Hehe, ja sam isto uzela bež Jednobojan. Isto sam se dvoumila između tog i ovog na točkice ali ne znam ovaj mi je nekak ljepši.
Općenito sam oduševljena dućanom, uzeli smo tamo i krevetić i kolica. Jedino mi nije bilo jasno zašto u dućanu nema nekih stvari koje sam vidjela na netu pa su rekli da im je dućan premalen, ali sve što me zanima može se naručiti da dođe u dućan.
Jesi uzela tamo 8 ogradicu za krevetic? Imaju i oni povoljne i niske i visoke. Ja se dvoumim izmedu jedne sa neta ili mali andeo sa fejsa.. jer su inCe cijene kompleta po 600 do 700 kuna.. koja std kolica uzeli? Meni se svidaju quinny buzz 3 ili 4.. a krevetic sam gledala u ikei. A i posteljina iz ikee mi je super
Tj sad cak kad gledam na njihovoj stranici u kompletu za 599 kuna dobijes i poplun i jastuk i navlaku za to dvoje i ogradicu
Tea, imaš super kompletića posteljine tu: http://www.bubamara.in/ još ako se učlaniš u ovaj njihov klub imaš neki popust na određene artikle
pozz. koji toplomjer ste kupile za bebu? ja se dvoumim između braun digitalni za uho i microlife nekontaktni za čelo? u svakoj ljekarni imaju druge preporuke
Preporuka ti je digitalni Braun za guzu, ionako se malim bebama mjeri rektalno, pedijatri kažu kako je tako izmjerena temperatura najpouzdanija, možeš ti kupiti ili za uho ili za čelo ali oni imaju odstupanja, i kad dođeš kod doktora s temp. prvo što će te pitati kako si mjerila i koja je temperatura bila u guzi.
što nije najbolji klasičan toplomjer? i najtočniji, onaj najobičniji za 25 kuna ?
Jučer sam gledala ogradice i posteljinu za bebe i preskupe su kako god okrenem, 500 kn je previše , bubmara je užasno skupa , magic baby još gore. Jedino kaj sam vidjela da mi je koliko toliko prihvatljivo je u svijetu beba.
Zar se ogradica za kinderbet ne može kupiti odvojeno od ostale posteljine?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji