"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninika11
    10. Studeni 2014. 00:26

Velim duga prica. Al sve se vraca... ne zaboravljam ja lako  nego da se vratimo tdmi. Jeste vi uzimale pelene i ako da koje? Ja sam se uclanila u konuzumov djecji klub al nista mi jos nije stiglo... pa me zanima koje ste vi uzimale ako jeste uzimale

crnamala
    10. Studeni 2014. 00:46

Ja sam uzela pampers new baby mislim najmanje pakiranje. Imala sam onaj kupon u mullera pa sam iskoristila to tako da iman pelene bar za koji dan a ponit cu i u rodilište jer sam cula da zna nestat pelena. Ni meni nije stiglo nista od konzuma, a za dm nisam sigurna mogu li se uzet prije rodjenja jer je teta na kasi imala los dan pa se nisam puno usudila pitat. 

ninika11
    10. Studeni 2014. 00:53

U dm koliko znam tek kad se beba rodi. Znaci pampersice. Ima ih vise vrsta pa ne znam vise sto bi. A ne mogu znati kaj ce mu pasati

crnamala
    10. Studeni 2014. 01:40

Ma ja san racunala da od dm- a dobijem babylove, konzuma neke njihove a kupim pampers pa od te tri vrste vidim onda sta vise pase i to nastavim koristit ili trazim dalje. Ne znam ni ja koje su bolje, a kilazu sam otprilike uzela, nikako one najmanje velicine jer mislim da ce beba bit veca.

• MalaIvana2
    10. Studeni 2014. 08:12

Cure pozdrav, ne znam da li sam na dobroj temi...imam jedno pitanje, koji madrac kupiti za bebu? Krevetić ću dobiti a madrac trebam kupiti! Da li treba biti tvrdi ili mekani? Hvala 

Nalah
    10. Studeni 2014. 09:06

Da,u dm-u se dobije poslije poroda,žena mi je rekla da pošaljem nekog samo da na onom njihovom terminalu gdje se skenira kartica popuni podatke i daju nam pelene

cloudy
    10. Studeni 2014. 09:41

Što se pelena tiče, mi smo mislili uzet neke tipa babylove ili slične, jer ćemo platnene koristiti, a  ove da imamo dok pupak ne otpadne... plus te iz konzuma (kad i kako se one dobiju??) plus iz dm-a (jel treba kakav rodni list ili nešto??) 
    a što se madraca tiče, ako netko ima kakvu konkretnu preporuku bila bi mu zahvalna... svekrva je rekla da će oni uzet madrac (jučer sam ju nagovorila da uzme prije nove godine, odnosno prije nego beba stigne) pa da joj pokažem kakav točno, da mi uzme neki dobar... već kad hoće kupiti hihi :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.