"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninika11
    09. Studeni 2014. 22:05

Ma duga prica. A imat cu i ja bebu hehhehe 

Sara9
    09. Studeni 2014. 22:09

I šporkih pelena hahaha :D

crnamala
    10. Studeni 2014. 00:23

Oh boze! Ovdje saznas kakvih sve ljudi ima! Dobro ste ih nakon svega opet pustili u stan?

ninika11
    10. Studeni 2014. 00:26

Velim duga prica. Al sve se vraca... ne zaboravljam ja lako  nego da se vratimo tdmi. Jeste vi uzimale pelene i ako da koje? Ja sam se uclanila u konuzumov djecji klub al nista mi jos nije stiglo... pa me zanima koje ste vi uzimale ako jeste uzimale

crnamala
    10. Studeni 2014. 00:46

Ja sam uzela pampers new baby mislim najmanje pakiranje. Imala sam onaj kupon u mullera pa sam iskoristila to tako da iman pelene bar za koji dan a ponit cu i u rodilište jer sam cula da zna nestat pelena. Ni meni nije stiglo nista od konzuma, a za dm nisam sigurna mogu li se uzet prije rodjenja jer je teta na kasi imala los dan pa se nisam puno usudila pitat. 

ninika11
    10. Studeni 2014. 00:53

U dm koliko znam tek kad se beba rodi. Znaci pampersice. Ima ih vise vrsta pa ne znam vise sto bi. A ne mogu znati kaj ce mu pasati

paris
    10. Studeni 2014. 07:56

ninika11

U dm koliko znam tek kad se beba rodi. Znaci pampersice. Ima ih vise vrsta pa ne znam vise sto bi. A ne mogu znati kaj ce mu pasati

ninika, mi smo koristili Pampers Premium Care - to su ti one bijele - svi su nam ih preporučili za novorođenče i zbilja su nam do veličine 3 bile najbolje. Bili smo dobivali i dm-ove i muellerove i svašta - na kraju smo se uvijek vratili ovima. A onda kad je došla veličina 3 više nisu bile ok, sad koristimo Pufies.

crnamala
    10. Studeni 2014. 01:40

Ma ja san racunala da od dm- a dobijem babylove, konzuma neke njihove a kupim pampers pa od te tri vrste vidim onda sta vise pase i to nastavim koristit ili trazim dalje. Ne znam ni ja koje su bolje, a kilazu sam otprilike uzela, nikako one najmanje velicine jer mislim da ce beba bit veca.

• MalaIvana2
    10. Studeni 2014. 08:12

Cure pozdrav, ne znam da li sam na dobroj temi...imam jedno pitanje, koji madrac kupiti za bebu? Krevetić ću dobiti a madrac trebam kupiti! Da li treba biti tvrdi ili mekani? Hvala 

Dea23
    10. Studeni 2014. 08:19

I ja sam uzela Pampersice - provjereno!  I neću mijenjati. Odlučila sam se i tako ću kupovati. Mislim da neku eventualnu osjetljivost i alergiju izazivam upravo čestim mjenjanjem proizvođača.

MalaIvana

Cure pozdrav, ne znam da li sam na dobroj temi…imam jedno pitanje, koji madrac kupiti za bebu? Krevetić ću dobiti a madrac trebam kupiti! Da li treba biti tvrdi ili mekani? Hvala 

Mi smo uzeli madrac od memo pjene, malo tvrđi i deblji. Gornja strana presvučena je onom podlogom ako se popiški. Meni je recimo bilo bitno da je debeli madrac jer bilo je tak tankih u ponudi da mislim da bi dijete na onim daskama dole spavalo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI