Curicu :) ja sam ti krenula s veličinom 56 i 62...tog sam za sad nabavila raznih stvari...50 nisam kupovala osim jedne majce na kojubsam naletila a ima napisano ime moje cure pa sam joj to morala uzet :) 50 ću uzet pred kraj ak bude potrebno ali kao što su cure tu ranije rekle lakše je s 56 jer je praktičnije oblačit bebicu dok još nismo ispraksirane...kod tebe cura il dečko?
Oho, ide to polako...Baš sam neki dan razmišljala koliko si sad negdje, znam te od početka ali toliko je mamica i budućih mamica da ne mogu pohvatati. Joj, kad se sjetim tek kad si rekla da si par tjedana....
Pa da...vrijeme nam leti kao ludo...baš sam i ja neki dan razmišljala kad sam imala prvi post tu...kad me bila frka da nije vanmaternična jer me sve dole čudno bolilo...a kad ono za 3 mj ću se mazit sa svojom.bebicom :)
Kod mene decko. A meni ce u nedjelju biti 23 tjedna :)) to je sve blizu. Gdje ces roditi?
Pa da....blizu smo po terminu :) u sisku ću rodit...inače sam iz sk samo zadnjih par godina živim malo dalje od sk al mi je to i dalje najbliže rodilište :)
Cure jel ide koja od vas na bebinjak razmjenu i prodaju djecje odjece?
tina več sam čula to za robicu iz plodina da nije neka, ali sam uzela jer je 11 kn pa da i dva puta obuče dovoljno.. i evo danas nam je došla moderna platnena pelena, preslatka je i baš sam sretna
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji