"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Luli2
    10. Studeni 2014. 11:49

Ja sam na taj konzumov bon cekala preko dva mjeseca! Vec sam pomislila da nista od toga. Uclanila sam se kad su djelili i godisnju pretplatu na casopis Bebe. Prvo mi je dosao casopis, pa kartica i za ohoho taj bon...

ninika11
    10. Studeni 2014. 11:58

Oh ako dva mjeseca onda cu kupiti mali paket pa muza posaljem u dm sa rodnim. Jer to za konzum dok dode... a koje pelene iz konzuma?

cloudy
    10. Studeni 2014. 12:03

Onda je meni krajnje vrijeme da se prijavim za konzum....
    a te iz dm-a će isto dragi ić pokupit...baš ću pitat u svom dmu jel treba rodni list il ne

Luli2
    10. Studeni 2014. 12:23

Iz konzuma poklone njihove pelene robne marke, bilo koje velicine. Kolko sam skuzila po drugim curama, taj konzumov bon dode u prosjeku za mjesec dana..

kleaiva
    10. Studeni 2014. 18:50

ja se više ne sjećam kak mi je bilo s tim pelenama...al išla sam sad baš na tu multiplus stranicu i tamo prijavila očekivani dan poroda...pa sad kaj bude =)

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Nixie
    10. Studeni 2014. 20:36

ja još uvijek čupam kosu oko pelena - jednokratne ili mpp. svakako ću uzeti new bay premium od pampersa bar jedno pakiranje jer treba i za ponijet u bolnicu, a i da se nađe i ako se odlučim za jp, nastavit ću njih koristiti jer sam dobila najviše preporuka. ako uzmem mpp, ne znam šta ću i gdje ću. sad sam za viken izludila samu sebe s tim pelenama i opet ne znam šta bi.

što se madraca tiče, mislim da ću uzeti u happy dreams.

što se izdajalice tiče, neću ju kupovati. za početak ću se naučiti izdajati rukom čisto da znam ako mi zatreba, a onda ako baš budem bila ko mljekara koju nema tko isprazniti, onda ću uzeti u dm-u aventovu sa 15% popusta i amen.

Dea23
    10. Studeni 2014. 20:41

Cure di da pogledam ležaljku za bebicu a da nije 700,800 kn? Ni 600 ni 500 haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.