"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    11. Listopad 2014. 19:20

Hahaha renata  al fakat..duda je preružna...iako ja sad kako razmišljam i nisam neki pobornik duda...kao ni bočica...imat ćemo ih ali samo za slučajni slučaj

renata6
    11. Listopad 2014. 19:30

Ma daj, ovo nije slično dudi, i još se tako naslikavaju, šta nije rađe objavio slikicu mame kako doji, ma jok, mama je zauzeta...joj odmah mi je muka!

Jojo5
    11. Listopad 2014. 20:37

Baš sam mislila neki dan kakva je to duda? Renata slažem se s tobom , sve mi je to nekako pomaknuto , onda takvi ljudi su kao neka javna lica a ima ih puno koji prosipaju bisere o ljubavi, životu i obitelji pa se onda misli da su neke pomaknute vrijednosti normalne.

cloudy
    12. Listopad 2014. 18:13

Curke... ako imam dosta onih jednodjelnih odjelaca za bebu... imam ih i dugih rukava ... šta joj obuć ispod... za prvi mjesec i taj zimski period pitam... dal ispod majcu, štramplice ili je to dosta? ok ak su ona bez rukava odjelca sa zatvorenim nogavicama, tu kužim da ispod majca mora ić, al šta ispod ovih s dugim rukavima

renata6
    12. Listopad 2014. 18:36

Cloudy ako ćeš grijati, a znam da hoćeš jer je tada hladno ispod takvog odjelca dovoljan ti je bodi.

cloudy
    12. Listopad 2014. 18:53

ok... znači bodić i to :D i normalno da ću grijati...osim možda onih dana kad mi svekrva dođe u goste pa da vidi da mi ne grijemo ... hihi ... jer stalno ima fobiju da će mi se beba smrznut...  mene malo ubijaju te kombinacije robice za bebu... šta joj obuć da joj ne bude hladno ali i da joj ne bude vruće...

renata6
    12. Listopad 2014. 19:44

Skužit ćeš ako je hladno ako je nosić mrzli, ručice i potiljak, a vruće ako je razdražljiva, crveni obraščići i opća nervoza, e to je već malo teže za skužit jer inače plaču, ali s vremenom ćeš odgonetnut. Toplinu i pregrijavanje ti nikako ne vole.
    Moja S je rođena u 11 mj i nije tu zimu uopće nosila štramplice,a bila je jaka zima, imala sam dosta tih gegica s dugim rukavima, ispod pelena i bodi i njoj je to bilo dovoljno, grijalo se je, bila je stalno ista temperatura i to je to, nemreš fulat.

cloudy
    12. Listopad 2014. 19:54

:) a u tim gigicama može i spavati... ? ili da si nabavim nešto drugo za spavaje...? jer danas smo dobili robice pa mogu reć da ih imam dosta... mislim, bar mi se tak čini... morat ću se sutra natjerat sjest i popisat čega u kojoj veličini imam koliko pa da si znam

renata6
    12. Listopad 2014. 19:57

Može, a možeš presvlačiti i u pidžamu, kako je tebe volja. Ja sam nekad presvlačila a nekad ako se okupala ranije pa još nije otišla u pidžamu baš ako je bila u tim čistim gegicama spavala je u tome. Ništa zato , samo da je što jednostavnije.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.