Oho, ide to polako...Baš sam neki dan razmišljala koliko si sad negdje, znam te od početka ali toliko je mamica i budućih mamica da ne mogu pohvatati. Joj, kad se sjetim tek kad si rekla da si par tjedana....
Pa da...vrijeme nam leti kao ludo...baš sam i ja neki dan razmišljala kad sam imala prvi post tu...kad me bila frka da nije vanmaternična jer me sve dole čudno bolilo...a kad ono za 3 mj ću se mazit sa svojom.bebicom :)
Pa da....blizu smo po terminu :) u sisku ću rodit...inače sam iz sk samo zadnjih par godina živim malo dalje od sk al mi je to i dalje najbliže rodilište :)
Cure jel ide koja od vas na bebinjak razmjenu i prodaju djecje odjece?
tina več sam čula to za robicu iz plodina da nije neka, ali sam uzela jer je 11 kn pa da i dva puta obuče dovoljno.. i evo danas nam je došla moderna platnena pelena, preslatka je i baš sam sretna
Još 7 tjedana do termina! Pripreme u jeku , na kraju sam dobila puno odjeće koju čekam da stigne krajem mjeseca , dobila sam kolica, kinderbet , dekice, komodu s ladicama, kadicu, nešto sam kupila ali nisam se nadala da ću toliko stvari dobiti!
Jedva čekam da sve bude na svojem mjestu! Mirnije ću spavati . Cure vrijeme leti....
Ja nemrem vjerovati kak to vrijeme brzo prolazi, ja sad ulazim u 32. tjedan, strašno kak to sve brzo ide, još 8 tjedana i moja curka je tu :D Nemrem vjerovati :D
I ja sad odbrojavam 12 tjedana i tu je......
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji