"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kimito
    13. Listopad 2014. 11:24

Thanks! Tako sam i mislila..dok su tak mali da spavaju mirno.. Jel bolje da spava na leđima pa joj mjenjam položaj glavice ili onako na poluboku?

paris
    13. Listopad 2014. 11:43

kimito

Thanks! Tako sam i mislila..dok su tak mali da spavaju mirno.. Jel bolje da spava na leđima pa joj mjenjam položaj glavice ili onako na poluboku?

Nama su svi savjetovali da spava na boku/poluboku i mi smo tako radili (svako spavanje druga strana - spasili me oni jastučići kojim sam ga podbočila inače nemam pojma kak bi se sjetila koja je strana bila jer nisam znala za sebe u tom periodu ). Onda kad se počeo sam na leđa okrenuti onda bi mu samo glavicu okretali kad bi procijenili da dulje spava na jednoj strani. Ali kako renata kaže to ovisi i o bebi.

renata6
    13. Listopad 2014. 11:27

Kimito, skužit ćeš i sama kako joj je bolje, ovisno od bebe do bebe, neke vole tako na boku, a neke na leđima, vidiš ako je baš cijelu noć na leđima, onda ju na dnevni spavanac malo staviš na bok, čisto radi promjene.

MalaMuca
    13. Listopad 2014. 11:40

Ja ne mislim kupovati tu vreću za spavanje, meni bi bilo koma da moram spavati tak u vreći, jednom sam spavala u vreći za spavanje na kampiranju u engleskoj i osjećala sam se klaustrofobično, tak da se meni nekak čini da bi bebi bilo ugodnije da je "slobodna" dok nana. Baš ako bude jako nemirna i ako bude bilo potrebe, onda joj budem kupila vreću.

kimito
    13. Listopad 2014. 11:52

Ok, znači kombinacija jednog i drugog!

tena123
    13. Listopad 2014. 12:05

negdje sam već napisala da sam ja kao mala spavala u toj vreći i bilo mi je odvratno i zato nema šanse da joj stavim vreću, kao da me netko svezao unutra, a što se tiče da će dekicu prevuć preko glave toga se ne bojim, čitala sam da je dobro niže stavit dekicu i krajeve zavuć između krevetića i jogija tako da je fiksno i čvrsto i da beba ne može povući ili se otkrit po noći a opet nije "svezana".

cloudy
    13. Listopad 2014. 12:11

To za dekicu sam i ja čitala ..i da je dobro bebu stavit da je u kinderbetu s nogama do kraja dole da se ne može pomicat prema kraju...

• tea024
    13. Listopad 2014. 12:28

jeste kupovale ogradicu za kindač onako da je oko cijelog krevetića ili samo onako klasično u jedan dio? meni su čak zgodne i one manje širina im je 30 cm mislila sam iskombinirati sa tim jednu veću i u ostali dio tu manju, tj užu ima ih ikea i bebenova u areni.

MalaMuca
    13. Listopad 2014. 12:51

ja sam kupila samo za jedan dio.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI