I ja sam čula za tu mast sa P da je dobra i obavezno ću je nabaviti. Ne može mlijeko toliko obnoviti ako dijete napravi ranice.
ettaa slažem se
ettaa…Ja se isto konstantno mrljam s nečim,nemam ni strije niti me kaj svrbi,niti su mi bradavice suhe,fakat treba,ma s bilo čim
i ja sam se mazala od pocetka i hvala bogu do sad ni jedne strije, al mi sad ponestaje tog ulja za mazanje trbuha pa neznam na sta da se prebacim, mislim da ce bit bilo kaj kaj mi dođe pod ruku - od baby ulja, nevenove kreme, maslinovog ulja...
e a jeste pripremile kakvu kozmetiku za bebu? ja trenutno samo imam vlaznih maramica, kremicu za guzu i baby ulje. cekam da vidim u bolnici sta ce mi rec da uzmem za pupak...
16.12.2014 <3 Lena <3
Ja sam za pupak uzela octanoseptic, cula sam da je to najbolje ( da najbrze otpadne). a za prasak il nesto sl cu sacekat da vidim sta ce mi patronazna reci
Plavo Nivea mlijeko ti je sasvim ok,masno je i ugodnog mirisa,ima i badem....meni su svi rekli da te vlažne maramice samo iritiraju,pa i meni se ruke vječito gule od njih,ja ću joj prati guzu i čučicu :) vodom i vaticama,možda u vodu ubacim nešto za pranje,Octenisept za pupak,Mustela za dermatološki gel za pranje novorođenčadi,Becutan vitaminska za guzu
Na početku samo voda i vatica, nemojte ništa drugo, ipak to ide po intimnim dijelovima( pogotovo curice) a i dok su još tako mali dosta je samo toplička vodica i vatica, ionako baš nisu oduševljeni presvlačenjem, pogotovo zimske bebe pa je najbolje što jednostavnije i brže.
posto smo svi doma spretni s nozevima octanisept konstantno imam u kuci cak su mi rekli da je dobar i u slucaju ako popucas pri porodu ili ako te rezu da to sve brze zaraste tak da cu ga ponjet i sa sobom u bolnicu.
16.12.2014 <3 Lena <3
Sortiraj odgovore
Najstariji