Ja sam na taj konzumov bon cekala preko dva mjeseca! Vec sam pomislila da nista od toga. Uclanila sam se kad su djelili i godisnju pretplatu na casopis Bebe. Prvo mi je dosao casopis, pa kartica i za ohoho taj bon...
Oh ako dva mjeseca onda cu kupiti mali paket pa muza posaljem u dm sa rodnim. Jer to za konzum dok dode... a koje pelene iz konzuma?
Onda je meni krajnje vrijeme da se prijavim za konzum....
a te iz dm-a će isto dragi ić pokupit...baš ću pitat u svom dmu jel treba rodni list il ne
Iz konzuma poklone njihove pelene robne marke, bilo koje velicine. Kolko sam skuzila po drugim curama, taj konzumov bon dode u prosjeku za mjesec dana..
ja se više ne sjećam kak mi je bilo s tim pelenama...al išla sam sad baš na tu multiplus stranicu i tamo prijavila očekivani dan poroda...pa sad kaj bude =)
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
ja još uvijek čupam kosu oko pelena - jednokratne ili mpp. svakako ću uzeti new bay premium od pampersa bar jedno pakiranje jer treba i za ponijet u bolnicu, a i da se nađe i ako se odlučim za jp, nastavit ću njih koristiti jer sam dobila najviše preporuka. ako uzmem mpp, ne znam šta ću i gdje ću. sad sam za viken izludila samu sebe s tim pelenama i opet ne znam šta bi.
što se madraca tiče, mislim da ću uzeti u happy dreams.
što se izdajalice tiče, neću ju kupovati. za početak ću se naučiti izdajati rukom čisto da znam ako mi zatreba, a onda ako baš budem bila ko mljekara koju nema tko isprazniti, onda ću uzeti u dm-u aventovu sa 15% popusta i amen.
Cure di da pogledam ležaljku za bebicu a da nije 700,800 kn? Ni 600 ni 500 haha
Sortiraj odgovore
Najstariji