curke,zene..da vas pitam uvezi aspiratora za nosic..jesu li Nosi i Arianna aspiratori jednako dobri i idu li oba na usisavace?
ja bi si htijela kupit aspirator ali me zanima dali se oni mogu koristit od rođenja?
uglavnom kad sam dragom objasnila što je to, on se jadan prekobacio i rekao ma kakav usisavač pa hoćeš da joj to mozak izvuče van, ti nisi baš normalna ha ha ha..
ja sam mislila kupit u BiH naravno, iako već ću vas obavjestit kada obavim tu famoznu kupnju jer tad planiram kupit sve..
Mi smo aspirator koristili od početka super stvar...moja sestra također malenom koristila od rođenja (medicinska sestra je radi sa bebama koje su prerano rođene) i ona nam ga je bila preproručila...sve pohvaleeeeee... i ne brini tena nećeš ništa osim šmrkljica izvadit
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Aspirator je zakon. I moj muž se bojao usisavača dok nije skužio da jedino tako možemo izvući van groznu količinu šlajma.. To je nevjerojatno kaj taj aparatić izvuče van... Ja sam imala Arianu i bila sam dosta zadovoljna sa njom.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
ma znam ja to, svakako ću uzet, samo mi je on bio smješan s tim čuđenjem.. a i nekako bi mi bilo žao da gledam dok se pati a nemože normalno disat, ipak je to jedini način da pomogneš..samo jš moram vidjet kakvih uopće ima u BiH ali mislim da u ljekarnama imaju manje više iste stvari kod nas i tamo..
Tena...ajd pliz kad nađeš u bih javi cijenu..da znam i ja sebi kupit :) ako ću slučajno prije tebe ići javim :)
Sortiraj odgovore
Najstariji