pa ubaci ispod te neku i svi zadovoljni :D spužve inače nisu nešto preskupe, pogotovo tako ako ti triba samo metar
Mislim da je za bebu bolje da madrac nije mekan vec tvrdji. Logicno mi je da ako beba spava bez jastuka da je potrebna "ravnija" povrsina radi kraljeznice. Pa i za nas velike muslim da je najbolji srednje tvrdi madrac. Sta se tice dormea kupovala sam njihove jastuke za nas dvoje od pjene i toliko su se ispuhali da sam odustala od njihovog madraca za bracni krevet. Kupili smo hespov u emmezete ( hespo proizvodi za njih, u ducanu su preskupi) i prezadovoljna sam pa vidite mozda imaju i djecje. Srecom imala sam skoro novi madrac za krevetic od necakinje koja nije 5 puta spavala na njemu pa ne moram kupovat.
Sto se tice pelena meni su svi hvalili babylove iz dm-a, ali mi se cini da to vise ovisi od bebe do bebe ( velicina guze isl). Za konzum oni navodno posalju na kucnu adresu nekakav kupon pa se s njim predign u konzima, iako meni jos nista nije stiglo!

Ja sam na taj konzumov bon cekala preko dva mjeseca! Vec sam pomislila da nista od toga. Uclanila sam se kad su djelili i godisnju pretplatu na casopis Bebe. Prvo mi je dosao casopis, pa kartica i za ohoho taj bon...
Oh ako dva mjeseca onda cu kupiti mali paket pa muza posaljem u dm sa rodnim. Jer to za konzum dok dode... a koje pelene iz konzuma?
Onda je meni krajnje vrijeme da se prijavim za konzum....
a te iz dm-a će isto dragi ić pokupit...baš ću pitat u svom dmu jel treba rodni list il ne
Iz konzuma poklone njihove pelene robne marke, bilo koje velicine. Kolko sam skuzila po drugim curama, taj konzumov bon dode u prosjeku za mjesec dana..
ja se više ne sjećam kak mi je bilo s tim pelenama...al išla sam sad baš na tu multiplus stranicu i tamo prijavila očekivani dan poroda...pa sad kaj bude =)
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji