Plavo Nivea mlijeko ti je sasvim ok,masno je i ugodnog mirisa,ima i badem....meni su svi rekli da te vlažne maramice samo iritiraju,pa i meni se ruke vječito gule od njih,ja ću joj prati guzu i čučicu :) vodom i vaticama,možda u vodu ubacim nešto za pranje,Octenisept za pupak,Mustela za dermatološki gel za pranje novorođenčadi,Becutan vitaminska za guzu
Na početku samo voda i vatica, nemojte ništa drugo, ipak to ide po intimnim dijelovima( pogotovo curice) a i dok su još tako mali dosta je samo toplička vodica i vatica, ionako baš nisu oduševljeni presvlačenjem, pogotovo zimske bebe pa je najbolje što jednostavnije i brže.
posto smo svi doma spretni s nozevima octanisept konstantno imam u kuci cak su mi rekli da je dobar i u slucaju ako popucas pri porodu ili ako te rezu da to sve brze zaraste tak da cu ga ponjet i sa sobom u bolnicu.
16.12.2014 <3 Lena <3
Od viška glava ne boli, ali kad fali, vjeruj mi itekako počne bolit!!!
Cure, od 17.11 puno lijepih stvarčica u Lidlu, ne znam dal ste dobile katalog!! Bodići 2 u pakiranju po 35 kn, isto tako i hlačice, čupava odjelca po 70 kn, trenirkice, čarapice ...
Ima katalog taj od 17.11. Jer ja ne mogu naci nego samo ove prije toga?
curke... kupovati ili ne izdajalicu? mislim, planiram dojiti i nadam se da će biti uspjeha po tom pitanju, ali sad čitam po netu o tim izdajalicama pa sam malo onak zbunjena... hoće mi to trebati ili ne... isto i s bočicama... :/ mislim, bar prvih 6 mjeseci se ne planiram odvajati od bebe... kud ja tu i ona, pa ne znam hoće mi to biti potrebno jer ću moći dojiti kad bude trebalo... jedino ne znam zbog onih situacija kad se ode do dr ili u goste nekome... al opet.. pa neću valjda kod nekoga biti satima... nahranim bebu prije odlaska i mislim da je to ok dok se ne vratimo doma... (sat, dva) sad...jesam u krvu il ne... hoće mi trebati ili ne...
Ja sam bila ko mljekara, malena mi je bila u inkubatoru prvih 4 dana, ručno sam se izdajala jer mi nisu dale izdajalicu dok god ona nije prvi podoj napravila negdje 5-ti dan...nakon toga izdajalica mi je bila neophodna jer mi se mlijeko stvaralo ko ludo a ona dugo spavala nakon jela pa sam to mlijeko koje je bilo višak odmah izdajala i spremala u škrinju....poslužilo je super kad god me nije bilo a ona se probudila gladna, a i onda kad sam sa 6 mj. počela raditi...doslovno sam imala mljekaru u škrinji =)
Meni je baš trebala :) ali sam je isto tako kao i sve skupe stvari posudila =) uvijek imaš rezervne dijelove ako se nešto izliže pa kupiš i zamijeniš... =)
Nekim rodiljama nikada ne treba...tako da ako nemaš od koga posuditi pričekaj dok rodiš pa ćeš vidjeti...kupiti možeš i nove zapakirane na njuškalu po 100-200 kn jeftinije nego u dućanu :)
curke… kupovati ili ne izdajalicu? mislim, planiram dojiti i nadam se da će biti uspjeha po tom pitanju, ali sad čitam po netu o tim izdajalicama pa sam malo onak zbunjena… hoće mi to trebati ili ne… isto i s bočicama… :/ mislim, bar prvih 6 mjeseci se ne planiram odvajati od bebe… kud ja tu i ona, pa ne znam hoće mi to biti potrebno jer ću moći dojiti kad bude trebalo… jedino ne znam zbog onih situacija kad se ode do dr ili u goste nekome… al opet.. pa neću valjda kod nekoga biti satima… nahranim bebu prije odlaska i mislim da je to ok dok se ne vratimo doma… (sat, dva) sad…jesam u krvu il ne… hoće mi trebati ili ne…
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Dosta su skupe,nama je sestra na tečaju rekla da oni u bolnici imaju više vrsta te da bi nam najbolje bilo da prvo probamo njihove,pa kupimo po tome brend koji nam odgovara....glupo mi je napamet davati toliko para,a ako mi bude pasala koja iz bolnice,dragi ju može kupiti isti dan
cloudy, znaš kaj, ak ti bu i trebala onda si ju budeš kupila, isto tak i dude i to, mislim da je nepotrebno kupovati takve stvari prije nego kaj beba dođe. A i mislim da kaj se izdajalica tiče, da ih svaka bolnica ima.
Jel vam gotov tečaj?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji