Oh boze! Ovdje saznas kakvih sve ljudi ima! Dobro ste ih nakon svega opet pustili u stan?

Velim duga prica. Al sve se vraca... ne zaboravljam ja lako nego da se vratimo tdmi. Jeste vi uzimale pelene i ako da koje? Ja sam se uclanila u konuzumov djecji klub al nista mi jos nije stiglo... pa me zanima koje ste vi uzimale ako jeste uzimale
Ja sam uzela pampers new baby mislim najmanje pakiranje. Imala sam onaj kupon u mullera pa sam iskoristila to tako da iman pelene bar za koji dan a ponit cu i u rodilište jer sam cula da zna nestat pelena. Ni meni nije stiglo nista od konzuma, a za dm nisam sigurna mogu li se uzet prije rodjenja jer je teta na kasi imala los dan pa se nisam puno usudila pitat.

U dm koliko znam tek kad se beba rodi. Znaci pampersice. Ima ih vise vrsta pa ne znam vise sto bi. A ne mogu znati kaj ce mu pasati
U dm koliko znam tek kad se beba rodi. Znaci pampersice. Ima ih vise vrsta pa ne znam vise sto bi. A ne mogu znati kaj ce mu pasati
ninika, mi smo koristili Pampers Premium Care - to su ti one bijele - svi su nam ih preporučili za novorođenče i zbilja su nam do veličine 3 bile najbolje. Bili smo dobivali i dm-ove i muellerove i svašta - na kraju smo se uvijek vratili ovima. A onda kad je došla veličina 3 više nisu bile ok, sad koristimo Pufies.
Ma ja san racunala da od dm- a dobijem babylove, konzuma neke njihove a kupim pampers pa od te tri vrste vidim onda sta vise pase i to nastavim koristit ili trazim dalje. Ne znam ni ja koje su bolje, a kilazu sam otprilike uzela, nikako one najmanje velicine jer mislim da ce beba bit veca.

Cure pozdrav, ne znam da li sam na dobroj temi...imam jedno pitanje, koji madrac kupiti za bebu? Krevetić ću dobiti a madrac trebam kupiti! Da li treba biti tvrdi ili mekani? Hvala
I ja sam uzela Pampersice - provjereno! I neću mijenjati. Odlučila sam se i tako ću kupovati. Mislim da neku eventualnu osjetljivost i alergiju izazivam upravo čestim mjenjanjem proizvođača.
Cure pozdrav, ne znam da li sam na dobroj temi…imam jedno pitanje, koji madrac kupiti za bebu? Krevetić ću dobiti a madrac trebam kupiti! Da li treba biti tvrdi ili mekani? Hvala
Mi smo uzeli madrac od memo pjene, malo tvrđi i deblji. Gornja strana presvučena je onom podlogom ako se popiški. Meni je recimo bilo bitno da je debeli madrac jer bilo je tak tankih u ponudi da mislim da bi dijete na onim daskama dole spavalo
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji