"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lady_Dy
    07. Siječanj 2015. 21:15

Pa to i velim, da je uzeo kaliko, a ne tetra pa ne znam dal budu nam te dobre.
    Kakve su tosamine, ima tko iskustva?

MalaMuca
    07. Siječanj 2015. 21:22

Meni su ti najbolje tetre iz Kika

crnamala
    07. Siječanj 2015. 22:18

Ja kaliko koristim za sve i svasta po kuci  ispod njega kad ga previjam, ispod glavice kad spava u kreveticu ili port a bebe-u, kad dojim... tetra mi je bolja kao pelena makar ja koristim jednokratne samo ponekad pamucne.

Nalah
    08. Siječanj 2015. 08:32

Jel netko kupio neke poštene čarapice,ja sam uzela u C&A i sve su se rastegnule u pranju

Nixie
    08. Siječanj 2015. 11:36

ja se zamaram tetrama jer mi trebaju za previjanje, ne samo kao podloga. zato mi je važno naći neke koje su baš, baš dobre. ne mogu baš sve vrste pokupovati pa isprobavati 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.