"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dea23
    07. Siječanj 2015. 14:56

Ajme cure sad ste me s tim peglanjem. Idem i kod susjede da i njeno popeglam! 

Jojo5
    07. Siječanj 2015. 18:25

osim da se treba pripremiti na vrijeme i da ne treba   baš sve ostaviti za zadnja dva tjedna jer po mom iskustvu , jedva sam se kretala... veće poslove odradit 2 - 3 mj ranije a zadnji mjesec zadnje pripreme odraditi uz pomoć po mogućnosti. e da osim toga cure otiđite na frizuru , pedikuru , manikuru i sve što vam srce želi jer ja evo drugi mjesec ne stignem do frizera i izgledam kao indijanac....

• tea024
    07. Siječanj 2015. 20:01

Jel imaju plahte bez gumice?

Sara9
    07. Siječanj 2015. 20:26

Drage moje curke klokanice, danas sam provela pola dala u City-u i evo da dam izvještaj. U c&a sam našla preslatke tetrice, 3 komada u paketu (60x60) 34,99, što je ok cijena, ali nisam uzela jer su u kombinacijama bijela, svijetlo-roza i roza i bijela, svijetlo plava i plava, što meni ne odgovara jer ne znamo spol. Također sam tamo našla povoljno 5 komada bodijića kratkih rukava za 50 kuna, a ostalo sve klasika c&a. U H&M nije ništa sniženo za bejbije, pa sam si zato uzela hlače (koje, naravno isto nisu snižene, jer na mama odjelu ništa šta valja nije sniženo). Onda sam otišla u Mullera i tražila knjižicu, na blagajni samo ostavila svoje podatke i dobila knjižicu s masu popusta, nekih dobrih za sada, neke kad beba bude malo veća. U dm-u uzela one njihove tetrice, 6 u paketu, tri svijetlo zelene i 3 bijele za 80 kuna (i dobila 15% na kasi) i još neke stvari za mamu :))

Nixie
    07. Siječanj 2015. 20:42

Ja naručila sa tosamine stranice tetre, 10 komada 100 i par kuna i sa eko-butik bambino mio tetre, 6 komada 100 kuna i tri disanine koje su dosta skupe pa cu vidjeti koje su najbolje i onda kupujem jos. Al ja uzimam samo bijele da ih mogu iskuhavati.

Lady_Dy
    07. Siječanj 2015. 20:45

Ja muku mucim s tim tetra pelenama jer nigdje ne mogu naci bas lijepo cvrste i debele. Kupila sam u vrtuljku 10 kom i ocajne su, ko gaza, prozirne i razvukle se pri prvom pranju. Onda sam danas poslala muza u dm i on je pak tamo kupio loline, ali kaliko i te su vise onak ko plahtice,ne znam dal nam bu to dobro. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.