Joj draga trebalo bi mi tri dana da ti napisem. Haha od zbljuckanog krevet (ali skroz skroz) do valjanja po tudem krevetu od strane i majke i muza (wtf), kopanje po ormarima i ostavljanje zmazanih pelena na nevidljivim mjestima pa ih nades kad usisavas i slicno... neki ljudi jednostavno nemaju srama. I kad im kazes da to ne mogu tako a njima je to pod normalno e onda poludis skroz. I zabranis jednostavno
Vjerujte nisam ni ja mogla vjerovati kad sam vidjela. A mm je poludio skroz a inace je ful smirrna osoba. Ma uzas
ninika... omg... mislim wft... ja sam bez riječi osim skračenica... na sve !!! ono... ja msilim da mi ti više nikad ne bi došli u goste... ja bi se zadovoljila i stolicom u kuhinji ili nekoj drugoj prostoriji... iako mi ne bi bio bed brijem nahranit bebu i pred drugima... ajd pred mojim starim i svekrom recimo da, al frendovima s kojima sam ok... mislim da mi neće biti bed... marame mi zvuče isto super :) al da se vratimo na tebe ninika... šta su oni mislili da pelenu nebuš našla il ti je to kao poklon ostavljeno... strašno
Pa ja ne znam kaj su mislili i kad sam im rekla njima je to bilo normalno. Ja mislila mozda spustili pa zaboravili. Ne oni su znali di je i sta. Hahaha al dobro zabranila to i briga me.
Sortiraj odgovore
Najstariji