Dobro kaj ti se mora desiti u glavi da ostaviš usranu pelenu nekome,a oni će znati da si to ti??
Ja bi ju vratila poštom vlasniku
mislim stvarno... pa jel oni sebi to doma isto tak ostavljaju... možda ljudi koriste prljave pelene umjesto onih aromatičnih ulja za lakše zaspivanje ma ja bi zabranila njima dolazak i amen...
možda ljudi koriste prljave pelene umjesto onih aromatičnih ulja-haha evo dobili su miris besplatno
zebrica
Hahha pa nisu bas naj naj sto se toga tice al dobro. Zabrana je tu za takve stvari. Tako da... nasmijale ste me
Cure upadam ko padobranac, al imam pitanjce :) jučer mi je jedna žena rekla poklonit dondolino za bebu jer ona ima dva pa joj ne triba. E sad, šta je dondolino? :D Gledala sam po intu I koliko sam vidila to je nešto u čemu beba može ležat I ljuljati se?
ma da.. to ti je ona ležaljka/njihaljka za bebača :) meni simpa stvar al zavisi jel beba hoće biti u tom ili ne, bar kolko čujem... nije loše u svakom slučaju imati pa pustiš bebu da se malo zabavi u tome :)
Sara,evo tu smo nešto pisale o ležaljkama
https://klokanica.24sata.hr/forum/trudnoca/trudnoca-38/pripreme-za-bebu-69/p255
E žene drage....
Jučer sam od sestre donijela robicu, računam da vidim na čemu sam što ima, što nedostaje.... uglavnom tu je robica os prvog djeteta i njezine djece i uz moju suglasnost dio robice smo posudile njenoj priji.
Ja sam tu robicu popeglanu i po veličinama sortirala u one vakumske vreće.... i danas otvaram tu robicu što je ona uzimala
užas neispeglana, natrpana bezveze, neki komadi uopće nisu oprani.... uf što sam se razočarala
Onda sam otišla SAMA u c&a i sebi uzela tunika, majčica počastila sam se. 200 kn 4 komada
Bio je popust 25%
e sad se ja vraćam opet na izdajalicu, meni je susjeda rekla da će posudit izdajalicu ali je problem što joj prijateljica kojoj je posudila ne vraća pa si sve mislim kupit preko njuškala jer ako budem slala muža u zadnji čas on će moći kupiti samo one od 300 ili 400 kn jer kod nas drugih ni nema, tako fda je svako mislim nabavit ranije..
Bočicu sam mislila kupit bar jednu jer kad prestanem dojit svakako će mi trebat a i za nekad ako budem gdje išla da je muž može nahranit.
I tema koju moram prokomentirat, ja sam svakako za dojenje na javnom mjestu i baš mi je to prekrasno za vidjet, međutim ja ne mislim dojiti pred osobama s kojima nisam baš baš bliska jer mi je neugodno i jednostavno ne mogu, kako su u kući s nama od muža brat i tata pred njima nema šanse da bih mogla, već sad znam da ću dojiti samo u spavaćoj sobi jer meni tako najbolje odgovara, tako da u gostima ili idem u sobu gdje nema nikog ili idemo kući kad beba ogladni, s tim da ja nebi ostavljala ljudima pelene ili kopala po ormarima hi hi.. još nemogu vjerovat da sam to pročitala.. baš strašno..
Sortiraj odgovore
Najstariji