Motivirana vašim pozitivnim komentarima o kik robici ja sam danas prošetala s bebačem do najbližeg i vratila se doma sa skoro punom vrećom! Imaju baš zgodnih stvari i za ove malo starije bebe - trenirka za 40 kn - tog zbilja nema baš svuda! Sad još samo da tati objasnimo da nam sve to baš jako treba
Meni je to nekak i najbitnije - da se ne raspadne nakon jednog-dva pranja i da je normalna cijena - pogotovo sad kad ga već ima posvuda kao i klope koju papa pa se češće i presvlačimo, a bogme kakvo je ovo vrijeme treba imati spremnih kombinacija i za ljeto i za zimu .
Bok cure,
pogledajte na fejsu Nipcom Babyworld. Imaju preslatke body benkice i bodiće po 19 kn, hlačice po 15 kn, kombinezone po 45 kn..navodno je naša roba, a zbilja su povoljni.
Paris...ma lako ćeš tati obajasnit :) moj dragi je recimo u kiku bio gori od mene hihi
renata... ima i za male dosta zgodnih stvari :) meni je kik super :)
Curicu :) ja sam ti krenula s veličinom 56 i 62...tog sam za sad nabavila raznih stvari...50 nisam kupovala osim jedne majce na kojubsam naletila a ima napisano ime moje cure pa sam joj to morala uzet :) 50 ću uzet pred kraj ak bude potrebno ali kao što su cure tu ranije rekle lakše je s 56 jer je praktičnije oblačit bebicu dok još nismo ispraksirane...kod tebe cura il dečko?
Sortiraj odgovore
Najstariji