Od viška glava ne boli, ali kad fali, vjeruj mi itekako počne bolit!!!
Cure, od 17.11 puno lijepih stvarčica u Lidlu, ne znam dal ste dobile katalog!! Bodići 2 u pakiranju po 35 kn, isto tako i hlačice, čupava odjelca po 70 kn, trenirkice, čarapice ...
Ima katalog taj od 17.11. Jer ja ne mogu naci nego samo ove prije toga?
curke... kupovati ili ne izdajalicu? mislim, planiram dojiti i nadam se da će biti uspjeha po tom pitanju, ali sad čitam po netu o tim izdajalicama pa sam malo onak zbunjena... hoće mi to trebati ili ne... isto i s bočicama... :/ mislim, bar prvih 6 mjeseci se ne planiram odvajati od bebe... kud ja tu i ona, pa ne znam hoće mi to biti potrebno jer ću moći dojiti kad bude trebalo... jedino ne znam zbog onih situacija kad se ode do dr ili u goste nekome... al opet.. pa neću valjda kod nekoga biti satima... nahranim bebu prije odlaska i mislim da je to ok dok se ne vratimo doma... (sat, dva) sad...jesam u krvu il ne... hoće mi trebati ili ne...
Dosta su skupe,nama je sestra na tečaju rekla da oni u bolnici imaju više vrsta te da bi nam najbolje bilo da prvo probamo njihove,pa kupimo po tome brend koji nam odgovara....glupo mi je napamet davati toliko para,a ako mi bude pasala koja iz bolnice,dragi ju može kupiti isti dan
cloudy, znaš kaj, ak ti bu i trebala onda si ju budeš kupila, isto tak i dude i to, mislim da je nepotrebno kupovati takve stvari prije nego kaj beba dođe. A i mislim da kaj se izdajalica tiče, da ih svaka bolnica ima.
Jel vam gotov tečaj?
Pa dojit možeš kod nekog i u njihovoj spavaćoj sobi recimo,to ne bi trebao biti problem
ma i ja sam mislila to ostavit za kasnije, kad dođe beba... jer gledajući cijene sam se smrznula...fakat su skupe... nama na tečaju ništa nisu rekli o izdajalicama za sad, imamo još iduća 3 utorka pa možda nešto saznam i o tome... a to što se tiče dojenja u gostima sam i ja mislila... isto brijem da ne bi trebao biti problem.... za dude nisam baš neki veliki pobornik, radije bi to izbjegla ako ikako mogu... ma brijem da će na kraju i biti tako da ću to uzet ak će baš trebati... a bočice nekak mislim da će doći i kao poklon u babinju,...
Dude treba čim kasnije uvesti i čim prije riješiti,oko mene svi imaju klince s 3 g.i 100 duda,zagrizom i tendencijom prema nošenju zubnog aparata,da ne pričamo o stalnom iskuhavanju,osipu oko usta itd.
Sortiraj odgovore
Najstariji