ninika... omg... mislim wft... ja sam bez riječi osim skračenica... na sve !!! ono... ja msilim da mi ti više nikad ne bi došli u goste... ja bi se zadovoljila i stolicom u kuhinji ili nekoj drugoj prostoriji... iako mi ne bi bio bed brijem nahranit bebu i pred drugima... ajd pred mojim starim i svekrom recimo da, al frendovima s kojima sam ok... mislim da mi neće biti bed... marame mi zvuče isto super :) al da se vratimo na tebe ninika... šta su oni mislili da pelenu nebuš našla il ti je to kao poklon ostavljeno... strašno
Pa ja ne znam kaj su mislili i kad sam im rekla njima je to bilo normalno. Ja mislila mozda spustili pa zaboravili. Ne oni su znali di je i sta. Hahaha al dobro zabranila to i briga me.
Dobro kaj ti se mora desiti u glavi da ostaviš usranu pelenu nekome,a oni će znati da si to ti??
Ja bi ju vratila poštom vlasniku
mislim stvarno... pa jel oni sebi to doma isto tak ostavljaju... možda ljudi koriste prljave pelene umjesto onih aromatičnih ulja za lakše zaspivanje ma ja bi zabranila njima dolazak i amen...
možda ljudi koriste prljave pelene umjesto onih aromatičnih ulja-haha evo dobili su miris besplatno
zebrica
Hahha pa nisu bas naj naj sto se toga tice al dobro. Zabrana je tu za takve stvari. Tako da... nasmijale ste me
Cure upadam ko padobranac, al imam pitanjce :) jučer mi je jedna žena rekla poklonit dondolino za bebu jer ona ima dva pa joj ne triba. E sad, šta je dondolino? :D Gledala sam po intu I koliko sam vidila to je nešto u čemu beba može ležat I ljuljati se?
ma da.. to ti je ona ležaljka/njihaljka za bebača :) meni simpa stvar al zavisi jel beba hoće biti u tom ili ne, bar kolko čujem... nije loše u svakom slučaju imati pa pustiš bebu da se malo zabavi u tome :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji