping jer kao nisan sebi nista kupila sto godina. A nista morat cu se žrtvovati pa u kupnju!
ja sam isto nosila sve svoje uz te trake
nakon poroda sam sad s kilu manje nego prije trudnoće...ali ubija me nenormalni apetit.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Ajme ja danas opet isla u pokusaj trazenja jakete I na kraju kupila dekicu za bebu. Koja je savrsena, od naf naf-a, Al brate puno love! Nisam normalna više
A ja jucer kupila skafander u c&a a danas dobila na poklon skafander iz benetona. Vec vidim da ce moja mrva bit razmazen maksimalno.
Ma dok kartica prolazi neka mi nismo normalne. Pa kad cemo gustat ako ne sada.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji