"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tea024
    13. Listopad 2014. 23:02

Tj sad cak kad gledam na njihovoj stranici u kompletu za 599 kuna dobijes i poplun i jastuk i navlaku za to dvoje i ogradicu

MalaMuca
    13. Listopad 2014. 23:40

Tea, imaš super kompletića posteljine tu: http://www.bubamara.in/ još ako se učlaniš u ovaj njihov klub imaš neki popust na određene artikle

• kljukica kvakica
    14. Listopad 2014. 10:09

pozz. koji toplomjer ste kupile za bebu? ja se dvoumim između braun digitalni za uho i microlife nekontaktni za čelo? u svakoj ljekarni imaju druge preporuke

renata6
    14. Listopad 2014. 10:18

Preporuka ti je digitalni Braun za guzu, ionako se malim bebama mjeri rektalno, pedijatri kažu kako je tako izmjerena temperatura najpouzdanija, možeš ti kupiti ili za uho ili za čelo ali oni imaju odstupanja, i kad dođeš kod doktora s temp. prvo što će te pitati kako si mjerila i koja je temperatura bila u guzi.

Jojo5
    14. Listopad 2014. 10:35

Jučer sam gledala ogradice i posteljinu za bebe i preskupe su kako god okrenem, 500 kn je previše , bubmara je užasno skupa , magic baby još gore. Jedino kaj sam vidjela da mi je koliko toliko prihvatljivo je u svijetu beba.
    Zar se ogradica za kinderbet ne može kupiti odvojeno od ostale posteljine?

cloudy
    14. Listopad 2014. 10:41

tea... više nema onih klasičnih ... sad su kod nas svi digitalci... bez žive... ako ti je do živinog, kao što je meni, moraš potegnut do bih jer se kod njih može kupit, a kod nas ne  :/

• tea024
    14. Listopad 2014. 10:54

ja imam dva živina, kupila u ljekarni jedan prije mjesec dana, drugi ima nešto duže :)

• tea024
    14. Listopad 2014. 10:55

a što se tiče posteljine, pogledajte si mali anđeo na fejsu dosta su povoljni, a inače ogradica se može kupiti odvojeno od posteljine

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.