Meni je isto to normalna pojava da nahranis svoje dijete pred drugima. Pa neces sisu na stol baciti hahaha
malamuca... i meni je to čudno... sisa ko sisa čovječe... tu je da nahrani bebu isto kao što neki ljudi bez beda slože sendvič i jedu... meni je dojenje u javnosti isto šetnji gradom sa sendvičem ili kebabom ili pecivom (sad možete skužit i što mi se trenutno jede btw) i sve si mislim da ću si onu maramu za nošenje nabavit pa curka može u tome jesti bez problema
Joj draga trebalo bi mi tri dana da ti napisem. Haha od zbljuckanog krevet (ali skroz skroz) do valjanja po tudem krevetu od strane i majke i muza (wtf), kopanje po ormarima i ostavljanje zmazanih pelena na nevidljivim mjestima pa ih nades kad usisavas i slicno... neki ljudi jednostavno nemaju srama. I kad im kazes da to ne mogu tako a njima je to pod normalno e onda poludis skroz. I zabranis jednostavno
kopanje po ormarima i ostavljanje zmazanih pelena na nevidljivim mjestima pa ih nades kad usisavas i slicno…
Isuse, ne mogu vjerovati!
Vjerujte nisam ni ja mogla vjerovati kad sam vidjela. A mm je poludio skroz a inace je ful smirrna osoba. Ma uzas
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji