:) hvala ti draga... ma pitam zato jer nisam naletila na pidžamice za male bebe... ili nisam dobro gledala... ma da, mislila sam si te gegice s dugim nogavicama neke imat za spavanje baš :) a jel i po noći isto dvoslojno? bodić i pidžamica ?
Da, ako imaš tih gegica dosta pa iskoristi si za pidžamice, zašto ne, ne moraš kupovati,sve ti je to na istu foru, treba biti što jednostavnije za oblačiti da bebi bude ugodno a i pritom štediš novce, ne treba se rasipavati, bolje kupiti nešto što je ful potrebno. Da, da dvoslojno, pogotovo tebi u zimi, bodić ti ionako uvijek ima, on ti drži pelenu.
Cloudy bas si pitala sto sam ja htjela :)) jos mene muci dali ispod odjelca s dugim rukavima ide bodi s dugim ili sa kratkim rukavima? I da li je dosta gegice i bodo npr? A sto se tice pidamica bas tako sve je to ma istu foru. Samo si biras hoces pamucne ili plisane. Ja sam mislila uzeti jos koji pamucni pa kombinirati. Valjda to tak moze :))
Tea, ovisno kako je hladno, ne znam da li živiš u stanu ili kući, ja bih ovako savjetovala, bar sam ja tako, ako je vani toplo ili je boravak u stanu gdje je inače puno toplije onda je dovoljan bodi kratkih rukava i te gegice, a ako je kuća u pitanju, stavila bi bodi dugih rukava i gege jer u kući je puno drugačije nije tako suhi zrak, grije se ali ipak nije ko u stanu.
:) hvala renata... znači bodić mi uvijek ide... a ako gore ide ona benkica/majčica na vezanje, dole mogu hlačice? joj ... sad imam tolko pitanja ali mislim da ću skužit sve kad beba dođe... ali djevica po horoskopu, ja volim/moram sve imati u planu :) a ako bude slučajno toplije, onda može i bodić dugih rukava za po danu... jelda?
Praktično ti je da uvijek ima bodi, em joj je toplije za leđa, nije ništa otvoreno, em drži pelenu, tako da +5 za bodi što se mene tiče,može na to neka majčica i dolje hlačice, to ti dođe na isto kao i da ima gegice. S obzirom da ćeš roditi u ciku zime to mora biti ful topla zima da ti bude samo u bodijiću, morat ćeš nešto gore, bez obzira na grijanje.
Da li kupovati onaj jastuk za nosenje ili ne? I jel spava u tome ili u vreci za spavanje?
Ja sam danas nabavila neku vreću za spavanje... ubiti dobila,,, veličinu nisam pogledala, budem to sutra odradila, tak da ću ju i u tom nekad držati :D a da ste vidile dragog mi kad je gledao robicu ... baš se rastopio sav...
renata... znači bodić je ubiti što je nama potkošulja :D
tea... ma i meni su bodići nekak praktičniji od tog na vezanje, ali imam i toga nekoliko pa da znam šta s tim :D
Sortiraj odgovore
Najstariji