Ja ne mislim kupovati tu vreću za spavanje, meni bi bilo koma da moram spavati tak u vreći, jednom sam spavala u vreći za spavanje na kampiranju u engleskoj i osjećala sam se klaustrofobično, tak da se meni nekak čini da bi bebi bilo ugodnije da je "slobodna" dok nana. Baš ako bude jako nemirna i ako bude bilo potrebe, onda joj budem kupila vreću.
negdje sam već napisala da sam ja kao mala spavala u toj vreći i bilo mi je odvratno i zato nema šanse da joj stavim vreću, kao da me netko svezao unutra, a što se tiče da će dekicu prevuć preko glave toga se ne bojim, čitala sam da je dobro niže stavit dekicu i krajeve zavuć između krevetića i jogija tako da je fiksno i čvrsto i da beba ne može povući ili se otkrit po noći a opet nije "svezana".
To za dekicu sam i ja čitala ..i da je dobro bebu stavit da je u kinderbetu s nogama do kraja dole da se ne može pomicat prema kraju...
jeste kupovale ogradicu za kindač onako da je oko cijelog krevetića ili samo onako klasično u jedan dio? meni su čak zgodne i one manje širina im je 30 cm mislila sam iskombinirati sa tim jednu veću i u ostali dio tu manju, tj užu ima ih ikea i bebenova u areni.
malo da skrenem s teme, samo da pitam koje ste uloške i koje gaćice pripremile za rodilište? vir 80 ili chicco mamma? i za ove gaćice, vidim da baš doslovni imaju jednorkatne gaćice i baš one kao bokserice?
tea024- ja sam si kupila Vir 80 (barem kažu da najbolje upijaju), a gacice jednokratne sam uzela u Baby Centru (neka njihova marka To to Mama) i imas ih 10 u pakovanju ..
ja sam koristila vir uloške i definitivno su mi jednokrakne gacice bile super
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji