"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    09. Studeni 2014. 17:49

Pa tko ne bi poludio?

cloudy
    09. Studeni 2014. 17:54

ninika... omg... mislim wft... ja sam bez riječi osim skračenica... na sve !!! ono... ja msilim da mi ti više nikad ne bi došli u goste... ja bi se zadovoljila i stolicom u kuhinji ili nekoj drugoj prostoriji... iako mi ne bi bio bed brijem nahranit bebu i pred drugima... ajd pred mojim starim i svekrom recimo da, al frendovima s kojima sam ok... mislim da mi neće biti bed... marame mi zvuče isto super :) al da se vratimo na tebe ninika... šta su oni mislili da pelenu nebuš našla il ti je to kao poklon ostavljeno... strašno

ninika11
    09. Studeni 2014. 18:04

Pa ja ne znam kaj su mislili i kad sam im rekla njima je to bilo normalno. Ja mislila mozda spustili pa zaboravili. Ne oni su znali di je i sta. Hahaha al dobro zabranila to i briga me.

Nalah
    09. Studeni 2014. 18:04

Dobro kaj ti se mora desiti u glavi da ostaviš usranu pelenu nekome,a oni će znati da si to ti??
    Ja bi ju vratila poštom vlasniku

cloudy
    09. Studeni 2014. 18:07

mislim stvarno... pa jel oni sebi to doma isto tak ostavljaju... možda ljudi koriste prljave pelene umjesto onih aromatičnih ulja za lakše zaspivanje  ma ja bi zabranila njima dolazak i amen...

Pilici
    09. Studeni 2014. 18:36

možda ljudi koriste prljave pelene umjesto onih aromatičnih ulja-haha evo dobili su miris besplatno 

zebrica

ninika11
    09. Studeni 2014. 18:43

Hahha pa nisu bas naj naj sto se toga tice al dobro. Zabrana je tu za takve stvari. Tako da... nasmijale ste me

Nalah
    09. Studeni 2014. 18:46

To je toliko neukusno i stvarno ispod svakog nivoa

Sara9
    09. Studeni 2014. 19:28

Cure upadam ko padobranac, al imam pitanjce :) jučer mi je jedna žena rekla poklonit dondolino za bebu jer ona ima dva pa joj ne triba. E sad, šta je dondolino? :D Gledala sam po intu I koliko sam vidila to je nešto u čemu beba može ležat I ljuljati se?

cloudy
    09. Studeni 2014. 19:30

ma da.. to ti je ona ležaljka/njihaljka za bebača :) meni simpa stvar al zavisi jel beba hoće biti u tom ili ne, bar kolko čujem... nije loše u svakom slučaju imati pa pustiš bebu da se malo zabavi u tome :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI