"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    10. Listopad 2014. 12:04

Je,je...robica je super...meni je pod rukom odlična :) a i nakon pranja nije promijenila boju i oblik...i da...frendica koja ima bebicu isto veli da je super robica :) tako da big like

tea024
    10. Listopad 2014. 14:44

Ja jos nisam oprala jos do drugog mjeseca imam vremena ali ovo sto sam kupila mi izgleda super i jos sam uspjela nesto od snizenog uloviti  ai zacas ce i zimsko snizenje pa ce se naci stvari. Kada je tvoj termin?

• paris
    10. Listopad 2014. 16:05

Motivirana vašim pozitivnim komentarima o kik robici ja sam danas prošetala s bebačem do najbližeg i vratila se doma sa skoro punom vrećom! Imaju baš zgodnih stvari i za ove malo starije bebe - trenirka za 40 kn - tog zbilja nema baš svuda!  Sad još samo da tati objasnimo da nam sve to baš jako treba 

renata6
    10. Listopad 2014. 16:14

paris

Motivirana vašim pozitivnim komentarima o kik robici ja sam danas prošetala s bebačem do najbližeg i vratila se doma sa skoro punom vrećom! Imaju baš zgodnih stvari i za ove malo starije bebe - trenirka za 40 kn - tog zbilja nema baš svuda!  Sad još samo da tati objasnimo da nam sve to baš jako treba 

Ja isto kupujem u kiku, i preporučila sam curama! Ne znam koliko ima za ove malecke bebice ali za kasnije pogotovo za jasličku i vrtičku dob, stvarno im je robica ok, peri deri, evo ja već dvije sezone kupujem ljetno, pa opet zimsko i ništa se nije niti razvuklo niti razderalo, otegnulo, niš, onako kako sam kupila tako i je.

• paris
    10. Listopad 2014. 16:20

Meni je to nekak i najbitnije - da se ne raspadne nakon jednog-dva pranja i da je normalna cijena - pogotovo sad kad ga već ima posvuda kao i klope koju papa pa se češće i presvlačimo, a bogme kakvo je ovo vrijeme treba imati spremnih kombinacija i za ljeto i za zimu .

Dea23
    10. Listopad 2014. 17:23

Bok cure,

pogledajte na fejsu Nipcom Babyworld. Imaju preslatke body benkice i bodiće po 19 kn, hlačice po 15 kn, kombinezone po 45 kn..navodno je naša roba, a zbilja su povoljni. 

jamarija
    11. Listopad 2014. 10:34

Dea

Bok cure,

pogledajte na fejsu Nipcom Babyworld. Imaju preslatke body benkice i bodiće po 19 kn, hlačice po 15 kn, kombinezone po 45 kn..navodno je naša roba, a zbilja su povoljni. 

Dea, pogledala sam slike na fejsu, lijepa mi je robica. Znas li kako se moze naruciti? Ili imaju ducan negdje? Webshop im ne radi...

cloudy
    10. Listopad 2014. 18:06

Paris...ma lako ćeš tati obajasnit :) moj dragi je recimo u kiku bio gori od mene hihi
    renata... ima i za male dosta zgodnih stvari :) meni je kik super :)

tea024
    10. Listopad 2014. 18:22

Cloudy meni je termin 11.2... s tim da je 37 tjedan bas dan prije mog rodendana 18.1. :)) i mene je doktorica pitala jel beba malo veca jesu mi negdje rekli jer sam mjenjala doktoricu.. ali ssd na 4d vidim da je tu negdje po mjerama neke su za tjedan dana naprednije tako da nemam pojma. I ja opet svratila u kik imaju sve sa unternet stranice npr kao i u njemackoj. Buduci da ssd jos uvijek se dvoumim dali da kupujem i velicinu 50 nisam danas nista uzela. Jer vidim da neke bebe plivaju u prevelikoj robi. Tako da nemam pojma. Jel nosis decka ili curicu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI