"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    08. Siječanj 2015. 11:53

Nalah, meni su ti najbolje čarapice iz Kauflanda mtč-ove, imam i iz konzuma, al te mi nisu baš dobre, ove mtč-ove su odlične, a koštaju par kuna.

Kaj se tetra tiče, ove Kikove nisu tanke za razliku od ostalih koje imam. Ja neke tetre koristim ko uloške za platnene pelene, a neke za prematanje, makar mala mi ima super foru, čeka da ju odmotam i onda se popiški i pokaka, ne znam zakaj, al njoj je to super tak raditi, pa mi je sve popišano i onda mi treba deblja tetra i mali ručnik ispod tak da mi baš ne ode sve pod bodić.

mum_to_be
    08. Siječanj 2015. 14:22

Pozdrav, cure, imam jedno pitanje. Je li neka od vas ima iskustva sa krznom za kolica, tocnije ovcjim krznom? Znam da stokke ima krzno koje se umece u kolica, al mene zanima jel netko probao neku krznenu dekicu koja je rucne izrade ili je negdje kupio dekicu koja nije stokke marke za svoja kolica?

Sara9
    08. Siječanj 2015. 14:57

Drage cure, kad smo već kod bubamare, vidim da na akciji imaju jastuke za bebe. To sam si baš odlučila kupit, jer mislim da će meni osobno bit zgodnije prve dane bebicu nosit u tome, onako malu i krhku. E sad, da li mi je bolje uzet ovaj koji je kao dekica koja se samo omota (http://www.bubamara.in/djecja-soba/dekice/bubaba-jastuk-dekica/59163830032059168) ili pak ovaj koji je baš kao paketić (http://www.bubamara.in/djecja-soba/vrece-za-spavanje/bubaba-jastuk-za-novorodence-dezen/33643830057733647)

MalaMuca
    08. Siječanj 2015. 15:58

sara, kupi si onaj dekica jastuk, puno praktičnije od ovog običnog, a isto ti je na popustu u bubamari.
    nixie, ja sam naslijedila tetre od svekrve tak da ne znam čije su, al brijem loline iz dm-a. Kaj se tiče tetri iz Kika, one se mrvicu skupe u pranju i fino su guste, a upijaju brutalno.

Sara9
    08. Siječanj 2015. 16:10

a evo sad gledam, ispada me dostava 30 kuna, to mi je malo puno...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.