"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara9
    09. Studeni 2014. 20:30

Hvala cure :) a ti s pelenama su mi ravni Malcolmu u sredini..

ninika11
    09. Studeni 2014. 20:35

Vjeruj mi ja sam ostala zatecena. I neugodno iznenadena

Sara9
    09. Studeni 2014. 20:49

Pretpostavljam da u svom domu ne ostavljaju pelene naokolo...

ninika11
    09. Studeni 2014. 20:52

Iskreno nisam vidjela bila. Al vjerujem da ne. Pa postoji smece za to...al kod mene ocito ne

Sara9
    09. Studeni 2014. 21:22

Čekaj za ima me šta si im rekla kad ste našli paketić?

ninika11
    09. Studeni 2014. 21:31

Pitala sam jesu li presvlacili dijete u sobi. I veli da je muz. Ja onak i zasto niste bacili pelenu. Veli ona da ne zna pa kaj mi je problem bacit ju. Ja onak proslo je 3 dana. Ona meni pa kaj jesi ju bacila? Na to sam poludila i rekla neka veli muzu da mi imamo kos za smece i neka ga koristi i da to nije bas ni pristojno ni u redu. Ona meni dobro. Jos bahato. Iduci put su presvlacili na vesmasini. Jos se iscudavali kaj ne smiju u sobu. Pa sam im ponovila zasto

Sara9
    09. Studeni 2014. 21:59

Ja bi im je vratila doma isprid vrata s mašnicom. A drugi put da bi mi došli hahaha ne.

ninika11
    09. Studeni 2014. 22:05

Ma duga prica. A imat cu i ja bebu hehhehe 

Sara9
    09. Studeni 2014. 22:09

I šporkih pelena hahaha :D

crnamala
    10. Studeni 2014. 00:23

Oh boze! Ovdje saznas kakvih sve ljudi ima! Dobro ste ih nakon svega opet pustili u stan?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.