Cloudy nama je pokazala patronazna te vjezbice.Malo mi ih je tesko ovako opisati ali pokusat cu. Noge skupljene jedna uz drugu ne savijene u koljenima, onda iz tog polozaja obe noge savijene u koljenu I podize ih se tako prema trbuscicu lagano, te iz tog polozaja lagano se siri medunozje, dodu u polozaj kao zabica...puno bi lakse bilo da je slika jer je ovako tesko za opisat. Uglavnom to se radi u krug. Meni je brat imao probleme s kukovima, ne toliko da je morao imat one kajisice ali mu je mama morala svako previjanje 50 puta ponavljati te vjezbice. :)
Cloudy nama je pokazala patronazna te vjezbice.Malo mi ih je tesko ovako opisati ali pokusat cu. Noge skupljene jedna uz drugu ne savijene u koljenima, onda iz tog polozaja obe noge savijene u koljenu I podize ih se tako prema trbuscicu lagano, te iz tog polozaja lagano se siri medunozje, dodu u polozaj kao zabica…puno bi lakse bilo da je slika jer je ovako tesko za opisat. Uglavnom to se radi u krug. Meni je brat imao probleme s kukovima, ne toliko da je morao imat one kajisice ali mu je mama morala svako previjanje 50 puta ponavljati te vjezbice. :)
e da...eto i opisa...samo kaj na videu malo drugacije vraca nogice.. dakle radim isto tako kao sto je luki opisala
Laura 21.08.2014 :-*

14.06.2014. L ♥
cloudy evo pogledaj ovaj video... https://www.youtube.com/watch?v=JUt88ou6ACQ
vjezba kakvu ja radim ti je na 1:30.. nadam se da sam pomogla... ovo u vezi sirokog povijanja ja povijam drugacije nego je to u tom videu... najbolje ti je zamolit patronaznu ili u rodilistu pa ce ti pokazati...ali mislim da je i ovo ok...al komplicirano..
:) hvala ti ... tipa nešto kao "vožnja bicikla" ... čini mi se da sam takav video negdje vidila da se tak zove
Nije istina da široko povijanje ne pomaže, jer sam ja pomoću širokog povijanja izbjegla remence za prvu curku. Istina uz vježbice, već sa mj dana sam išla privatno na uzv i na kraju sam povijala sa cca 3 pelene (guzica joj je bila ko bumbar) do mislim 4 mj. Ja sam naime rođena sa displazijom, tako da pušem i na hladno. Nama je pomoglo.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Evo npr imam jednu poznanicu koja je rodila u Livnu, BiH, što se tiče širokog povijanja njoj je patronažna rekla da se mora.... i ona koristi one gotove podstavljene... i treba ih oko 3 do 4 komada, al ovisno koliko i dali probije preko pelene pa eto...
ja sam negdje čitala, na rodi mislim da ako koristiš platnene pelene ne treba široko povijat, a kod jednokratnih normalno onako sa jednom ili dvije tetre.
Ja sam svakako mislila široko povijat do ultrazvuka jer odmoći ne može a znam da su mišljenja različita oko toga, a i u bolnici će je široko povijat pa eto.
I kad smo kod priprema za bebe danas su u polodinama bili bodiji na akciji 11 kn pa sam uzela četri kom, i u kiku dva dugi rukava 23 kn, i majicu 25 i hlačice sa stopalom i mašnicama :D 25 kn. Mislim da nam je dosta kupovine
ja sam negdje čitala, na rodi mislim da ako koristiš platnene pelene ne treba široko povijat, a kod jednokratnih normalno onako sa jednom ili dvije tetre.
Ja sam svakako mislila široko povijat do ultrazvuka jer odmoći ne može a znam da su mišljenja različita oko toga, a i u bolnici će je široko povijat pa eto.
I kad smo kod priprema za bebe danas su u polodinama bili bodiji na akciji 11 kn pa sam uzela četri kom, i u kiku dva dugi rukava 23 kn, i majicu 25 i hlačice sa stopalom i mašnicama :D 25 kn. Mislim da nam je dosta kupovine
toplo bih ti savjetovala da ne kupujes robu u plodinama... meni se pokazala katastrofalnom...vec nakon prvog pranja sve se rastegne.. kik je zakon...
Ja cu za siroko kupiti gotove svedske pelene postavljene vec... da nemoram motati sa ovima i oetljati jer jw ovo puno jednostavnije. Da kik ima super stvari ja sam isto nesto uzela prije mjesec dana a sad nadam se da nije lose kvalitete.. buduci da su cijene samo malo nize nego npr ca i hm
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji