"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninika11
    09. Studeni 2014. 17:20

Joj draga trebalo bi mi tri dana da ti napisem. Haha od zbljuckanog krevet (ali skroz skroz) do valjanja po tudem krevetu od strane i majke i muza  (wtf), kopanje po ormarima i ostavljanje zmazanih pelena na nevidljivim mjestima pa ih nades kad usisavas i slicno... neki ljudi jednostavno nemaju srama. I kad im kazes da to ne mogu tako a njima je to pod normalno e onda poludis skroz. I zabranis jednostavno

Nalah
    09. Studeni 2014. 17:34

Ja definitivno ne trebam publiku

Nalah
    09. Studeni 2014. 17:41

Ima na fejsu Andreja marame za dojenje,ako nekom to odgovara

ninika11
    09. Studeni 2014. 17:41

Vjerujte nisam ni ja mogla vjerovati kad sam vidjela. A mm je poludio skroz a inace je ful smirrna osoba. Ma uzas

Nalah
    09. Studeni 2014. 17:49

Pa tko ne bi poludio?

cloudy
    09. Studeni 2014. 17:54

ninika... omg... mislim wft... ja sam bez riječi osim skračenica... na sve !!! ono... ja msilim da mi ti više nikad ne bi došli u goste... ja bi se zadovoljila i stolicom u kuhinji ili nekoj drugoj prostoriji... iako mi ne bi bio bed brijem nahranit bebu i pred drugima... ajd pred mojim starim i svekrom recimo da, al frendovima s kojima sam ok... mislim da mi neće biti bed... marame mi zvuče isto super :) al da se vratimo na tebe ninika... šta su oni mislili da pelenu nebuš našla il ti je to kao poklon ostavljeno... strašno

ninika11
    09. Studeni 2014. 18:04

Pa ja ne znam kaj su mislili i kad sam im rekla njima je to bilo normalno. Ja mislila mozda spustili pa zaboravili. Ne oni su znali di je i sta. Hahaha al dobro zabranila to i briga me.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.