e da... tak i ja razmišljam kad je jastuk u pitanju... plus, jednom se moramo naučit rukovat s bebom :) što prije to bolje ;:D
Ja sam kupila taj jastuk za nošenje čisto da kad mi netko dođe i želi je primiti, da ne moram brinuti kak će to obaviti. I onak se sav može, kak je netko napisao "pretvoriti u poplon", tj. rastvoriti, pa ga planiram staviti ispod nje u kolica jer nemrem ju baš tak stavit nutra bez ičega. I bio je sladak na volančiće i vjerojatno bi ga kupila i da mi ni ne treba
A kaj sad čitam mora iz bolnice ići van u tome? Ja sam isto jaje pripremila
Ma ja mislim da je to od bolnice do bolnice...ja kolko znam kod nas u sk ne mora u tome van
Cure, negdje sam pročitala da se bebe ne smiju pokrivat dekicama po noći nego da spavaju u onim vrećama. Razlog je kao opasnost od gušenja.. Meni se to čini malo ekstremno.. mislim da tak male bebe ne spavaju tak nemirno da bi si dekicu mogle povuć preko glave. Jesam u krivu? Kak vi planirate?
Thanks! Tako sam i mislila..dok su tak mali da spavaju mirno.. Jel bolje da spava na leđima pa joj mjenjam položaj glavice ili onako na poluboku?
Kimito, skužit ćeš i sama kako joj je bolje, ovisno od bebe do bebe, neke vole tako na boku, a neke na leđima, vidiš ako je baš cijelu noć na leđima, onda ju na dnevni spavanac malo staviš na bok, čisto radi promjene.
Sortiraj odgovore
Najstariji