"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tea024
    13. Listopad 2014. 13:36

to to mama, vidjela sam to su one slovenske neke. ima sto vrsta tako da nemam pojma, tih ima i u konzumu mislim da su nekih 30 kuna

pčelica9
    13. Listopad 2014. 14:15

Ja sam imala te jednokratne ko bokserice i vir90. Ti su mi bolji jer se mogu zaljepiti za gace i imaju onaj nepropusan sloj pa ne procure tak brzo ko vir80.

kimito
    13. Listopad 2014. 14:23

Ja planiram kupit chicco uloške, mislim da je Tina rekla da su dobri..

Dea23
    13. Listopad 2014. 21:54

Hehe, ja sam isto uzela bež  Jednobojan. Isto sam se dvoumila između tog i ovog na točkice ali ne znam ovaj mi je nekak ljepši.  
    Općenito sam oduševljena dućanom, uzeli smo tamo i krevetić i kolica. Jedino mi nije bilo jasno zašto u dućanu nema nekih stvari koje sam vidjela na netu pa su rekli da im je dućan premalen, ali sve što me zanima može se naručiti da dođe u dućan.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.