ili ga eventualno upotrijebis kad ti dodu prigledace ako imas fobiju da ce netko dijete krivo primit..
[ul]
[li]CITIRAJTE[/li]
[li]ODGOVORITE haha to bi si ja samo radi toga nabavila.[/li][/ul][ul]
[li]A ovaj sampon i kupka 2u1 od nivee jel to neko koristi? Kolko su vam bebe bile stare kad ste ih poceli s tim kupati, prvih tjedana šank topla vodica??[/li][/ul][ul]
[li]Imam i jos jedno pitanje za iskusne hehe .. Zadnja tri dana sam bila izložena velikom stresu, do te mjere da razmisljamo ići na stan al nebitno to nego se nisam nikak naspavala, a noćas se probudim ocu ic poskit i zelim ustat i takva neka ostra bol me prereze da sam jauknula na glas sjednem se i ocu opet polako ustat i opet tak jako zaboli da sam opet vrisnula. Jutros hvala Bogu sve ok al kad se naprezem zaboli.. Jel to zbog svih mogucih stresova ili nesto drugo...mislils sam mozda i zbog sexa al onda nebi samo nocas zabolilo , neznam ..[/li][/ul]
zebrica
BandB, ovaj moderan jastuk (koji izgleda kao škrnicl) ti je fino na čičak, pa ne gubiš vrijeme s vezicama, a poslije ga možeš koristiti kao poplun ili podlogu za ležanje. Uglavnom je ista cijena ko i onaj „starinski“, a ima ih s fora uzorcima. Tako da ako si uzmeš taj, koristila ga malo ili puno, neće ti propasti jer se poslije može višestruko iskoristiti.
Cloudy, Tina i ekipa, moja sestrična je razvila super anti-kiss metodu: pošto kolica drže u stanu, bebu je stavila u košaru i dignula onaj pokrov tako da ju svi vide, ali se ne mogu ugurati unutra, i nije dala da ju vade van „joj, sad se je smirila“ ili “eto, baš je zaspala“, a ako bi beba plakala, otišle su udrugu sobu „na presvlačenje“ ili bi ju ona nosila na rukama, i tako je izbjegla ljubakanje!
Zebrice, a kako ustaješ? Ravno ili sa strane? Ja već odavno ne mogu ravno jer me bole mišići ( i znalo me je jako presjeći ponekad), nego moram sa boka pa onda ukoso ustajati, ali i to me je počelo boluckati pa si sad s jednom rukom pridržavam trbuh dok ustajem i tako mi je lakše. Vjerojatno ti je to samo preveliki napor za mišiće. Žao mi je kaj si pod stresom, jel ti sad malo bolje??
Mislim da sam ravno ustajala, nekad kad mi je tesko onda idem s boka (obično navecer zbog leda) a ovak inace ako me neboli idem ravno. Pa sad neznam ..bas sam se prepala nocas...
Sad sam svu djecju robicu opeglala tak da sam se razveselila Napisala na papir sto mi jos fali pa da znam kad cu u shopping. Idem si sad spremit torbu za bolnicu da sam mirna
zebrica
uh zebrice, možda nebi bilo loše da nazoveš doktora pa se savjetuješ s njim, mislim ne mora ništa biti meni se to znalo događat ali u nešto ranijim tijednima i nikad nisam saznala zašto ali sve je ok.
Cloudy blago tebi kada imaš takvog dragog, moj mi ide na živce jer nema šanse da bi tako nekom nešto prigovorio pa mislim i mene onako čudno gleda kada kažem da ja hoću. Rekla sam kako neću posjete u bolnicu osim njega i ukućana s kojima živim i eventualno njegove babe jer nju obožavam, a neke bitne tetke, sestrične i sl. ne dolazi u obzir, i on meni da kako će im to reći.. ma nevjerojatno pa fino reći ću da me sve boli da se ne osjećam dobro i neka ne dolaze, a druga stvar je kada sam rekla kako kad nam dođu prehlađeni u sred zime neću puštat blizu dijeteta, on se slaže s tim ali nema šanse da bi on to ikome rekao valjda bi gledao u to dijete i trpio ali gostima ni riječi, ma nema šanse da ja to prešutim pa meni je moje dijete najbitije od svega. što je najbolje ja mu kažem pa imamo prijateljicu koja je rodila prije dva mj i sad joj je beba u bolnici jer su joj došle prehlađene rođakinje i beba je pokupila, a njoj je isto kao i mom dragom bilo neugodno reći, sad im hoće glavu razbit jer je s malom u bolnici a kod kuće je čekaju još dvije male curice.. ne razumijem zašto je problem reći nemojte joj prilaziti prehladit će se od vas, pre mala je i nema imunitet...
Zebrice, tako je meni znalo biti kada bi se previse naprezala. Bas sam se prepala par puta ali bi me umirili pokreti bebaca, a I ginekologinja mi je rekla za to da je to od naprezanja.
14.06.2014. L ♥
tena imas pravo oko posjeta. Sto manje to bolje. Ja sam bila koma u bolnici I nisam htjela nikog drugog vidit osim dragog.
14.06.2014. L ♥
Tena...pa da...al da on nije takav ja bi lijepo rekla ljudima...zaboli me iskreno da se netko i naljuti i uvrijedi(vjerojatno će i takvih biti) meni je bebica najvažnija...mogu ljudi doći kad rodim i sve ali ne baš u prvih tjedan,dva..to me uopće ne zanima... ak se ko i najavi da nije od staraca i full bliskih budem bila umorna i nikakva...tak da mi ne budu mogli smetat
Bolje je , sigurno je to bilo zbog zivciranja, i ja sam takva cure, pogotovojl u zadnje vrijeme tak sam postsla osjetljiva, neželim nikog da se mjesa , savjet svačiji dobrodosao al petljanje bome necu. Sta radite?
zebrica
Sortiraj odgovore
Najstariji