"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    10. Listopad 2014. 18:55

Danas točno 26 

renata6
    10. Listopad 2014. 19:05

Oho, ide to polako...Baš sam neki dan razmišljala koliko si sad negdje, znam te od početka ali toliko je mamica i budućih mamica da ne mogu pohvatati. Joj, kad se sjetim tek kad si rekla da si par tjedana....

cloudy
    10. Listopad 2014. 19:10

Pa da...vrijeme nam leti kao ludo...baš sam i ja neki dan razmišljala kad sam imala prvi post tu...kad me bila frka da nije vanmaternična jer me sve dole čudno bolilo...a kad ono za 3 mj ću se mazit sa svojom.bebicom :)

cloudy
    10. Listopad 2014. 19:49

Pa da....blizu smo po terminu :) u sisku ću rodit...inače sam iz sk samo zadnjih par godina živim malo dalje od sk al mi je to i dalje najbliže rodilište :)

• tea024
    10. Listopad 2014. 20:19

Cure jel ide koja od vas na bebinjak razmjenu i prodaju djecje odjece?

tena123
    10. Listopad 2014. 22:44

tina več sam čula to za robicu iz plodina da nije neka, ali sam uzela jer je 11 kn pa da i dva puta obuče dovoljno.. i evo danas nam je došla moderna platnena pelena, preslatka je i baš sam sretna

Jojo5
    10. Listopad 2014. 23:12

Još 7 tjedana do termina! Pripreme u jeku , na kraju sam dobila puno odjeće koju čekam da stigne krajem mjeseca , dobila sam kolica, kinderbet , dekice, komodu s ladicama, kadicu, nešto sam kupila ali nisam se nadala da ću toliko stvari dobiti!
    Jedva čekam da sve bude na svojem mjestu! Mirnije ću spavati . Cure vrijeme leti....

MalaMuca
    11. Listopad 2014. 06:15

Ja nemrem vjerovati kak to vrijeme brzo prolazi, ja sad ulazim u 32. tjedan, strašno kak to sve brzo ide, još 8 tjedana i moja curka je tu :D Nemrem vjerovati :D

Mum of four
    11. Listopad 2014. 09:19

I ja sad odbrojavam 12 tjedana i tu je......

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.